💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 849
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 485
Когато изборът на трасе се определя с жребии, не виждам смисъл дълбочината на закопаните предмети да е различна. Каква гаранция имат, че точно този който искат да отпадне (примерно) ще изтегли "правилното" трасе?

A kaква е гаранцията че жребият ще е честен? Познавайки ПР и жребия ще манипулират. А дори и да не го направят всички ще мислим че са го направили.

# 1 486
Аз пък си направих един списък  на участници, които проявяваха черти на характера от психопатичния спектър:

На първо място този или тези от продукцията, които отговарят за интригите и рейтинга.

Сезон 1            Юлиян, Близначките, Радостина.
Сезон 2             Катето
Сезон 3             Мани
Сезон 4            Алекса, Джаферович, Виктория.
Сезон 5            Мартин Елвиса, Виолета.
Сезон 6            Мартин, Добрин, Виктория.

Това да се изграждат психологически профили и/или разстройства на база на ИГРА, давана по телевизията за хора, които извън това не познаваме, ми се струва не просто прекалено, а и най-вероятно неточно. Другото, което ме изненадва, е, че Раду не е включен, а той действаше най-макиавелистично от всички. Едно е да влезеш с идеята, че играеш игра и затова да си вътре за победа на всяка цена. Друго е извън тази игра и тези обстоятелства, в които си поставен, да се държиш и да приемаш нещата по същия начин. И аз на лъженка лъжа постоянно и на някоя друга игра предавам приятели, но извън тях ми е доста неприятно когато ставам свидетел на подобни неща и се старая да не ги правя. Идеята ми е, че в една игра мога да си кажа, че ще сторя всичко, за да спечеля, но това не означава, че в реалния живот ще го направя. Точно обратното - не го правя и целите ми стават съвсем различни от една проста победа (или ако щеш и пари).  Да не говорим за средствата, които се използват за тяхното постигане.

Така за финалче ще добавя нещо странично, но се присетих от имената, а именно, че ми е много смешно как Мартин (от пети сезон) и Виолета недоволстват и критикуват сегашния Мартин и Добрин, при положение, че те бяха доста по-злобни, арогантни и подценяващи другите. Съжалявам, че не следвам мнението на по-голямата част от публиката, но за мен Мартин и Добрин не трябва да бъдат определяни като „лоши” недостойни хора. Може да са съвсем различни извън този формат и това го пиша, въпреки че не симпатизирах особено на Марто.
Иначе от всички сезони за мен по-неприятни образи от Тошко, Виолета, Виктория, Цецо и Алекса (триото от четвърти сезон) все още няма. Но Алекса поне си призна, че е актьорствал за публиката, та някак го оправдавам.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 05:47 от el Barto

# 1 487
  • Буркина Фасо
Когато изборът на трасе се определя с жребии, не виждам смисъл дълбочината на закопаните предмети да е различна. Каква гаранция имат, че точно този който искат да отпадне (примерно) ще изтегли "правилното" трасе?
след  "СТАРТ"   .... и започвам да бЕгам, баце. Smiley  който е пръв избира.

# 1 488
И на мен ми правят впечатление коментарите и критиките на Виолета, тъй като понякога слушам коментарите им с Туньо. Тотална липса на реална представа за себе си, идентични ситуации от техния сезон са били напълно ок, а сега са скандални и неприемливи.

# 1 489

Общи условия

Активация на акаунт