💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 984
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 470
А аз си задавах въпроса какво правят жени в това предаване, като се знае че печелят винаги мъже. Явно ги устройва обаче. Показват се, стават известни, печелят пари, правят канали... кой каквото може. Има изгода, не е да няма. Та и мъжете, и те повечето ручат жабетата за известност и печалба впоследствие. Ето Гешев и Силвия рекламират какво беше там.. комар ли какво. Изкарали са пара, все файда.

# 1 471
  • Бургас
Това последното за Гешев и Силвия не го разбрах !

Харесва ми предаването, но искам от сега нататък да виждам  чиста игра! Всичко да е нормално и еднакво за всички участници, без да има наши и ваши!
Навремето имаше Форд Бояр,беше ми любимо ! Както и Страх !

# 1 472
  • София
Еха, само аз ли успях да не гледам финалите в петък Grinning

Огромни адмирации за тези, които устояха на всичко от продукцията.

# 1 473
Рекламни лица са на хазарт.

# 1 474
Еха, само аз ли успях да не гледам финалите в петък Grinning

Огромни адмирации за тези, които устояха на всичко от продукцията.

Аз не гледах, но после си пуснах финалната битка. За обща култура Grinning егати изгледах какво ли не тези три месеца и накрая да изтърва великата победа на императора... Grinning

# 1 475
Нито полуфинала,нито финала гледах и това беше мой избор.
Много съм обидена от сезона,че ме взеха мен и вас за глупаци,с които могат да се подиграват и да ни губят времето.

Следващия сезон, искаме ПРОЗРАЧНОСТ. Да ни се показва тегленето на жребий кой на кое трасе се пада (отнема 10 секунди) и тежеста на жилетката също да се показва на кантарче.Елементите наравно заровени също,пъзелите в цветове,които ясно се виждат (махнете жълтия цвят).
Елементарни условия,които малко да отсрамят това,което направихте през сезон 6.

# 1 476
  • София
Много съм обидена от сезона,че ме взеха мен и вас за глупаци,с които могат да се подиграват и да ни губят времето.

Следващия сезон, искаме ПРОЗРАЧНОСТ. Да ни се показва тегленето на жребий кой на кое трасе се пада (отнема 10 секунди) и тежеста на жилетката също да се показва на кантарче.Елементите наравно заровени също,пъзелите в цветове,които ясно се виждат (махнете жълтия цвят).

Това с трасетата обаче трудно ще се получи - особено и ако има заровени елементи - как да стане? Теглят жребия, жълти се падат тук, червени там и сини на третото. После отпращат участниците някъде и започват да разместват люлки, змейки, варели 😁, заравят елементите в съответните коридори и викат обратно участниците? Прекалено много време и труд ще се изисква, а в снимачен ден - предполагам, че няма как да си го позволят.
Остава вариант да се играе на терен без цветове на компонентите, но това ще обърка и самите участници. Те с цветове редовно взимат грешен ключ, топка или се качват по чужда стълба, какво остава без.
За другите неща - напълно съм за.

# 1 477
  • Буркина Фасо

Това с трасетата обаче трудно ще се получи - особено и ако има заровени елементи - как да стане? Теглят жребия, жълти се падат тук, червени там и сини на третото. После отпращат участниците някъде и започват да разместват люлки, змейки, варели 😁, заравят елементите в съответните коридори и викат обратно участниците? Прекалено много време и труд ще се изисква, а в снимачен ден - предполагам, че няма как да си го позволят.
Остава вариант да се играе на терен без цветове на компонентите, но това ще обърка и самите участници. Те с цветове редовно взимат грешен ключ, топка или се качват по чужда стълба, какво остава без.
За другите неща - напълно съм за.
като сгрешат си е за тяхна сметка.
в спорта ако объркаш коридора за бягане продукцията ли ти е виновна? или пък на футболен мач вкарваш голове в собствената си врата ???  достатъчно е, примерно , стойките с рингове на които вкарваха топките да са с някакъв цвят.  а пък те ако искат да вкарват в друг кош си е тяхна изгъзица.   

# 1 478
  • Sofia
Когато изборът на трасе се определя с жребии, не виждам смисъл дълбочината на закопаните предмети да е различна. Каква гаранция имат, че точно този който искат да отпадне (примерно) ще изтегли "правилното" трасе?

# 1 479
Много ми е трудно да разбера участниците, защо се натискат да участват в ИВ, като знаят, че няма да спечелят,  ако не са избраният от Боговете.  3 месеца си подритват здравната книжка, за какво? Някои се излагат неистово пред цяла България, стават смешни, глупави, хората ги намразват, съжаляват и само малка част от тях стават харесвани от зрителите, а през цялото време си подложен на глад, студ, насекоми и риск от контузии. Искам да ги разбера, но не мога. Каква воля тестваш, какви 5 лв. и с каква цел, за какво? Слава, твърде наивно, щото може да ти сринат образа. Някоя и друга реклама за пари, е колко пък да са тези пари? Приключение, ама къде са приятните моменти?! Още помня, онова момиче от блатото, което ревеше, че иска да си ходи веднага, посреднощ. Сезон 6, беше издевателство над участниците, във всяко едно отношение, (дори и кренвиршите, които подхвърляха на гладните, уж им правиха добро). Толкова ниско сякаш никога не са падали от ПР, все едно да ловиш маймуни с трици. Затова не мога да повярвам като слушам какъв голям наплив имало от участници на кастингите, пък някои казват, че от години кандидатствали. Шантава работа, ама добре, че има шантави хора, та да има кого да гледаме всяка година. Иначе аз също съм за равни начала в битките и трасета с компоненти за всички, а не за 50кг. момичета, вагонетки по 500 + кила, а за Императори скачане по гъбки и варели
 цяяяяяял сезон.

# 1 480
Нищо странно няма. Известността носи възможности, от различно естество. Стига да знаеш как да си изиграеш картите. Критиката към представянето отшумява бързо.

# 1 481
  • Бургас
Рекламни лица са на хазарт.
Не го знаех това.

Трудно ще е кой,къде,как да играе...
Просто трябва кардинални промени в основата на предаването!

# 1 482
Според мен, вероятността да се/те  окаляш/т  е по-голяма отколкото положителен резултат.
Без да съм ги броила, така ми се струва.
За справка - Дунев,  Женята и много други.

ох, спомних си култовия диалог:
Благо:
-- Ти си ми като баща!
Дунев:
-- Не знам, човек!

Laughing

Нищо странно няма. Известността носи възможности, от различно естество. Стига да знаеш как да си изиграеш картите. Критиката към представянето отшумява бързо.

# 1 483
  • На Изток от Рая
И аз вече не ги разбирам защо се подлагат на това. Някои може би искат да рекламират себе си, други бизнеса си. Имам сега един познат, който си е пуснал анкетата и ходи по разни трасета да се състезава. Няма какво да рекламира, като имам възможност ще го питам защо иска да си причини Игри на волята, особено след последния сезон.

# 1 484
За 1. ново предизвикателство/тръпка  и 2. Да се видят на телевизора.
Мисля,че още в първите дни им става явно накъде духа вятъра,какво могат и не могат да очакват от Продукцията.
Тези,които си мислят,че ще излъжат системата и ще грабнат "феноменалните" 90 000 лв (след данъците) жестоко се лъжат.

Аз нямам данни за такъв тип предаване,но дори и да имах,никога нямаше да се запиша да участвам.За мен е подигравка и загуба на време.

Същото е и с Гривните,където се оказа,че там правилата са по-прозрачни и ясни,но реално си тръгваш със жълти стотинки (ако въобще стигнеш финала),които въобще не кореспондират на лишенията,труда и мъките,които са инвестирали за 50-60 дни.

Общи условия

Активация на акаунт