💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 879
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 440
Лелеее, аз чак сега гледам този откъс с жилетката. Видях, че няма тежести, но това видео е повече от показателно. Той за няколко секунди държи жилетката буквално с два пръста! Joy Ахахаха хахаха хахаха бруталнооооо!

# 1 441
  • Буркина Фасо
Гледах снимки на жилетките на мъжете във фб. На Мартин нямаше тежести.
Няма ли да се намери някой да съди продукцията?
за ?

Затова, че на Мартин жилетката въобще не беше 15 кг
аз не се хванах на тази лъжа. ако някой се е хванал да пробва да ги съди. предварително е обречен.Smiley
представям си за подобни изказвания да съдим политиците ни. един неосъден няма да остане.Smiley

# 1 442
...Те ни се подиграват "Виждате,но нас нас не ни дреме",нямам друго обяснение защо Продукцията го правят толкова очевидно.

Въпросът е спорен.  Wink
Дали ни се подиграват нарочно или  пък отговорният редактор  неволно е пропуснал (разсеяност/неопитност) да изреже моментите.

# 1 443
Определено се подиграват и провокират. Иначе нямаше така нагло да ни навират всичките хвалбествия към императора, да разкриват тайните на другите участници и да прикриват мизериите на дуото. Общо взето явно стратегията им за вдигане на рейтинга е скандал и сеир. И явно работи.

# 1 444
Поне вече знаем отговора на въпроса кой е най-силния победител в Игри на Волята.
Така да размяташ 15кг жилетка сякаш е перце, да буташ с лекота 100кг куб и 500кг вагонетки си е доказателство за сериозна сила. Няма какво да кажем пред мощта на императора Smile

Не ги разбирам защо е нужно да лъжат толкова за килограмите на компонентите, но определено изглеждат жалко

# 1 445
  • Буркина Фасо
новите водещи няма да казват килограмите и всичко ще е точно Smiley

# 1 446
Да, точно! И аз го забелязах още докато гледах епизода амаа то вече кое по-напред да коментираш, като постоянно правят така от продукцията тази година... той мартин все едно потника си облича, така я държи таз жилетчица с два пръста.. дали има и 2 кг в нея даже... Калоян на елиминационната едвам се обличаше и губеше време с тая жилетка, която уж беше 15 кг при него, но сега си мисля, че може и да му е била повече и от 15 кг нарочно да са му сложили, отделно и че я намокри... А каквото и да си говорим, съвсем силово и като физическа сила Калоян е далеч по-силен от мартин, предвид кросфита и нещата, които спортува активно, надали мартин може да вдигне повече кг от него... Но без емоции коментирам вече, че ми писна да се ядосвам хахаха
Ето и подмятането на 15-те килограма

# 1 447
Тия два пръста са... Брутални наистина JoyJoy иначе жилетката е същата, просто е наопаки, въпроса е защо? Абсолютно сигурно е, че на тази джобчетата са пълни с памук или нещо подобно Grinning може би са я обърнали за да не се види ако се смачкат случайно не знам. Той Мартин Херкулес ще се окаже Joy

# 1 448
То ние се възмущаваме, дето само гледаме и не сме отделили 2 месеца от живота си в най-горещото време да сме някъде си, да гладуваме, мизерстваме, да ни правят на маймуни. Какво да каже Калоян и другите, дето носиха жилетки и то мокри, че той Калата се преви направо под тежестта и, загуби време да сваля , слага, закопчава, затова и отпадна. Борисенко милият остана на кожа и кости и пак с хъс за игра и настроение.За някои хора това е състезание там, сравняване на часовника , желание да се преборят и докажат най-вече на себе си, отделно тази мижава награда все пак е някакво уж признание за труда и волята ти. Не вярвам да са там повечето за реклама и получаване на някакви по-късни бонуси, особено с професия и бизнес да имат.
Ние се чувстваме омерзени, а на тях какво им е не знам . Това е да смачкаш човек напълно-физически, психически, личностно.
Харесвам такива формати, игрите, състезанията, ама...това да гледам и да трупа рейтинг някакви, дето всичко човешко им е чуждо и да унижават достойни млади хора...доста се замислям за следващи сезони.

# 1 449
Тия два пръста са... Брутални наистина JoyJoy

GrinGrinGrin

# 1 450
Така е, супер много им съчувствам на тези, които виждам, че ги прецакват така нарочно и не пропускам от няколко седмици насам да се включвам под техните публикации в социалните им мрежи, за да им покажем максимално много морална подкрепа, защото както казваш предполагам какво им е и как са се почувствали те, поставям се на тяхно място и съм сигурен, че подобна подкрепа ги кара да се чувстват по-добре и по- спокойни! 

То ние се възмущаваме, дето само гледаме и не сме отделили 2 месеца от живота си в най-горещото време да сме някъде си, да гладуваме, мизерстваме, да ни правят на маймуни. Какво да каже Калоян и другите, дето носиха жилетки и то мокри, че той Калата се преви направо под тежестта и, загуби време да сваля , слага, закопчава, затова и отпадна. Борисенко милият остана на кожа и кости и пак с хъс за игра и настроение.За някои хора това е състезание там, сравняване на часовника , желание да се преборят и докажат най-вече на себе си, отделно тази мижава награда все пак е някакво уж признание за труда и волята ти. Не вярвам да са там повечето за реклама и получаване на някакви по-късни бонуси, особено с професия и бизнес да имат.
Ние се чувстваме омерзени, а на тях какво им е не знам . Това е да смачкаш човек напълно-физически, психически, личностно.
Харесвам такива формати, игрите, състезанията, ама...това да гледам и да трупа рейтинг някакви, дето всичко човешко им е чуждо и да унижават достойни млади хора...доста се замислям за следващи сезони.

# 1 451
Дори не ме дразнят двата пръста на тоз силен Император. Дразни ме отношението и злобата му. Значи един Венци с такава тежка съдба и интересен живот, не показа да се е озлобил, нито ни натрапи драмата си, беше позитивен и вежлив с всички! Един Борисенко след толкова глад и унижения обърна всичко на майтап и беше толкова ведър! Един Раду или Силвия на толкова години показаха зашеметяващи хъс и физика и бяха някак сладки с нормалните си човешки лудости.
А този на сребърен поднос получи всичко плюс лакей, и дори не беше интересен, позитивен, благодарен и изобщо беше едно такова...Абе нямам думи.
И после що Гешев или другите нямали хъс. Ми за какво. Пеняви се мъжлето на момичетата там. Смешник.

# 1 452
А то детето не знае даже как да сложи жилетката, защото до финала не беше играло с жилетка явно Joy наистина, поправете ме, ако греша.

По договор се събират всички и се снимат, дори с МиД. Но гледах коментарите на Калоян, Деси, Гешев, Павел, Микяй и Анджи за МиД и си личи кофти чувството, което изпитват като говорят за тях. Разочарование е най-точната дума.

# 1 453
Ох, това с жилетката толкова видимо е черешката на тортата. Просто потресаващо...

# 1 454
  • Бургас
Срамота!
Най-нагло, цялата продукция се подиграва с нас, зрителите!
Подиграва се и със съвестните и желаещите да играят участници!

Общи условия

Активация на акаунт