💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 890
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 425
Е, за Раду конкретно съм мислила, тъй като той е собственик на бизнес и все пак е в ролята на работодател на други хора.

# 1 426
  • Stockholm
От всички участници в този сезон бих си избрала за приятели в живота Караолис и  Анджи. Всички останали показаха по нещо неприятно в характера си или голяма слабохарактерност, което ги изключва от графата верен приятел и свестен човек, с когото бих искала да имам взаимоотношения.

Edit
Пропуснах Борисенко.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 22:45 от silsto

# 1 427
Аз не помня Калоян да е казал нещо невярно, да е извъртал, да е преигравал, да се е лигавел или лъгал.
Беше директен, дори доста обран. Въпреки това се раздаваше и беше от полза, където и да беше. Че беше против женската коалиция и си го казваше, но не вярвам някой да е съгласен да тегли племето на общите битки и после да ходи на елиминация, а те на джанки или на припек.
Добрин ми беше по-симпатичен от Мартин, дори и по-силен и подготвен физически. За мен направи грешка, че се съюзи с хлъзгавия мозък. А и наградата щеше да му е от полза, другият е видно е задоволен финансово много добре. Гешев се изложи с топките, имаше голям шанс, но...Добрин прегоря обаче, това му костваше наградата.
Дразнеше ме Димо и не желая да го виждам повече , като водещ. Каквито и пари да им дават трябва и достойнство да имат , пък се и съмнявам всяка реплика да им е подавана, то няма и как да стане веднага да отреагират. Толкова беше за Мартин, толкова суперлативи за него по време на финала, че чак противно. За другите от кумова срама нещо каже, ама...За мен е мираж как стигна до финала този, но... Не е зле подготвен, но ...физически...а и нямаше плуване никакво във финалната игра. Тези обръчи ми писнаха над водата, те дали ще са там или на пясъка все тая , това не е морска за мен.
Всички са залягали на едно и също-минаване на халки, змейки, гъбки и редене на пъзели. Не става така. Игрите трябва да са различни , участниците да са тренирани физически , но...да правят същите неща до откат...сори. Редене на чинийки, слагане на плочки, то едно и също и варели, варели....направо железария пълна. Не видях битката с опъването и засичането на въжетата и намирането на предмет (не знам как да я обясня). В първи сезон само видях повече морски битки.
Социалният елемент е не само "накови другарче", няма нищо от прекарването вечер, разговорите им, такива неща дето сам да си направиш извод за човека. В първи сезон го имаше, също и забавленията им и т.н. , че и в следващите. Сега само синхрони-битки. И някакви водещи дето ми вменяват какво да мисля и това дето виждам, не е това дето е .  Самият факт, че скриха голяма част от помията сътворена от императорите...че ги величаеха , особено единия и той мазно ми се хили на екрана колко е умен, еми не е . Ако беше такъв щеше да замаже нещата, ама му е доста подплатен и затова мина чертата и зрителите не го харесват. Не защото е такъв или инакъв, просто се виждаше , очевадно беше , че има силен гръб. Самата продукция се така престара, че с това величаене, побутване, даване на игри според силната му страна, еми...че и титли му слагаха, че и какво ли не. За мен той е на второ място с недостойна игра и подарена победа. Добрин от първи сезон няма кой да го бутне. Дори и Мартин.
Борисенко единствен ще запомня от целият сезон , като чист, достоен и позитивен човек. Можехме да гледаме красива игра, атрактивни борби, но...там това не е на почит и разчистват пътя яко.

# 1 428
Гледах снимки на жилетките на мъжете във фб. На Мартин нямаше тежести.
Няма ли да се намери някой да съди продукцията?

# 1 429
"Дразнеше ме Димо и не желая да го виждам повече , като водещ. Каквито и пари да им дават трябва и достойнство да имат ".

То в арт средите не се тачи много достойнството. Белослава я номинираха за "жена на годината" и тя се изцепи с благодарност за номинацията. Как пък не реши, че не е достойна за номинация и да се откаже от нея.

# 1 430
"Дразнеше ме Димо и не желая да го виждам повече , като водещ. Каквито и пари да им дават трябва и достойнство да имат ".

То в арт средите не се тачи много достойнството. Белослава я номинираха за "жена на годината" и тя се изцепи с благодарност за номинацията. Как пък не реши, че не е достойна за номинация и да се откаже от нея.
То не е само в арт средите, уви! Просто там е най-видимо.

# 1 431
  • Буркина Фасо
за ?

# 1 432

То не е само в арт средите, уви! Просто там е най-видимо.

Да, така е, но там се считат едва ли не богоизбрани. Всичко да им се прощава, да се замазват гафове, нарушенията на правилата са нещо естествено. Да не говорим, че пък точно техните отрочета са най-талантливи и местата на сцената са им резервирани по рождение.

# 1 433
за ?

Затова, че на Мартин жилетката въобще не беше 15 кг

# 1 434
за ?

Затова, че на Мартин жилетката въобще не беше 15 кг

То това е само песъчинка от всичко.

# 1 435
Юлиян от първи сезон нали заведе дело да ги съди. Всички бяха побеснели, дори и Весо беше на негова страна, като финалист. 3 пъти преигравана финална битка, за да може Добрин да се класира, накрая бутнаха изненадващо и зрителски вот да определял. Това да не е Биг Брадър? Дори не беше упоменато. Както и да е...ама Юли нищо не постигна, а тогава (преди години) парите бяха други и с 200х (единствено тогава дадоха толкова, после дори не им бяха казали, че наградата става 100х на участниците, след влизането разбират) , та с тези пари тогава се купуваше прилично жилище, бизнес се правеше и т.н. Но...нищо не постигна Юли, щеше да се разбере, ама.. Та сега за една жилетка, то...къде-къде по-фрапантни неща и видяни от всички имаше, но...Затова и ще се подиграват със зрителите и гаврят с участниците (трябва да си съвсем заслепен да не видиш тази...ами помия за мен)

# 1 436
Добри е стигнал дотук когато другите двама започват. В този момент аз си казах - е, край, абсолютно невъзможно да бъде изпреварен.  От друга страна, ясно си личи, че е губил време да търси парчета около цифрите, пренебрегвайки рамката. Но това се вижда като имаш стоп кадър. А иначе в бързината просто виждаш че има голяма готова площ.

# 1 437
Заради договорите участниците ме могат да съдят продукцията, а зрителите на база какви доказателства и как да съдят кого? И за какво?
Просто не трябва да гледане,да залезе като Биг Брадър, но ето, и той се завърна, и то по-голяма гавра от преди...

# 1 438
Ето и подмятането на 15-те килограма

# 1 439
Хахаха,това тежи не повече от 2-3кг!
Такова бутане и лъгане на зрителите НИКОГА не е имало.
Подпиране е имало,да, симпатии да,но така целенасочено да бутат някой - не. Те ни се подиграват "Виждате,но нас нас не ни дреме",нямам друго обяснение защо Продукцията го правят толкова очевидно.

Общи условия

Активация на акаунт