💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 902
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 455
Ама те участниците са повече със статут на актьори в тези формати. Очевидно, някои от тях го осъзнават и си личи по поведението им. Кофти за неориентираните.

# 1 456
Не се съмнявам, че участниците са знаели предварително, за победата на Императора, а и са виждали отношението на продукцията към него. Затова много качествени участници се отказаха. Първи ми направи впечатление Венци, как 5 часа стоя на един пъзел за 3г. деца, а после в Инстаграм пуска клип, как реди кубчето на Рубик. Искал е да се махне от пародията ИВ. После Димитър от блатото, личеше си как няма хъс в игрите и дори, спираше да изчака Деси, която се влачеше последна, на играта с Крамарска. Още много други според мен се отказаха сами, но най-силно ми направи впечатление признанието на Маргаринчо, че дори Дробчо искал да се маха, та чак пръст щял да чупи в банята. Сега си мисля, че ако Дробчо беше победил, от ПР щяха да го накарат да преиграе битката, докато падне, както е ставало и друг път. За пореден път се чудя, какви са тия договори и с кръв ли ги подписват, та всички са готови да останат инвалиди на арената, но да не разгневят Боговете на ИВ. Добре че поне, когато не играят богоизбраните , ставаха хубави битки с останалите, че имаше и ние какво да гледаме.

# 1 457
Тц, тц, колко много завистници в тая тема Stuck Out Tongue Winking Eye Ами малко са Императорите, които имат сили да държат 15 кг с два пръста, то това не е по силите на всеки софтуерен инженер Satisfied

И аз се ядосвах от манипулациите до едно време, но ми се струва, че участниците не се нервят толкова, колкото зрителите. Вероятно всеки си взема от шоуто това, което му трябва, и победата не е чак такава цел за всичките. Сигурно това, че ще бъдат повече артисти, а не състезатели, им става ясно още като прочетат тези велики договори, за които постоянно се говори.

# 1 458
Надявам се да е така. Повечето са млади хора, някои професионални спортисти, разбиват си стомаха и здравето, за щастие сериозни травми няма засега, чист късмет..аз си признавам, всеки път първо проверявам спойлерите има ли сериозно контузен човек и ако има, НЕ бих гледала никога! Просто е отвратително да ги гледаш как бълнуват от глад и жега...бе дай им да спечелят една китара,да направят шоу, да спечелят въдица, да ловят риба...нещо хубаво, градивно...

# 1 459
Добре, ако са актьори, защо така се раздават на арената. Нямало е фатални контузии за сега, но все пак имаше доста сериозни. Момичето от Дръзките как напусна по медицински причини. Раду и Микяй ходеха цял сезон с ужасни кървави рани. Пелипенко си е потрошила ръката. Деси си свали кожата от ръцете. Калоян едва не си строши краката в басейна на последната си битка. Гешев си падна на главата от стената. Павел и Борисенко стигнаха критични нива на слабост и немощ. Б@х тази актьорска игра, б@х този сериал. Общо взето да плеснем с ръце, че всички са цели. Просто не разбирам логиката да си рискуваш здравето в името на някакъв предрешен край и нелеп сценарий.

# 1 460
Сигурно така си тестват волята и това им е достатъчно, не знам. Специално гледах подкаста с Павел, за да се опитам да разбера дали има някакво негативно отношение след участието си, но не усетих такова. А по едно време много ми се искаше да отпадне, въпреки че той ми е фаворита на сезона, защото вече изглеждаше страшно с ветреещия се около краката му "клин". Но той си е доволен от всичко преживяно.

# 1 461
То ние се възмущаваме, дето само гледаме и не сме отделили 2 месеца от живота си в най-горещото време да сме някъде си, да гладуваме, мизерстваме, да ни правят на маймуни. Какво да каже Калоян и другите, дето носиха жилетки и то мокри, че той Калата се преви направо под тежестта и, загуби време да сваля , слага, закопчава, затова и отпадна. Борисенко милият остана на кожа и кости и пак с хъс за игра и настроение.За някои хора това е състезание там, сравняване на часовника , желание да се преборят и докажат най-вече на себе си, отделно тази мижава награда все пак е някакво уж признание за труда и волята ти. Не вярвам да са там повечето за реклама и получаване на някакви по-късни бонуси, особено с професия и бизнес да имат.
Ние се чувстваме омерзени, а на тях какво им е не знам . Това е да смачкаш човек напълно-физически, психически, личностно.
Харесвам такива формати, игрите, състезанията, ама...това да гледам и да трупа рейтинг някакви, дето всичко човешко им е чуждо и да унижават достойни млади хора...доста се замислям за следващи сезони.

Въпросът ми беше по-скоро към участниците, не към зрителите! Защо те не се бунтуват и не им прави впечатление? Досега не са коментирали килограмите на жилетките в интервютата.

# 1 462
Това се припокрива с моето мнение!

# 1 463
Ами не е вярно това за коалициите, пример Анджи и Силвия, Маги и Микяй, дори Светлин ако беше останал щеше да си е лоялен до край. Много са ми странни напъните за изключителност. Подаряването на имунитета на Мартин също не е кой знае какво предвид хода на играта и в крайна сметка огърлицата, която Добрин си имаше. Ако я нямаше и беше постъпил така, ето тогава щеше да е нещо истински безкористно и впечатляващо. Но на финала, това че си подал имунитета на коалиционния си партньор, защото ти и без друго го имаш, ами съжалявам, но не го приемам за нещо невероятно Confused

# 1 464
Това не е приятелство, това е изгода. Ако Добрин нямаше огърлицата, нямаше да даде победата на Мартин. Нека не се заблуждаваме.

# 1 465
Да си призная когато гледах финала се хванах да стискам палци за Добри накрая, нещо странно за мен, но сякаш по-подходящия завършек на тази битка/ иначе си бях за Раду и Гешев/. Дори се позачудих от реакцията си. И според мен, Добри сам си "изяде главата" с Мартин предварително и впоследствие. Но това е свършен факт, на кой колко му е удобно/т.е. М и Д/вече от създалата се ситуация... не знам. Те да си мислят...

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 17:36 от Анонимен

# 1 466
Да, но за следващия съвет Добрин нямаше сигурен имунитет, защо не си запази огърлицата? Нямаше как да знае, че ще спечели отново имунитет.
Аз се радвам много на такива постъпки. Не са съвсем безкористни, разбира се, но показват наистина, че са станали близки. И да, Маги и Мики също бяха така, както и Анджи и Силвето и мен лично ме радват тези неща.

# 1 467
Добре, може и да е имало доза безкористност. Но все пак МиД имаха супер високо самочувствие и Добри си е знаел, че ще бие, дори и да иде на битка.

Отделно аз виждам приятелство от Добрин към Мартин. За обратното не мога да кажа същото.

# 1 468
Беше фрашкан с грошове. Мартин също. Все щеше да си купи ако толкова иска.
И мен ме радват искрените приятелства. Но в случая не мисля, че е двупосочно. Коментирам го от гледна точка на това, че е довод за някаква изключителност и че извинява всичко останало, което сме видяли от тях. Сякаш само те двамата бяха приятели дует в играта.

# 1 469
  • Буркина Фасо
според мен за финалната битка не трябва да има никакви предимства. дали са 2-3 или 4-ма участника започват от нулата и наравно. няма жени, няма жилетки. щом си стигнал до финала значи, че си доста добре подготвен.

Общи условия

Активация на акаунт