💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 852
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 410
Точно, че по този начин злепоставя Добрин освен всичко друго.

# 1 411
  • Stockholm
Гешев бил голям нервак. На синхрони явно са ни го скрили това. Пък и при заснемането. Бях останал с впечатление, че е изключително спокоен.

Имаше моменти и в игрите, когато експлодираше. Павел ли беше навикал или Деси, не помня точно. И аз се изненадах първия път.

# 1 412
Копирам едно мнение от стена във ФБ на Константин Кацаров-Автор, защото доста ми допада и съвпада с моето.

Скрит текст:
Случилото се не е за подценяване!
Едва пет процента от потребителите, които по някаква причина не симпатизираха на Добрин и Мартин изразиха мнението си стегнато, ясно, обосновано, прилично и чистоплътно. Останалите деветдесет и пет процента от коментарите бяха примитивни, злостни, неграмотни, вулгарни и цинични. От откровени псувни до четири правописни грешки в една обикновена петбуквена дума. Пиршеството на цинизма продължава все още. Подобна треска не отминава бързо. Болшинството от тези осакатени „различни мнения“ бяха написани от жени. Представителки на нежния пол, които най-вероятно са кърмили и отглеждали деца. Или в момента го правят. Претендиращи за висок морал и възвишена ценностна система.
Стряскаща статистика. За пореден път. На мен не ми е толкова важно кой спечели. Вероятно утре ще го забравя. Числото на подивелите потребители обаче е клеймо, което се дамгосва дълбоко в съзнанието. Единици от дигиталната матрица, които са се разграничили от всякакво благоприличие и поносим човешки образ.
Преди бих нарекъл това „резил“, но сега виждам „бедствие“. В България талантливите са най-мразени.  Не случайно в една книга се появи мисълта "талантът боде бездарниците в очите". Едно интелигентно момче с крехка физика доминира над останалите и това извади от релси мнозина. Побеснели, ругаещи и озлобени човекоподобни. Грозна картина, която се среща и извън мобилната сцена. Страхливи и оглупели хора с осакатен личен живот, които ненавиждат този на другите. Дразнят се от чуждите приятелства, защото не са способни да създадат свои. Нямам друго обяснение за тази непредизвикана и клокочеща като гной под налягане ненавист.
За пореден път се вкопчвам в тези другите. Коренно различните от примитивните страхопъзльовци, които умеят единствено да ругаят и да се крият от по-силните. Впивам се в тях като удавник за сламка и си представям, че те са повече. Може би е така, а може би мозъкът ми е дерайлирал и просто бълнувам името на някаква неосъществима мечта. Вярвам в първото. Да бъде!
К. И. К.

Е, в това мнение има повече злост и обиди отколкото в кое да е мнение тук, в този форум. За ФБ и другите не знам.

# 1 413
  • Sunshine state
Да, присмял се хърбел на щърбел е работата.

# 1 414
  • Stockholm
Аз пък си направих един списък  на участници, които проявяваха черти на характера от психопатичния спектър:

На първо място този или тези от продукцията, които отговарят за интригите и рейтинга.

Сезон 1            Юлиян, Близначките, Радостина.
Сезон 2             Катето
Сезон 3             Мани
Сезон 4            Алекса, Джаферович, Виктория.
Сезон 5            Мартин Елвиса, Виолета.
Сезон 6            Мартин, Добрин, Виктория.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 18:52 от silsto

# 1 415
  • Sofia
Личното ми усещане за Мартиновия характер, без грам да разбирам от психология е, че това е едно доста амбициозно, безскрупулно и арогантно човече, с дълбоки комплекси. Възпитавано да гони материалното, много често подценявано, сравнявано и недооценявано. Всичкото това предполагам е довело до така щедро демонстрираното самохвалство, и нуждата винаги да се сравнява, като омаловажава постиженията на другите. Липсват такт, усет и емпатия, и не на последно място, липсва любов, и точно тези недоимъци са оставили траен отпечатък върху израстването му. Прекалено комерсиален, гладен и жаден за успехи, само за да се докаже и да бъде забелязан, без значение как ги е постигнал. От такова човече не можеш да очакваш да зачита и уважава другите, за него няма авторитети, останалите са само средства за постигане на крайната цел. Затова и наричаше участниците в собствената си коалицията второстепенни, за него те са такива, Добрин беше по-малко второстепен от останалите, защото повече му беше нужен, но само до достигане на финала, след което зае подобаващото му се място. Такъв човек не може да има приятели, колкото и Добрин да си мисли обратното. Леле, докъде се докарах.. а уж нямаше да правя дисекция на родословното дърво и характера на Мартинчо! 😂 Но ще се моля, както аз, така и близките ми никога, ама никога да не срещаме такива Мартиновци, пък били те умни, можещи и комплексни, и победители!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 19:40 от Crystal_Noir

# 1 416
  • София
Честно казано, вече ми е жал за Добрин, доста едностранно ми се вижда великото им приятелство. Даже и за Мартин мааалко ми дожалява, явно доста дефицити е имал в живота, за да стане толкова комплексиран...

# 1 417
Крамарска от финалното парти. Направо не можах да я позная, ослепителна е!

# 1 418
Това сигурно вече е правено, но ще е интересно отново.
Дяволо - ако в анкетата има въпрос - с кого от последните 10-ма бихте искали да сте приятели в живота.  Като са разрешени 10 отговора.
Ако някой не е получил глас,  значи не го искат за приятел.  Ако е получил по-малко от половината възможни, значи по-скоро е нежелан.  И обратно - по-желан, най-желан.
Универсален въпрос който става и за "острова" и за всякакви шоута.

# 1 419
Ох, аз Крамарска я харесвах най-много. Повече от Пелипенко.

# 1 420
Копирам едно мнение от стена във ФБ на Константин Кацаров-Автор, защото доста ми допада и съвпада с моето.

Скрит текст:
Случилото се не е за подценяване!
Едва пет процента от потребителите, които по някаква причина не симпатизираха на Добрин и Мартин изразиха мнението си стегнато, ясно, обосновано, прилично и чистоплътно. Останалите деветдесет и пет процента от коментарите бяха примитивни, злостни, неграмотни, вулгарни и цинични. От откровени псувни до четири правописни грешки в една обикновена петбуквена дума. Пиршеството на цинизма продължава все още. Подобна треска не отминава бързо. Болшинството от тези осакатени „различни мнения“ бяха написани от жени. Представителки на нежния пол, които най-вероятно са кърмили и отглеждали деца. Или в момента го правят. Претендиращи за висок морал и възвишена ценностна система.
Стряскаща статистика. За пореден път. На мен не ми е толкова важно кой спечели. Вероятно утре ще го забравя. Числото на подивелите потребители обаче е клеймо, което се дамгосва дълбоко в съзнанието. Единици от дигиталната матрица, които са се разграничили от всякакво благоприличие и поносим човешки образ.
Преди бих нарекъл това „резил“, но сега виждам „бедствие“. В България талантливите са най-мразени.  Не случайно в една книга се появи мисълта "талантът боде бездарниците в очите". Едно интелигентно момче с крехка физика доминира над останалите и това извади от релси мнозина. Побеснели, ругаещи и озлобени човекоподобни. Грозна картина, която се среща и извън мобилната сцена. Страхливи и оглупели хора с осакатен личен живот, които ненавиждат този на другите. Дразнят се от чуждите приятелства, защото не са способни да създадат свои. Нямам друго обяснение за тази непредизвикана и клокочеща като гной под налягане ненавист.
За пореден път се вкопчвам в тези другите. Коренно различните от примитивните страхопъзльовци, които умеят единствено да ругаят и да се крият от по-силните. Впивам се в тях като удавник за сламка и си представям, че те са повече. Може би е така, а може би мозъкът ми е дерайлирал и просто бълнувам името на някаква неосъществима мечта. Вярвам в първото. Да бъде!
К. И. К.

Е, в това мнение има повече злост и обиди отколкото в кое да е мнение тук, в този форум. За ФБ и другите не знам.
Ама това мнение отразява самата ИСТИНА!😂😂😂😂😂😂!Наистина.

# 1 421
Аз така и не разбрах защо толкова се недолюбва Мартин. Наистина ми е странно!

Уж гледам предаването от самото начало, пък не видях нищо толкова фрапантно и дори му симпатизирам.  Не винаги ми е харесвало какво казва или прави, но като цяло за всеки друг участник бих казала същото.
Но пък той се открояваше в моите очи като един от участниците, които наистина влагат много мисъл в действията си и най-вече осъзнават, че това е просто една игра! "Не се сърди, човече, нали"!? Защо всичко се приема за долно и неморално? Аз лично не бих могла да действам като него, затова и никога няма да спечеля такова състезание. Но това не го прави лош. Просто е много целенасочен, самоуверен и не твърде емоционален, знае че някои действия биха могли да застрашат него по някакъв начин, колкото и да са по принцип правилни. И когато става въпрос за игра, аз не мисля че трябва да се възприема толкова насериозно и крайно.

Аз лично харесвам Мартин и според мен заслужено си спечели предаването! Жалко е, че се изсипва толкова хейт върху него...

# 1 422
Аз тъкмо онзи ден си преставях какво ще е Раду да ми е шеф, ако ми говори с такъв патос постоянно, ще се гръмна. Grinning

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 21:45 от Meddyy

# 1 423
Хайде сега психически тормоз се приписва на Раду, за да се изтъкне и възвеличае Мартин, който явно за всички лицемерничеше спрямо всички в племето си, освен Добри може би.

# 1 424
Защо, Кралев,  Мартин или кой друг ще е добър шеф? Може би Силвия?
Аз повече съм мислила какво бих правила ако някой от тях ми в близък. От шеф лесно се маха човек.

Общи условия

Активация на акаунт