💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 857
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 395

Съгласна съм. Харесвах Димо, но след нарушението му , не трябва да е лице на толкова популярно предаване!!!
Ралица не я понасям!!! Пък и е време за нови лица, искам свежи млади водещи Simple Smile

И аз мисля, че трябва да се влее малко свежест в шоуто като цяло особено с оглед на този злополучен и скучен ( за мен сезон ).

Ралица никога не съм я харесвала, вече съм го писала, има къде-къде по-кадърни и умели известни личности, които с лекота биха я заместили.
От 2-3 седмици гледам " Помниш ли текста" по BTV  с водеща певицата Керана ( която е много готина мацка, била съм на нейни участия ) и абсолютно я виждам в ролята на водеща на ИВ в комбинация с Павел.

И двамата са ярки и отличаващи се образи, имат дар слово, чувство за хумор и самоирония, изглеждат чудесно, седят естествено на екран и излъчват положителна енергия.

Но, може само да гадаем какво ще се случи другата есен. Лично аз нямам търпение да започне, тая си надежди, че ще има градация нагоре поне в някои аспекти.

# 1 396
  • Буркина Фасо
аз пък Павел не го искам. подвижна галерия Smiley

# 1 397
  • Бургас
Готин е Павката ! Изненада ме приятно в играта, не го очаквах .

# 1 398
  • София-Младост
Ох, само не Керана...нека пее тя, но за водеща-не става (все още).
Всъщност не мисля, че някой ще ни пита, така или иначе, но българинът обича да си казва без да го питат Simple Smile))
Аз харесвах сегашния тандем, но уви, Димо наистина не трябва да бъде лице на това реалити след "случката", особено след като се оказва рецидив.

# 1 399
Ооо Керана е страхотна! Много харесвам енергията и излъчването ѝ! А и е спортна натура и мисля, че много добре би паснала в ролята на водеща тук. И със сигурност ще се облича по-добре Joy

# 1 400
Продукциятя няма да смени концепцията/ролите на водещите, така че явно ще се търсят подобни - единият да вика, партньорката да го играе твърдо и неприятно, но за нас, т.е. ще изпълнява това, което й кажат - скриване, откриване на действия на играчите в името на един "богоизбран". В тази връзка, след побутването на Мартин, най-много ме дразнеше това славословие по отношение на него, то не бе император, то не беше магьосниг, то не бе...
Юлий Цезар и Мерилин сигурно са се обръщали в гробовете си заради тези сравнения, хаха.

# 1 401
  • Буркина Фасо
Ооо Керана е страхотна! Много харесвам енергията и излъчването ѝ! А и е спортна натура и мисля, че много добре би паснала в ролята на водеща тук. И със сигурност ще се облича по-добре Joy
с нея на терен да бъдат и Ку-Ку бенда. да пада веселба Smiley

# 1 402
само на мен ли ми направи впечатление, че има разлика в сложността на пъзела на всеки играч. за това реших да попитам AI бота, който ползвам на работа относно неговото мнение и резултата е субективен разбира се поради зададените ми критерии, но все пак достатъчно обективен да даде 1 друга гледна точка.

# 1 403
Безсмислено е да се вторачваш в пъзел, няма никакво значение дали е нагласено или не. Често е очевидно нагласено, и ....нищо.
Керана и Павел биха били готина комбинация, но честно казано им желая други творчески проекти, не това. Това не е някакъв ярък в кариерата. Те могат повече
На Мартин му завиждам яко, за връзките и самочувствието.

# 1 404
И да слушаме 3 месеца лиготиите и празнословията на Керана. Заради нея не гледам другото предаване

Айде да ги сложим с Ивка Бейби и Елена от Ергена

От всяко дърво свирка не става

# 1 405
  • Stockholm
Относно Мартин, аз лично си го бях заплюла от визитките.Мислех си- О, Момчи номер 2, браво.  Надушвах потенциал. Но разочарованията започнаха от това, че иначе умното момче прати племето си на Блатото поради невъзможност да реши среднотруден пъзел, той, който е назубрил всички възможни пъзели преди сезона. Тогава присветна първата лампичка за подмолна игра, саботаж и тенденция към макиавелистка стратегия в играта.

Разочарованието продължи и по-нататък, виждайки лекотатата, с която си прокарва път напред, но за сметка на чужди съдби и чувства, користно и безскруполно През цялото време виждах някаква жестокост в присвитите очички зад очилата и алчност, огромна алчност за грошове и пари. Затова според мен характерът му и в реалния живот се крие някъде в Тъмната триада. От фаворит се превърна в последният, който искам да спечели.

И понеже животът по принцип е крайно несправедлив, само сравнявам образите, които продукцията натрапи-  Момчил обезобразиха като Шмекера, а истинският шмекер Мартин се опитаха да хиперболизират като Императора.

Жалко, много жалко.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 17:15 от silsto

# 1 406
Гешев бил голям нервак. На синхрони явно са ни го скрили това. Пък и при заснемането. Бях останал с впечатление, че е изключително спокоен.

# 1 407
Наваксвам с гледането на епизоди и подкасти още, от последните малко ги почнах, но нямаше как да пропусна с любимеца си от сезона - Гешев. Страхотен подкаст - разговорът си вървеше естествено (нямаше хък-мък, въпреки че не изглежда да е от най-приказливите), усещаше се чувството му за хумор, изглежда си много земен, уравновесен, спокоен и интелигентен човек. Може би ми този ми беше най-интересен от изгледаните дотук - по-сдържан си е естествено човека и оттам може би.
Преди това изгледах подкаста с приятелката му - изглежда много земна, готина и умна. Наистина подкрепяща жена.
Подкаста с Микяй си е леко мъка за слушане, с ченгел се налага да му вади думите твърде често. Но пък човекът си изглежда наистина добър, много спокоен, нелепо праволинеен в играта си, твърде отстъпчив на моменти. Добре са се събрали с жена му, бая намахана ми изглежда (гледах един подкаст с нея съвсем в началото на сезона). Голям сладур им е момченцето. Заблявах се с коментарите му за Мартин и Добрин как са били леко така мазнички.
Маги - наистина красиво момиче (за мен най-красивата от сезона), не е най-острия молив от кутията, адска нерешителност извън арената (фурнаджийска лопата го игра през половината време), изключително вярна и добричка изглежда, доста ми е като детенце. Харесва ми, че осъзнава тази си своя нерешителност и защо хората я възприемат по този начин (Гешев например). Разсмя ме с неразбирането на думата дръзки - съвсем логично, но както го разправя.😆
Още ми е странно това сприятеляване на Маги и Микяй покрай борците, но пък ето, че е трайно. Радва ме приятелство между тях двамата и Павел.
Доволна съм, че си харесах Синьото племе почти отначалото. Като се замисля сега, оставилите ми най-положително впечатление хора като цяло са били или в последствие преминали през него. Определено любимците ми от сезона са доста различни един от друг - Гешев, Павел и Борисенко. Всеки от тях прояви характера си, не се скатаваха и криха, от сърце ме разсмиваха на моменти и си имат своята харизма.
Има ли нещо по-интересно от подкасата с Мартин? Опротивява ми отдавна с това си самохвалство и не, мисля че ще го изтърпя 2 часа.

# 1 408
Попадна ми шорт видео на Мартин във фб от подкаста с Ваня, където казва, че Добрин е искал да си счупи пръста в тоалетната тайно, за да може да излезе по медицински причини, а на Мартин първата му мисъл била, че щял да отпадне без него. Това сам си го каза. Истински приятел и човек, на когото можеш да разчиташ! Винаги готов да те подкрепи ако от това има пряка изгода. В противен случай, това е само игра и само един е победител Simple Smile

# 1 409
Ох, и аз го гледах това с Мартин, Добрин и пръста. И на мен ми направи впечатление как единствената му грижа е била Добри да не си тръгне, защото щял да окапе без него. Пак е гледало себе си егоситчето малко. Иначе големи приятели, няма що. Отделно не разбирам с какво право разказва тази история. Някак си не е уместно. Ако иска, Добрин може сам да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт