💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 944
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 870
  • Sofia
Дисекция на родословното дърво на Мартинчо няма да правя - не ме интересува. Но знам, че ще се моля никога, ама никога да не срещам такива Мартиновци по пътя си, пък били те и добри момчета (хора)! Ще си позволя да копирам част от едно мнение, тук в темата:
"Реално аз за първи път тази вечер на съвета с видеата видях някакви човешки черти в Мартин, което е плашещо, защото става дума за толкова младо момче". Мисля, че достатъчно добре обрисува лирическия герой и да, плашещо е!

# 871
  • Be realistic - plan for a miracle.
Само защото някой е без баща не означава, че автоматично трябва да започне да се гали с перце и да си взимаме думите назад.

Мартин е кофти човек, ако ще една кофа сълзи да излее на екрана - дори кофти хората си обичат бащите, но това за нищо в характера им не прави разлика.

# 872
Е, те и някои серийни убийци са расли без баща или майка. Да вземем и тях да съжалим. Но липсата на баща явно се е отразила на цялостното развитие на момчето. Не искам да правя психоанализи, че не ми е и работа. Това виждам на пръв поглед.

# 873
Казах ли ви аз, че мазния е отгледан от глезеща баба и мама?? Още преди няколко седмици ви го казах.
И моят баща е починал и имам брат с тази зодия. Нищо не може да осакати момче така, (особено с тази зодия) както жена - майка, баба, с нереално, непродуктивно и безмерно хвалене и величаене. В резултат, имаш едно самочувствие, което ти пречи да общуваш без да мачкаш. Пречи ти да разбираш разликите в хората. Пречи ти да искаш да си нормален..

П. С. Но и ти можеш да бъдеш мачкан 😉

# 874
  • Bayern
Ама как ще жалите Димо, не ви ли е страм пред почернените майки на деца ,убити от пиандурници и дрогирани. Всеки ,независимо водещ или друг, шофиращ пиян е за затвора още при първо нарушение . Точка. Иначе  ще продължават да убиват.
 Ралица толкова пък да ми е неприятна, толкова ехидна 👎никакви емблеми не са двамата ,няма незаменими водещи.

Съгласна съм. Харесвах Димо, но след нарушението му , не трябва да е лице на толкова популярно предаване!!!
Ралица не я понасям!!! Пък и е време за нови лица, искам свежи млади водещи Simple Smile

Битките през целия сезон бяха мн. еднообразни ... нямам спомен в 3 и 4 Сезон да е била такава скука , за първи път превъртах  при все, че имах доста любимци и в този сезон
От останалите полуфиналисти ще стискам палци за Гешев и в краен случай за Добри (смятам,че ако беше в коалиция с някой друг нямаше да е с негативен образ).
Най-много ме е яд за Светлин и Димитър Broken Heart ! Сезона щеше да е мн. по-интересен ,ако не бяха отпаднали толкова рано !

# 875
Да се изкажа и аз за Ралица и следващ сезон. Според мен ще си остане водеща. Няма никаква логика колегата ти да се напие на кирка, да го разкарат от работа, а ти да решиш да си тръгнеш доброволно с него. Вие бихте ли го направили заради колега!?
Хонорарът и е сигурен и едва ли работи на минимална заплата. Ангажиментът е лятото, когато всякакви софийски проекти замират. В същото време е в прайм-тайма всяка вечер в най-силния телевизионен период от годината. Няма по-добра реклама. И не мисля, че й е писнало. Тя чудесно влиза в ролите, които й поставят.

# 876
Понеже почти не гледам епизодите не разбрах наистина ли бащата на Мартин е починал или е изоставил семейството.
Майката сама ли е отгледала децата или някой от братята е природен.
Такава мъка и жал настана към Мартин, ще каже човек че той единствен на света е в такава ситуация. А ако наистина е така е чудно защо не е по емапатичен  към хората.
И не разбирам защо всяка година трябва да се излъчват такива сълзливи епизоди. Гледам че и други формати "изненадват" с такива серии.
Не ми променят мнението, напротив най много някой да стане за смях.
Отначало помислих танцуващата персона за гадже на Мартин... 🙈🙊

# 877
Сълзливите лични епизоди не са ми интересни. Започнах да съчувствам на Мартин заради неадекватната майка и липсващия баща. Струва ми се, че приятелката тепърва ще обикаля всички формати. Загрява.

# 878
Гледах малко Анджи в Подкаста

Със Силвия и Миряна се е запознала още на кастингите ,но Миряна не и е допаднала тогава.
Опитвала се е да говори с Маги и да я навие да играят заедно с Микяй против М и Д ,но Маги не се е съгласяла ,а с Микяй пък изобщо не е комуникирала ,нещо не се разбирали с него .
Сега като гледа синхроните на М и Д против нея ,много е огорчена.На рожденния ден на Виктория ,са се засекли с Добрин ,малко са поговорили ,той и се извинил,Мартин пък и писал за изинение и той ,но тя сякаш не може да прости.За битката с чинийките си каза,че не е била за нея заради ръста и и късите и ръце.
Студентка Дентална медицина е ,в момента е шести курс .

# 879
Не гледай епизода, като гледам малко хора се вълнуват от финала и добрите момчета...
Браво на Анджи, определено топ попадение като човек! Достойна, силна, чиста, умна! Дай Боже повече такива хора да има, и по-малко от другите, " добрите".  Лично мнение, аз съм си лелка хейтър, вярно е, ама някак си...

# 880
Понеже снощи се изнервих и спрях да гледам. Днес го пуснах пак, отново на запис, но превъртам. 🫣
Каква е тази танцуваща лудост? Песни, танци, хора и ръченици. Че кому е нужна тази превзетост, стринке? Демонстрира се опит за внушаване на буржоазия, или греша? Смешно е. 😐 жалко дори. По-рано някой писа неадесватна, танцуваща персона - кратко, точно и ясно. Да, така изглежда.
Пък онова мазното, най-много му харесвало да му казват императорът. Тоз' нормален ли е??? Палячото стоя 1 час на този пъзел, а Раду онзи ден го нареди за 6 секунди. Е, кой е император и кой шут?

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 15:47 от КремонаЛиза

# 881
Лизе ти можеш ли да направиш танца на майката и докато танцуваш да му кажеш в очите на видео че го мразиш?

Стига се ядосвай бе Simple Smile Умирам си от смях с тебе Sweat Smile

# 882
Много деца и младежи са без родител, един или двама. Съдба. Важно е след това какво и как градиш.
Мартин е изградил кофти характер.
И, да. Беше пожален от продукцията. Дали по роднински или по друг повод, беше. И ще се запомни с това. Почетното първо място е негово - най-недолюбвания победител и най-незаслужил.
Прецака сезона, прецака и Добрин. Прецака каста. С помощта на майката Продукция.
Браво на Анджи. Достойно се справи в играта. Да има късмет и да не участва повече в такива бози.
Как беше? Енджой!

# 883
Може и да не е15 кг жилетката, но е очевидно че е наобратно. Не харесвам Мартин, но точно тези кадри нищо не доказват.

# 884
  • София
ето какво съм написала, но не ми дава да го цитирам като хората на 09.10., относно случайната ми среща с Мартин и семейството му:

"Мартин като че мяука, а не говори, абе не ми е симпатичен. Преди 3 дни беше на съседната маса в един ресторант в странната компания на 2 момчета негови връстници, 1 момиче голяма красавица, май му беше гадже, и една неприятна богата леля, която на 2-рата минута побърза да се похвали, че има нов апартамент с 4 гаража. Вероятно беше майка на момчетата."

Акцентът тук е на НЕПРИЯТНА, такъв и синът.

Общи условия

Активация на акаунт