💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 946
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Иска ми се да напиша нещо,но нямам желание.
Хайде да изгледам финала при съседите и утре дано ми дойде желанието Simple Smile

# 856
  • Пловдив
Не че съм за Мартин, не ме бийте Grinning Но- понеже първо ви прочетох, а битката гледам сега- в началото жилетката на Мартин изглежда като на Калоян. Според мен от много сваляне и слагане - накрая е наобратно.

# 857
Ама как ще жалите Димо, не ви ли е срам пред почернените майки на деца ,убити от пиандурници и дрогирани. Всеки ,независимо водещ или друг, шофиращ пиян е за затвора още при първо нарушение . Точка. Иначе  ще продължават да убиват.
 Ралица толкова пък да ми е неприятна, толкова ехидна 👎никакви емблеми не са двамата ,няма незаменими водещи.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 09:08 от araselia

# 858
Знам си аз , че всяка битка -победа на арената с Мартин ми е като дежа вю и си направих труда да си припомня битките. Ето и резултата Simple Smile  , не субективен:

Игра Мартин : Раду ( елиминация, Раду отива в изолатора  ) , елементи : люлка на смъртта  , подскоци по варели ,обърната мрежа , поставяне на лостове,  навиване на шамандура с въртене около ос , змейка , пъзел.

Игра Мартин : Стан : ( елиминация, тук може и да пропускам елемент не намерих записа  ) -брутално предимство , плуване , катапулт , пъзел със съюзник водещ.

Игра Мартин : Гешев ( капитанска ) -люлката на смъртта , гъбки , подскоци по варели , обърната мрежа , домино

Игра Мартин:Анджи ( елиминационна ) : люлка на смъртта , гъбки , подскоци по  варели , обърната мрежа , ласо , баланс варели , змейка със сфери , катапулт , пъзел

Утре ми се струва.  , че ще ни изненадат Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 00:31 от gerido

# 859
Хейта ясен.
Обаче аз лично не прочетох нито един коментар за съчувствие към Мартин, че е израстнал с двамата си братя без баща!? Подигравки към майка му!? Та тази жена е за медал, че е успяла с бабата да ги отгледа! 3 момчета!
Мартин може да е такъв, защото животът го е направил такъв! Борба за оцеляване. Изглежда добро момче.
Обачее нееее... Само обиди, хейт и никакъв обективизъм.

# 860
Не изглежда добро момче

# 861
Хейта ясен.
Обаче аз лично не прочетох нито един коментар за съчувствие към Мартин, че е израстнал с двамата си братя без баща!? Подигравки към майка му!? Та тази жена е за медал, че е успяла с бабата да ги отгледа! 3 момчета!
Мартин може да е такъв, защото животът го е направил такъв! Борба за оцеляване. Изглежда добро момче.
Обачее нееее... Само обиди, хейт и никакъв обективизъм.
Ти как разбра , че няма съчувствие към сираци, че майката няма партньор който е бил опора, как си сътворяваш  история  , как изобщо се ровиш в личните житейски съдби и ги изваждаш , като аргумент. Не разбирам!

На мен от това което показа на екран ми изглежда , като арогантен млад мъж  с не много висока ценностна система  ( показателно е  , че поне двама участници заявяват как е бил внимателен към тях и явно ги е заблуждавал след като са видели коментарите му на синхроните  ).

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 03:55 от gerido

# 862
  • София
Вярно, че беше Дунев, сега се сетих. Обаче нямам никакъв спомен за елиминацията на Денислава, а напротив, ясна картинка как реват и се прегръщат, щото нали са се врекли там Виолета, Дунев, щерки... Кой кого елиминира така мелодраматично? Grinning

# 863
  • София
Елвиса елиминира Денислава и тя остана 6та, на финал бяха Елвиса, Дунев, Мастагарков, Момчил и Рълев..

# 864
Аз битката, която гледах, няма да коментирам. За да не ме обвините в пристрастия. Как са подбирали елементите, си знаят от великата продукция. Там вероятно добре знаят кои елементи пречат или помагат на играчи с различни анатомични особености.  (И ги подбират внимателно, по всичко личи)
Но гледах подкаста с Анджи. Целия. С интерес. (За разлика от подкаста с бореца, избягващ всячески борбата, който пак гледах, но с мъка.)
И съвсем пристрастно ще кажа- Браво, атомна калинке! Достойно момиче, борбено, волево, тренирано, умно, с човещина и емпатия!
Ако някой е имал дори малки съмнения кой е бил в основата на най-успешната женска коалиция до момента в игрите, трябва вече да са му разсеяни- Анджи е мозъкът, двигателят, медиаторът, опората на коалицията. И за това също браво.
Лично за мен тя ще остане най-стойностният участник в този сезон на игрите.
Препоръчвам (на критиците) да изгледат подкаста, има какво да разберат за някои неща, случили се в играта. И да, тя стиска палци на Раду (макар да харесва и Гешев като играч).

(И за да пресека някакви съвсем пък неоснователни нападки към мен- нито съм роднина, нито съм познавал това момиче, нито сме от един град, нито дори съм подозирал за съществуването й преди да я видя за пръв път в игрите Simple Smile )

# 865
  • софия
И Марто и Добри бяха честни към нас - всичките им схеми и планове ги знаехме.
Основно правило за мен, за да харесам участник.
Има нещо инфантилно в Марто - целия му маниер. И обидните определения някак по детски ги хвърля, и като се зарадва " йееейй, юююпииии.....".
И на мен ми изглежда добро момче. Hug
Добри пък, хем по-малък е, ми изглежда съвсем завършен мъж. Харесвам му играта - следи изцяло играта, правилата на битките, детайлите, подсказките и репликите, обмисля си ходовете. Има какво да обере в характера, остър е, но и той ще си го види сега, бързо схваща момчето.
Абе него със сигурност го харесвам. Heart

Добър урок ще си вземат и двамата.

И толкова държа и харесвам мислещите играчи да са честни на синхрони, ама се съмнявам, че ще виждаме много такива вече....
То и продукцията не дава  - това е сезона със стопроцента еднотипни синхрони на всички участници.  Сякаш да няма грам мърдане от образите в които са ги набутали. Е, аз монтирани риалити образи не взимам за чиста монета. Търся си, а и си ги намирам малки детайли в картинката,  от които знам че във всеки има нещо повече от просто:
МиД - подли и арогантни
Мики -страхливец
Маги -глупава
Силвия -лабилна
Стан -глупакът
Раду - мрънкалото
Павел -поетът
Геша - нелогичния
 и т.н

Ихааа, я каква защита по участниците съм ударила по нощите, ще прощавате.... Joy
Ама хейт по участниците не ме кефи. По принцип, не сега конкретно. И аз недолюбвам няколко, ама гледам малко да ги споменавам, основно защото не са ми интересни.

Виж продукцията е за хейт винаги - на гърба на участниците си изкарвате парите бе, нагли, ненаяли се скапаняци. Imp
Хейтът отвън е ясно, винаги ще го има, това е цената.
Ама вътре - докога така. Прецакани образи, фалшиви герои, изсмукани от пръстите злодеи, ненужно явно побутване,  набутване в блатото,  глад и мизерия в изобилие, опасни съоръжения, недомислени, а вече и скучни битки ......
Язък, как всяка година успявате да съсипете каста, баси...Imp

И догодина пак ще гледам. И пак само заради участниците и въпреки продукцията. Както винаги. След втори сезон насам.

# 866
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Предизвестен финал на битката. Стана ми жал за Анджи, защото тя играеше със съзнанието, че няма как да спечели тази игра и въпреки това не спря и за миг. Как се предполага човек да скача разстояния, по-дълги  от ръста му и да се приземява на 20 см диаметър? Отделно не знам защо, тя всеки път избираше маршрута с най-далече разположените една от друга гъбки.
Тази игра й била позната, защото я била играла веднъж. А Марто изобщо не е минавал на тези компоненти сто пъти. И разбира се, е страшно опасно да се минават варелите с жилетка, а стълбата над басейна с такава, и то мокра, си е айляшка работа отвсякъде.
Реално аз за първи път тази вечер на съвета с близките видях някакви човешки черти в Мартин, което е плашещо, защото става дума за толкова младо момче.
Честно казано, ако на финала трябва да избирам между него и Добрин, предпочитам Добри. Той не беше чак толкова арогантен, самонадеян и неуважителен към останалите. Да, имаше и той изцепки и стъпване накриво, но на няколко пъти показа, че осъзнава грешките в поведението си и дори имаше доблестта да се извини. Даже вярвам, че ако не беше се коалирал точно с Мартин, щеше да ни е доста по-симпатичен, но някак прихвана от неговото високомерие и малко се позабрави и той.
Намирам го и за по-комплексния от двамата, само пъзел би могъл да го събори. А, да, и плуване. Но се надявам утре да я нямаме тази дилема кой от двамата предпочитаме като по-малкото зло.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:35 от Reinа

# 867
Ха-ха, страхотен победител ще има, единия зле с плуването и пъзели, другия така и не видяхме да носи и дърпа ,нещо което всички 50кг жени се изредиха да мъкнат, срамота  . Страшни "мъже" -победители сметкаджии🤡  Ще хейтя, аз не видях нищо хубаво в тези момчета, на 25 вече си изградена личност . Иначе те са си добре с тоя егоизъм и високомерие ,което са си изградили.

# 868
Из народното ФБ творчество Joy

"Финала между двамата ще е бране на цветя. Който направи по красиво букетче печели и го подарява на другия."

# 869
Мазният изобщо нямаше 15 кг в жилетката. Ама акъла му е толкова, че позволи да се мятка, та го разбрахме. Знаеш ли кога 15 кг се мяткат така - никога.

Цитирам, за да не се забравя!

Не че нещо... ама...:
Калоян с 15-килограмова жилетка:

Мартин със "същата" жилетка:

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 08:25 от КремонаЛиза

Общи условия

Активация на акаунт