💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 973
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 810
Оффф аааа! Прочетох само тук коментарите, които даже не са и много. И нямам намерение да връщам запис. Хич и не ми се гледа тая битка и изобщо нищо до края. Нито Гешев, нито Раду имат шанс срещу тези двамата явно. Един от тях ще е. За мен и двамата са едно и, който и да е, все е тъпо.

Знаех си, че битката ще е между Анджи и Мартин. Добра прогноза. Но все таях надежда за чудо и да го победи Анджи. Ама уви.
Ще напиша само нещо хубаво за малкото зверче и то няма какво повече да се напише.
Браво на Анджи за цялостното представяне, за хъса и сърцето на арената. Допусна грешки, имаше си слабостите, но се представи чудесно. В този сезон, в който за мен бяха събрани най-много подготвени жени от всички сезони да сега, тя стигна до 5цата, което си е постижение. Поздравления за нея.
За Мартин достатъчно се е изписало и ме е яд, че 2 в 1 са в четворката.
Каквото такова. В тоя кофти сезон повече не може да се очаква.

# 811
Приятелката на Мартин е страхотна красавица.

# 812
  • София
Цитирам, за да не се забравя!

Не че нещо... ама...:
Калоян с 15-килограмова жилетка:

Мартин със "същата" жилетка:

# 813
Марти почва да ми става симпатичен, има много красива приятелка. Кому беше нужно продукцията да го подпира така явно.

# 814
Сериозно ли някой мисли, че има динамична игра, в която Анджи да може да победи някой от четиримата останали мъже? Просто няма начин. Много е силна, пъргава, със страшен хъс и я харесвам на терен, но е жена и няма шанс срещу трениран мъж. И Калоян победи поради чист късмет, не защото е била по-добра от него.

# 815
Сериозно ли някой мисли, че има динамична игра, в която Анджи да може да победи някой от четиримата останали мъже? Просто няма начин. Много е силна, пъргава, със страшен хъс и я харесвам на терен, но е жена и няма шанс срещу трениран мъж. И Калоян победи поради чист късмет, не защото е била по-добра от него.
Не, разбира се. И дори да му бяха сложили реална жилетка от 15 кг и да не бяха разреждали гъбките, пак нямаше Анджи да победи. Просто щеше да е хубаво, ако правилата за другите важаха и за него.

# 816
  • София
Ралица е отказала да води следващия сезон. Ще има нови водещи.

# 817
Да, то е ясно, че Анджи е по-слаба чисто физически. Просто дори коментарите на Димо ме дразнеха, защото беше предизвестено.

# 818
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ралица явно подкрепя Димо в поведението му, поне аз такъв извод си правя.

# 819
Ралица е отказала да води следващия сезон. Ще има нови водещи.
От което според предаването много ще загуби.
Жалко. Димо и Ралица са лице на този формат
Дано новите са също толкова добри,макар че....

# 820
Обаче като влезеш в инстаграм нищо не е махнала:

# 821
Сериозно ли има  някой който не вижда , че игрите в които играе Мартин са еднотипни изцяло съобразени с неговите качества , че просто се заменя плуване с плочки , или малки топчета с по-големи , че през цялото време е бутан за сметка на други играчи . Надушили са го психолозите и продукцията реши да си осигури зрителски интерес чрез въмущение , а и той с високото си самомнение и липса не реална преценка за себе си , самозабравяне и опиянение от властта която придобива съвсем се изложи . Тай наистина милия не разбира , че с тая титла императора яко го гъбаркат.
Добрин ми е глуповат , твърде присметлив и подмолен  саботьор  и плува с жилетка -не е моят финалист.

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 22:24 от gerido

# 822
Много красиви дечица има Раду.

# 823
Обаче като влезеш в инстаграм нищо не е махнала:

Май, май са си ПР стратегии. Ако го няма Димо, няма ме и мен и понеже масовката си е свикнала с тях ще си ги иска обратно. Макар че Димо няма място в национален ефир. Трябва да убие третият път някой на пътя ли, за да ни светне лампичката? Да ги сменят с нови. Белким и някакви правила сложат.

# 824
  • София
Утре ще бъдат с оригиналните си екипи..

Общи условия

Активация на акаунт