💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 952
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 840
  • София
После на съвета: "Мартине, доволен ли си? Нещо да ти липсва?" Ооо ваше височество, удовлетворен ли сте от условията на вашето височайше участие Joy
Това вече е доста грубо. Ставаше въпрос за починалия му баща.
Не че и ровенето на Ралица не беше грубо, ама на нея й отива.

# 841
Добрин и Мартин на достатъчно битки ходиха ,стига толкова ,айде и другите мишоци да се доказват на арената.
Ходиха предимно на капитански, защото те сами си ги избраха, реално имат по една елиминационна и само на Добрин с/у Светлин беше наистина тежка.

Не знам дали са ходили само на капитански битки,но Ралица каза,че в този сезон Мартин има най-много битки-26 битки,а в миналия сезон май са били 28 на Момчил.Прекалява се с хейта.

# 842
Гъбки, ласо и жилетка тук-там. Воала!
Всички с жилетки до сега не ги сваляха избирателно, а бяха от - до. Повече няма какво да се каже.
Аз предимство за Анджи не видях, а само спънки. Презастраховане на цели три елемента. Енджой!
Един ден до края на мъките. Амин!

# 843
После на съвета: "Мартине, доволен ли си? Нещо да ти липсва?" Ооо ваше височество, удовлетворен ли сте от условията на вашето височайше участие Joy
Това вече е доста грубо. Ставаше въпрос за починалия му баща.
Не че и ровенето на Ралица не беше грубо, ама на нея й отива.
Ох тъкмо се притесних, че скоро не беше осъждала грубо чужди коментари JoyJoy Днес ще спиш спокойно! Добре, че си ти да определяш на кого какво отива да коментира Heart

# 844
Ралица е отказала да води следващия сезон. Ще има нови водещи.
Една хубава новина след всички гадости! Stuck Out Tongue Winking Eye

Предаването в никакъв случай няма да спечели от това.

# 845
  • софия
В статията пише - "предполага се" , че Ралица била отказала нов партньор.
На дрън- дрън ми прилича написаното.
Малко вероятно продукцията да е имала друго мнение.  Димо и Ралица са емблематична двойка за ИВ и логично решението е ясно -пада единия, пада и другия.
Ще се търси нова емблема- дано имаме късмет.

Харесвам финалната четворка. Hug

Подреждам и аз:
1. Добри
2. Гешев
3. Марто
4. Раду

# 846
Първо мнение във форума и толкова неразбираемо.
Мда, нов съм, но следя Игрите и онлайн медиите около тях от някакво време, реших най-накрая да се разпиша, за да изпратя последния играч, към който държах някакъв интерес.

Ще опитам отново:

Идеята, че финалистите, не трябва да носят жилетки на опасни елементи, защото си ги "пазят" е абсурдна. Особено в най-опасния сезон до момента.

Решението Добрин да спести 100 гроша, вместо да купи още един глас, ми се стори странно, но пропуснах, че днес 200 гроша бяха 1 глас, това го зачеркнете.

Миналата година на полуфинал играха 5 човека(Дунев, Марто, Момчил, Рълев, Мастагарков), доколкото помня, затова се чудих, защо сега ще са само 4 (Анджи би била полуфиналист миналата година). Предполагам, че е за да не мътят битката като сложат жилетки на всички мъже, при наличие на Анджи на полуфинал.

Иначе, Анджи може да мине една битка 10 пъти, но при наличието на(разредени) гъбки никога няма да бъде "нейна". Да, на теория, от останалите мъже Анджи трудно би победила който и да е, но можеха да дадат един елемент, който да измъчи Мартин. Например срещу Денислава Мартин спокойно можеше да каже "чао" на това трасе Stuck Out Tongue Дума да не става, ако пъзелът беше по-сложен.

# 847
Без Ралица и Димо няма да е същото! Може и да се окаже последният сезон на Игрите, освен ако не го направят All Star сезона!
Финалистите са силни! Най- после ще гледаме Добрин срещу Мартин! Жалко, че не се случи по-рано.... според мен утре на трасето имат предимство, заради елементите.

# 848
  • София
Не беше Дунев на полуфинал, а Денислава. Не че е толкова важно...

Само се надявам Анджи да не си е увредила трайно здравето в последните дни - първо изгуби чувствителност в стъпалата заради онези колове, днес си съсипа кръста...

# 849
Как ще се откаже Ралица от добрите доходи от ИВ. Това не го вярвям.

# 850
  • София
Дано остане Ралица, много й пасва ролята, а и може по-лесно да преглътна нов водещ, ако тя е там.
Май не е казала ясно, че няма да участва повече.

# 851
  • Sofia
Само едно мога да кажа, СРАМ! Срам за продукцията, която за да си нареди "победителя" безобразно се подигра с едно младо и волево момиче, което няма вина, че е нисичка! Дотам ли я докарахте, че Димо през цялото време трябваше да повтаря, как битката е направена изцяло в полза на Анджи? Аз, като зрител на собствените си очи ли да вярвам, или на думите на водещия? Голям Срам за "победителя" ви, но него не го мисля, той достатъчно се е доказал, че е безскрупулен,  арогантен и твърде дебелокож, за да изпитва подобни чувства, но два пъти по-голям е Срамът за вас, че го допуснахте! Поредното доказателство, докъде може да те доведе творческата немощ!
П.П. Свършиха ми лайковете и не успях да харесам всичко, което ми се искаше! Лека нощ!

# 852
Не беше Дунев на полуфинал, а Денислава. Не че е толкова важно...

Само се надявам Анджи да не си е увредила трайно здравето в последните дни - първо изгуби чувствителност в стъпалата заради онези колове, днес си съсипа кръста...

Дунев беше. Денислава отпадна от Мартин.

Само се надявам да не започнем и тук да жалим Димо, както цял фейсбук го прави. Вярвам, че тук пишат хора със здрав разум🙏

# 853
Ралица доста хейт изяжда покрай калпавия сценарий и може да използва ситуацията с Димо за да се оттегли. Уж заради него, но според мен ѝ е омръзнала тази роля. Пък и като гледам какви вложения правят през годините, съмнявам се заплащането да си струва Grinning

# 854
Идвам да изкажа едно вероятно НЕпопулярно мнение.
От доста време не ви следя, а предаването гледам така "между другото". То просто не заслужава да му се отделя толкова време и внимание.
Не знам въобще какво правят жени в това предаване. Жена съм, но то през цялото време да говорим как искаме да няма дискриминация, а да не спираме да очакваме "някой да ни ПАЗИ", ама "мъжете защо се крият", "да пратим мъж", изравняваме сили с жилетки. Не го разбирам това. Или признаваме, че сме по-слаби и не ни е мястото там сред мъжете, или се борим наравно с тях без да чакаме реверанси. Аз лично с удоволствие бих гледала сезон само с мъже.
За Мартин и Добрин - аз правя разлика между двамата. Не са еднакви, а постоянно се поставят под общ знаменател. И да, новото поколение е такова - уверено, с високо самочувствие, често нереалистична самооценка. Но на момчетата очевидно им се получава, значи не е като самочувствието им да е без покритие.
Едва ли Мартин и Добрин са се молили на продукцията да ги подкрепя така. Те каква вина имат за това?! А обират целия хейт. Мартин каква усмивка имал - ами такъв си е, такава му е усмивката, да я сменя ли трябва. Млади са, отишли в тв игра и играят. За тях е една игра и се забавляват с това. То и аз не ги харесвам особено, но вече от толкова много хейт по тях, сякаш зрителите не могат да бъдат обективни.
И да, нямам фаворит, на когото да симпатизирам и който да ми задържи интереса към предаването, но няма и да гледам само за да хейтя по тези, които не харесвам.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 00:40 от Chapka

Общи условия

Активация на акаунт