💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 955
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 345
Добрин и Мартин на достатъчно битки ходиха ,стига толкова ,айде и другите мишоци да се доказват на арената.

# 346
Маги е пример за човек, дето да ти се прииска да я лупнеш с лопатата, да не се мъчи Joy Пълна пародия е този съвет...

# 347
Тази Маги как е възможно да си мисли ,че може да бъде финалист!?

# 348
Да, бе, Добрин сам не си вярва, че е щял да излезе на битка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 349
Искаше да излезе на битка, ама нямаше желание е положението

# 350
Какво лъже Добрин...

# 351
Ех, сега заради Маги ще ги накичат пак с жилетки сигурно. Разбирам вече като кажат “мъжка битка”.
Продукцията уж го изигра, че все едно заради Добрин ще са 4-ма номинирани, а те услуга му направиха.

# 352
Отново продукцията ги покри: ако някой друг беше направил това, което Добрин - да пусне игра така явно щеше да има наказания, автоматични номинации итн.
А Ралица накрая дори била разбрала хода им SatisfiedSatisfiedSatisfied
Такъв сезон не съм гледал до сега - голям цирк

# 353
  • София
Става ми все по-противно. Никой не харесвам от останалите участници. Не че и от отпадналите имах фаворит, може би донякъде Борисенко. А тук едни мишкуват, други се мазнят, трети си траят и забиват нож в гърба. И това било социална игра. Не и за мен.

# 354
Добри щеше да се върне,ако беше отишъл на битка.Тези жени тук не знаят какво правят.А Раду веднага се направи на единствения мъж.Горкия.

# 355
Аз се радвам, че с тази 4-на елиминация им развалиха плановете. Grinning
Знаех си, че продукцията няма да остави никой да си развява коня така.
Кеф голям.

# 356
Мразя тея статични игри във финалната седмица

# 357
Ралица дали и Марто и Добро ще гушка на финала, много задушевно стана.

# 358
  • Be realistic - plan for a miracle.
Сезонът е изключителна боза.
Изпитвам чак вторичен срам такъв, криндж, както искате го наречете - скандално зле е направен. Кофти сценарии, кофти продуценти, ужасен подбор на участници, кулави редактори.

# 359
Марто и Добри като едни влюбени гадженца си гукаха в леглото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт