💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 987
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 360
  • На Изток от Рая
Добрин и Мартин на достатъчно битки ходиха ,стига толкова ,айде и другите мишоци да се доказват на арената.
Ходиха предимно на капитански, защото те сами си ги избраха, реално имат по една елиминационна и само на Добрин с/у Светлин беше наистина тежка.

# 361
Оффф да идва 13-ти и да се свършва тая мъка. Б@си и пишман финалистите. Всеки път като почне другарския съд от Мартинчо, ми се драйфа. Ако спечели един от тия двамата лалугери, честно, очите ми няма да погледнат повече ИВ. Не си спомням друг сезон с такива сметки и такова изнудване към другите участници. Не достойнство, тия двамата нищо нямат, нищо.. просто едни жалки алчняци.

# 362
Чудя се тези момчета сега като се гледат дали се харесват?
Четат коментарите със сигурност и знаят настройката на зрителите. Може да не им дреме де, но нека четат.

Лека вечер и благодаря за компанията ви. Flowers Hibiscus

# 363
Продукцията иска мислещи играчи и хитри обрати. Пука и на нея за МиД и ПиД. Някак си се надява поне старите фенове да оценят това. Иначе си е проста предвидима математика . Но явно на народа му идва много досадно това. Я дай дърпане влачене и най бабанката да грабва парата и да си ходим

Не, старите фенове искаме честна игра, без подбутване и двойни стандарти и без намеса на продуцентите в играта. А ако физическият аспект не е важен, защо игрите стават все по-осакатяващи? Погледни на какво приличат телата на всичките, колко контузии имаше, игри се решават заради невъзможност да се продължи... Или на теб това ти харесва?
На мен да ми харесва ? Прочете ли колко подигравки отнесе текущата игра , била за Мани , Явно хората си искат трепане и влачене и продукцията го осигурява

# 364
Ще има бутане на варели утре,не се знае ако беше изцяло мъжка битка ,кой  щеше да се върне.Според мен Добрин и Гешев щяха.Добри са и в дърпането и в целенето на мишените.Раду само се изхвърля на масата ,ама по-леко да го кара

# 365
Офф това Маги…. колкото е силна на арената толкова я няма на втория етаж. А тя е доооста силна на арена. Добро дете е, ама толкова… да си тръгват утре с другия мислител борец. Това Алекса явно и някакъв тотален прецедент. Нобелов лауреат сред борците. Всичките мозъчни клетки име е събрал на три поколения напред….

# 366
С пасивността си цял сезон, точно това заслужаваха всички! То мънкане, то хъмкане...

Не ги търпя двамата, ама браво! Изиграха си картите перфектно!

# 367
Семплият простичък Добри чак сървайвърски ходове прави🤣Да, ама не🤣Абсолютно подготвен беше за елементарното вадене на огърлица на съвет, като преди това спаси Мартин! Няма как да му повярвам че е искал “ мъжка битка” - ясно е че Маги беше четвърто колело.
За капак- хамалогията ще се върне, щото Мартинчо и Добринчо възстановяват в Резиденция след тежко сървайвърско мислене😉, а те тежестите са за второстепенните. За Император и Ехо отново нещо успешно от тяхното портфолио тренировъчно- чаши и чинии- баланс- тренирани и заучени игри, защото винаги са компонент във финалния етап, а М и Д са се подготвяли🤨

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 22:26 от ellis

# 368
Един въпрос: тази огърлица преди играна ли е по този начин след като са гласували всички? Аз си мислех, че трябва преди гласуването да се изкара този имунитет

# 369
Един въпрос: тази огърлица преди играна ли е по този начин след като са гласували всички? Аз си мислех, че трябва преди гласуването да се изкара този имунитет

Андрей така се спаси от номинации в сезон 3

# 370
Мисля, че Андрей по подобен начин игра.

# 371
Аз много не разбрах от промото за утрешния епизод. Битката ще е двама срещу двама. Сигурно зелени срещу червени. Някой от двата мини отбора (като всеки отбор е от по двама) отпада и така двамата са едновременно на шесто място? Наистина каква е тази глупост? Да бяха наредили трасе за четирима като хората.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 07:32 от mrolympus

# 372
Андрей имаше два допълнителни гласа, а не имунитет.

# 373
Тази огърлица е била използвана от не кого да е - Фифо (в сезон 4). И да, тогава пак беше края на съвета.

# 374
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не съм агресивен човек, но при вида на дъвчещият бананче Мартин, който с мляскаща уста мяука към Анджи, че преди една минутка я питал да му отговори кои действия визирала техни, тя имала ли намерение да му отговори…
Еми, бих го оставила без зъби.

Общи условия

Активация на акаунт