💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 955
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Ралица е отказала да води следващия сезон. Ще има нови водещи.
Една хубава новина след всички гадости! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 826
Добрин не плуваше в началото с жилетка, но след като едва не го удавиха, го разбирам, че си я иска. Някакъв психологически срив се получи. Да напомням ли, че всяко лято в морето се давят хора, които имат самочувствието на добри плувци.

Дали ще гледам сезона догодина до голяма степен ще зависи от новите водещи. Ралица и Димо си имаха и кусури, но си бях свикнала с тях. Ще видим следващите. Самите състезатели ги приемам без особени претенции - някои са ми симпатични, други не толкова, но обикновено са ми интересни, а и търпят развитие и постепенно напускат играта. Обаче, ако не харесам водещите, ще е кофти. Дет' се вика, от тях няма отърване. На всяка битка са, на всеки съвет, от първия до последния епизод.

# 827
Най -после утре ще видим отново син и жълт екип на арената.Като гледам ,битката няма да е силова ,а плуване ,халки ,прескачане на варели ,дяволска стълба и пъзелчето накрая.

# 828
Е как ще дадат силова битка на Мартин . Ще вземе да загуби Joy

# 829
  • Stockholm
Да, хубава е битката, а  Раду е много слаб на пъзели.

# 830
Е как ще дадат силова битка на мамин мартинчо? Сега сигурно трябва да го съжаляваме и да му дадат наградата, защото е полусирак. Струва ми се, че няма да гледаме битките от предни сезони! Този сезон на жените им даваха повече мъжки битки, отколкото на мъжете

# 831
Т.е да разбирам че Мартин получава психологически срив от силови игри и  не му ги дават , по същата причина Добрин плува с жилетка , но пък са силни емоционално при саботажи и унизителни синхрони към противници.

# 832
  • София
Марти почва да ми става симпатичен, има много красива приятелка. Кому беше нужно продукцията да го подпира така явно.
Красивата приятелка не е сапун, който да измие мазното!

# 833
  • София
Много емоционален завършек на фазата преди финала, тръгнаха си прегърнати и забравиха за малко, че утре ще са пак един срещу друг.. Страхотни приятели и семейства имат всички.

# 834
  • София
Сериозно ли някой мисли, че има динамична игра, в която Анджи да може да победи някой от четиримата останали мъже? Просто няма начин. Много е силна, пъргава, със страшен хъс и я харесвам на терен, но е жена и няма шанс срещу трениран мъж. И Калоян победи поради чист късмет, не защото е била по-добра от него.
В такъв случай, защо беше необходим номерът с жилетчицата с гъши пух и змейката!?

# 835
И о изненада те ще дадат  за пореден път същата игра , която Мартин може би с леки модификации ще играе за четвърти или пети път . Вече е комично.
Дявало или някой , който ги помни в детайли ако може да припомни.

# 836
Горкото момиче... да си прецака кръста за нагласена битка. Мартин носеше жилетка само на елементите, където тя имаше минимално влияние, "ценни им били финалистите", а Калоян и Добрин на една капитанска минаваха супер тежки елементи с жилетки, явно ако не си финалист(и по-точно Мартин) кучета те яли Cold Sweat

Продукцията ли им намекна, да пратят Мартин на една елиминационна от кумова срама? Грошовете, които Добри спести, едва ли ще имат огромно влияние в следващата битка, а вместо това можеха да се използват като гаранция, че Мартин няма как да бъде номиниран. Странно решение на базата на саможертвенността и силното приятелство, което демонстрираха в миналия епизод Fearful

Зачудих се по каква причина полуфиналистите са 4 тази година(вместо 5), но бързо ми светна, че не искат 4-ма мъже да търчат с жилетки. Много тъжно, другият сезон директно се абонирам за Гривните, а Игрите ще ги изживявам през Надкаста Sleeping

# 837
Утре смятам да гледам само полуфинала и ако Гешев отпадне там, изобщо няма да си причинявам финалната битка.

Думите на Ралица към Анджи след края на битката им: "ти си гигант, би се с Мартин като с равен" Ъъъ какво?!? JoyThinking
После на съвета: "Мартине, доволен ли си? Нещо да ти липсва?" Ооо ваше височество, удовлетворен ли сте от условията на вашето височайше участие Joy

# 838
  • София
Първо мнение във форума и толкова неразбираемо.
Ако някой имаше предимство в битката-това беше Анджи-тя беше минавала повечето елементи в предишни битки. Съгласна съм, че жилетката беше тотално ненужна.
За Анджи да е на финалната битка щеше да е унизително или щеше да е твърде лесно за останалите, което мисля, че е ненужно.

# 839
Моля оценете епизод 78 четвъртък

Общи условия

Активация на акаунт