💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 879
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 380
Ай вай, това Папи Ханс ли го е писал?
Прословутия с пошлите си и вулгарни клипове и текстове Папи Ханс? Дано не бъркам.
Папи ударил едно рамо на продуцентите на ИВ. Еми трябва да се подкрепят, лошо няма. Simple Smile

# 1 381
Не...Папи Ханс се казва Константин Трендафилов.

# 1 382
Значи моите извинения към Папи Ханс!
Но за клиповете му е вярно. Simple Smile
Кой е този световно безизвестен Константин Кацаров?

# 1 383
  • Sofia
Мислех да спра да пиша по темата с "победителя", но едно не ми дава мира: Какъв би бил резултатът, ако финалната битка беше полуфинална, и обратното? И дали резултатът би бил друг? Много странен (нелогичен) избор на битки (поне за мен) видях в този сезон. Изключително силови, с участието на омръзнали до втръсване варели, вагонетки, безобразно тежки чували и колички в първата част когато участваха жени, и някак прекалено лежерни, до степен еднотипни във втората. Случайност!? Не мисля! Някак прекалено нагласено и предизвестено изглеждаше, поне в моите очи, и въпреки, че знам - всичко в името на крайната цел, някак горчи! Омръзна ми да гледам игри създадени само и единствено за да изпъкнат качествата на един, точно определен участник, до степен да ми се завие свят от търчането му, и мазолите, които получиха нежните ми зрителски уши от непрекъснато намилане на Димо, колко силен, качествен, адаптивен и можещ, до степен невероятен състезател е Мартин! Anyway! Enjoy! Целта е постигната! И за да има смисъл от всичко това, много се надявам поне продукцията и "победителят" да са доволни, че аз като зрител определено не съм!

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 12:50 от Crystal_Noir

# 1 384
Когато си кърмила жена, нямаш право ни и на една псувня JoyJoyJoyJoy какъв патос, какво вдъхновение на моралната полиция! Heart Единствените по-нелепи коментари от "примитивните злостни" са тези назидателни, осъждащи чуждото изразяване, с жалки опити да се вкарат в някакви измислени рамки с обяснения стил "пубертетски неволи" - "щом не ме харесваш, значи ми завиждаш и си лузър!" GrinningJoy Доообре! Енджой интелигентен възвишен знаен фейсбук, авторе Joy Какво са се вживели тия хора, направо е криндж да се чете... Коментирай си играта и участниците, какво си тръгнал да коментираш чуждите мнения, но явно като не са съгласни с теб и не може да го преживеят някои, та залитат в друга насока.

Точно 👍👍👍
Нали преди 7-8 дни качих тук негово мнение, което е на 180° от това. Там този стожер на "морални ценности" нарече двамата -  "гризачи". Изведнъж обърна палачинката и започна да напада арогантно и надменно всеки, който не му харесва "възвишените" хвалебствия. Род Каневи и род Пейчеви, и няколко набедени" интелектуалци" от арт средите му лайкат. Великият "моралист " не смее да пише в офиц. страница на ИВ и да си каже открито мнението.
КК е написал 3-4 книжки, играе и в някакъв мюзикъл, май беше участник и в някое от музикалните реалита ( нещо за имитация беше).
Явно по-късно е разбрал на кой продуцент е племенник Мартин и смени плочата. Е, ми все ще го покани някой продуцент за участие, иначе от глад ще умре само с книгите си 😄

# 1 385
Кои са род Каневи и род Пейчеви? Бога ми кои са всичките тези хора, имам чувството, че живея на Луната..

# 1 386
  • Sofia
Кои са род Каневи и род Пейчеви? Бога ми кои са всичките тези хора, имам чувството, че живея на Луната..
Присъединявам се към питането. Въпреки, че като гледам качествата на родовия им потомък, се чудя има ли смисъл?!

# 1 387
И аз не ги знам JoyJoyJoy иначе човекът явно просто иска да е "отгоре" Grinning

# 1 388
  • София
Явно Мартинови и Добринови.

Значи правилно помня, че този КК преди беше писал в съвсем друга посока на симпатиите, интересно как си менят мнението някои хора! Grinning

# 1 389
Нали майката на Мартин в клипа каза, че РОД Каневи и РОД Пейчеви го поздравяват и поддържат. Тя не каза "семейства", а "род", т.е. родата го подкрепя 😄

# 1 390
Верно ли Ралица е качила стори с Димо и сърчица?
Интересно ако беше помлял нейното дете на пътя с неговите малки сладки промилчета в кръвта и защото е прекалено голям гъзар да се качи на такси, дали пак щеше да го дондурка и четка.
За пореден път се убеждавам, че всички в актьорската гилдия са пълни имбецили.

Боже ти говориш за война. Тая да застане срещу Димо. Да го види че трепе човек с брадва или нож ще го оправдае. Тая жена ще води чисто гола състезанията за пари, вие обсъждате какви дрехи носила. Добре че пак има дрехи. Колко годишна е тая. Замислете се защо тя е водеща а не някоя друга и то толкова години? Такива хора нямат чувства и срам и за никой не им пука, само интереса си гледат.
Ще качи стори и с тебе стига да има интерес

В Бг се почита само Шефа и някоѝ колеги, никой друг

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 14:05 от dsfds

# 1 391
Доста актьори могат да се справят с ролята на Димо, та дори и Павката може. А за смяна на Ралица е подходяща някоя, която по принцип не е симпатична на зрителя, още повече пък и ролята ѝ на говорител на продукцията. Така че например  Джаферович е подходяща. А ако трябва да е красива- Елен Колева.

Духовникова 😂

# 1 392
  • Буркина Фасо
това не е конкурс за красота

# 1 393
Не е, ама Ралица и Димо са красиви и респектиращи. Ако ще ги сменят, трябва заместниците им да са достойни на тях, а не някакви будещи недоумение. Алекс Раева ми се струва подходяща.

# 1 394
Мисля, че Каневи всъщност са Къневи Blush
Относно коментара на интелектуалеца, водя си статистика на доводите - обществото не става, обществото завижда, вие завиждате, кои сте вие, за са съдите, какво сте постигнали вие в живота, всичко това казано по десет различни начина. Скука ...

Общи условия

Активация на акаунт