💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 873
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 365
Това по спомени май го имаше и при Александра. Явно стилистите са същите ☺️.

# 1 366
  • Be realistic - plan for a miracle.
Верно ли Ралица е качила стори с Димо и сърчица?
Интересно ако беше помлял нейното дете на пътя с неговите малки сладки промилчета в кръвта и защото е прекалено голям гъзар да се качи на такси, дали пак щеше да го дондурка и четка.
За пореден път се убеждавам, че всички в актьорската гилдия са пълни имбецили.

# 1 367
Много ми е симпатичен Гешев на подкаста, лежерен е, не се взима насериозно, личи си, че гледа на всичко като на шоу и игра, пуска шеги. Представям си, че би бил готина компания и бих се радвала да имам такъв човек в приятелския си кръг.

# 1 368
Ралица няма хубаво тяло, и преди да роди беше slim fat, и стойката лоша, защото няма мускули да я изпънат. Но красотата на лицето компенсира всичко, наистина много красива жена!

Аз също си мислех, че доста участници този сезон показаха обезверение, отчаяха се и се отказаха... Стан, Виктория, Силвия, Десислава, Раду след завръщането от изолатора буквално му беше изписано разочарованието на лицето. Дори Гешев игра финала обезверен. Явно се е усещало, че предаването има фаворит и той трябва да спечели на всяка цена.

А като чуех това 'Императоре' и видех жалкото очилато човече.. абе какъв император може да бъде. Единствено може да замени малоумния образ на Хоакин Финикс в Гладиаторът.

# 1 369
Аз не знам кой е отговарял за облеклото на Димо, но за разлика от Ралица, той винаги беше много добре облечен. Харесвах неговия образ, но и при него не е имало лашкане между различни стилове.

# 1 370
  • Sofia
Циркът свърши, доволна съм. Достоен завършек на недостоен сезон! Лично аз не успях да се асоциирам с "големия победител" за мен той е най-недостойният възможен такъв. Единственото, което ще ми липсва е темата и времето прекарано тук, където ми беше в пъти по-интересно и забавно от показаното на екрана. Благодаря момичета и момчета, страхотни сте! 🌺 Бъдете здрави, много щастливи и все така духовити! Весели празници, изпълнени с много положителни емоции и незабравими моменти с любимите хора! 🍀⛄🎄

# 1 371
  • София-Младост
Копирам едно мнение от стена във ФБ на Константин Кацаров-Автор, защото доста ми допада и съвпада с моето.

Скрит текст:
Случилото се не е за подценяване!
Едва пет процента от потребителите, които по някаква причина не симпатизираха на Добрин и Мартин изразиха мнението си стегнато, ясно, обосновано, прилично и чистоплътно. Останалите деветдесет и пет процента от коментарите бяха примитивни, злостни, неграмотни, вулгарни и цинични. От откровени псувни до четири правописни грешки в една обикновена петбуквена дума. Пиршеството на цинизма продължава все още. Подобна треска не отминава бързо. Болшинството от тези осакатени „различни мнения“ бяха написани от жени. Представителки на нежния пол, които най-вероятно са кърмили и отглеждали деца. Или в момента го правят. Претендиращи за висок морал и възвишена ценностна система.
Стряскаща статистика. За пореден път. На мен не ми е толкова важно кой спечели. Вероятно утре ще го забравя. Числото на подивелите потребители обаче е клеймо, което се дамгосва дълбоко в съзнанието. Единици от дигиталната матрица, които са се разграничили от всякакво благоприличие и поносим човешки образ.
Преди бих нарекъл това „резил“, но сега виждам „бедствие“. В България талантливите са най-мразени.  Не случайно в една книга се появи мисълта "талантът боде бездарниците в очите". Едно интелигентно момче с крехка физика доминира над останалите и това извади от релси мнозина. Побеснели, ругаещи и озлобени човекоподобни. Грозна картина, която се среща и извън мобилната сцена. Страхливи и оглупели хора с осакатен личен живот, които ненавиждат този на другите. Дразнят се от чуждите приятелства, защото не са способни да създадат свои. Нямам друго обяснение за тази непредизвикана и клокочеща като гной под налягане ненавист.
За пореден път се вкопчвам в тези другите. Коренно различните от примитивните страхопъзльовци, които умеят единствено да ругаят и да се крият от по-силните. Впивам се в тях като удавник за сламка и си представям, че те са повече. Може би е така, а може би мозъкът ми е дерайлирал и просто бълнувам името на някаква неосъществима мечта. Вярвам в първото. Да бъде!
К. И. К.

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 13:36 от Ала-Бала

# 1 372
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз пък доста четох коментари из Фейсбук и Инстаграм и мога да кажа, че масовката от по-гнусни и обидни нискоинтелигентни коментари са писани от момчета, казвам момчета, защото са на не повече от 20-25. Та това горе ми е по-скоро някакъв опит за привличане на внимание от човека.

# 1 373
  • София-Младост
Preggo в случая той визира коментарите под своите постове за играта.
Скрит текст:

# 1 374
  • София
Ще ме прощава К.К., не му следя фейсбук изявите, но поне тук М.е критикуван не защото е "интелигентно момче с крехка физика(?!)" и бил имал хубаво приятелство, а заради показаните неприятни страни на характера - така често споменаваните самохвалство, лицемерие, безскрупулност.
Мощното рамо от продукцията само засили отблъскващото впечатление.
Ама щом така му се ще да вярва, нека си вярва.

# 1 375
Копирам едно мнетие от стена във ФБ на Константин Кацаров-Автор, защото доста ми допада и съвпада с моето.

Скрит текст:
Случилото се не е за подценяване!
Едва пет процента от потребителите, които по някаква причина не симпатизираха на Добрин и Мартин изразиха мнението си стегнато, ясно, обосновано, прилично и чистоплътно. Останалите деветдесет и пет процента от коментарите бяха примитивни, злостни, неграмотни, вулгарни и цинични. От откровени псувни до четири правописни грешки в една обикновена петбуквена дума. Пиршеството на цинизма продължава все още. Подобна треска не отминава бързо. Болшинството от тези осакатени „различни мнения“ бяха написани от жени. Представителки на нежния пол, които най-вероятно са кърмили и отглеждали деца. Или в момента го правят. Претендиращи за висок морал и възвишена ценностна система.
Стряскаща статистика. За пореден път. На мен не ми е толкова важно кой спечели. Вероятно утре ще го забравя. Числото на подивелите потребители обаче е клеймо, което се дамгосва дълбоко в съзнанието. Единици от дигиталната матрица, които са се разграничили от всякакво благоприличие и поносим човешки образ.
Преди бих нарекъл това „резил“, но сега виждам „бедствие“. В България талантливите са най-мразени.  Не случайно в една книга се появи мисълта "талантът боде бездарниците в очите". Едно интелигентно момче с крехка физика доминира над останалите и това извади от релси мнозина. Побеснели, ругаещи и озлобени човекоподобни. Грозна картина, която се среща и извън мобилната сцена. Страхливи и оглупели хора с осакатен личен живот, които ненавиждат този на другите. Дразнят се от чуждите приятелства, защото не са способни да създадат свои. Нямам друго обяснение за тази непредизвикана и клокочеща като гной под налягане ненавист.
За пореден път се вкопчвам в тези другите. Коренно различните от примитивните страхопъзльовци, които умеят единствено да ругаят и да се крият от по-силните. Впивам се в тях като удавник за сламка и си представям, че те са повече. Може би е така, а може би мозъкът ми е дерайлирал и просто бълнувам името на някаква неосъществима мечта. Вярвам в първото. Да бъде!
К. И. К.
Марио е хвърлил минимум едно 5 к за положителен пр пост игрите явно. Защото освен някой платен или негов роднина  няма кой друг дето би писал това  или би го запомнил Grinning

Последна редакция: нд, 15 дек 2024, 11:21 от me_for_president

# 1 376
Точно стайлинга на Диляна не ми хареса с едни бели препаски се обличаше и с тези рисунки по лицето, беше на моменти покъртително. Тя си хубавица със стройна фигура можеше да е обличат малко по-стилно. Може би малко дивашки стил целяха, с хипи вайб, ама не получи точно така.

# 1 377
Диляна разказваше в Надкаст, че със Сано в повечето случаи сами са си правили стайлинга, понякога и с подръчни материали и са искали да изглеждат по-интересно и нестандартно.

# 1 378
Когато си кърмила жена, нямаш право ни и на една псувня JoyJoyJoyJoy какъв патос, какво вдъхновение на моралната полиция! Heart Единствените по-нелепи коментари от "примитивните злостни" са тези назидателни, осъждащи чуждото изразяване, с жалки опити да се вкарат в някакви измислени рамки с обяснения стил "пубертетски неволи" - "щом не ме харесваш, значи ми завиждаш и си лузър!" GrinningJoy Доообре! Енджой интелигентен възвишен знаен фейсбук, авторе Joy Какво са се вживели тия хора, направо е криндж да се чете... Коментирай си играта и участниците, какво си тръгнал да коментираш чуждите мнения, но явно като не са съгласни с теб и не може да го преживеят някои, та залитат в друга насока.

# 1 379
Аз пък този Константин Кацаров нямам идея кой, че и да му обръщам внинание на писанията. Във ФБ всеки е безкрайно извисен и интелигентен. Енджой!

Общи условия

Активация на акаунт