💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 116
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 140
Ако пък е грешна информацията за евентуалния победител и победи Гешев, ще съм още по-доволна.

# 1 141
Значи догодина пак щял да бъде обикновен сезон ако разчитам добре приказките на Ралица? Не че съм се загледал сериозно в това предаване, ама е малко тъпо да си спечелил битка за All Stars през 2023 година и да чакаш до 2026.. То за 3 години хиляда неща могат да се случат.

# 1 142
След постоянното повтаряне на една и съща битка за и в полза на Мартин цял сезон и в частност Добрин, и двамата сега многократно изтъкват колко са ощетени и че за Гешев компонентите били нищо.

# 1 143
Като слушам как крещи Димо ,че играта е обърната последните 10 секунди, ми е ясно колко пъти са преигравали финала. Абсолютно безинтересен финал , при положение, че информацията изтече още в началото! Дано поне е Добрин!

# 1 144
В това предаване вече нищо не ме учудва. Най-добре след 2030 да го направят да влезнат в новата десетка😆

Гешев ще го препъне пъзела според мен. Иначе го виждам пръв там. Но обрата ще дойде на пъзела. И Добрин ще го нареди. Като го видях как бързо реди. Не знаех, че е добър на пъзели, честно казано.

# 1 145
Добре, аз ли не разбирам нещо. Димо постоянно повтаря колко кг са тези вагонетки, а участниците ги бутат като детски колички.

# 1 146
Ама вие вярвате ли ги тези приказки за All Stars и значението на битките- ако решат да го правят съвсем други ще са критериите- какви скандали могат да завихрят и с кого, а не дали си спечелил на битка. А желаещи за стара слава ще има достатъчно. Някои хора не могат без светлина на прожектори...
И понеже е последната ни вечер за този сезон- бллагодаряние на списващите тук вечерите минаваха по-лесно. Изпитах различни емоции. Някои ме изненадаха. Предаването ще ми липсва, а може би "разговорките" с вас тук. Догодина пак ще гледаме. Може пък нещо да се промени към добро. Благодаря на младите хора, които чистосърдечно се стараха. Приехме ги в домовете си, вълнувахме се за тях. Някои откровено намразихме- не защото са "лоши" , а от това, което показаха в ИВ. Понеже са млади- на всички тях , на всички вас- весели празници и щастлива Нова година!

# 1 147
Значи догодина пак щял да бъде обикновен сезон ако разчитам добре приказките на Ралица? Не че съм се загледал сериозно в това предаване, ама е малко тъпо да си спечелил битка за All Stars през 2023 година и да чакаш до 2026.. То за 3 години хиляда неща могат да се случат.
Какъв обикновен сезон с официални треньори? 😁

# 1 148
Искам да е ол Старс и Маргарин да го смачкат психически Мартин, Алекса, Виктория, Виолетка, Джеферовичи, абе как си трябва!

# 1 149
Ама вие вярвате ли ги тези приказки за All Stars и значението на битките- ако решат да го правят съвсем други ще са критуриите- какви скандали могат да завихрят и с кого, а не дали си спечелил на битка. А желаещи за стара слава ще има достатъчно. Някои хора не могат без светлина на прожектори...
Според мен ще вкарат и някои от загубилите кастинг битките. Някои от тях им генерираха доста трафик към профилите в социалните мрежи и би ми било странно да не ги поканят.

# 1 150
Какъв обикновен сезон с официални треньори? 😁

"Официални треньори" ? Нямам идея какво е това. Smile Чат-пат гледам, но съм запознат с този прословут All Stars сезон, където го хвалят, че ще бъде топа на топа, ама никой не знае кога ще го бъде.

# 1 151
Не е нужно да са 6 пъти. Пак задрямах.

Гената защо не ще олстарс?

# 1 152
Удоволствие е да гледам Гешев на арената. Истинска машина. Браво! Съжалявам за Раду, много го харесвах. Императорът се притесни като видя битката.

# 1 153
  • Буркина Фасо
не всички одобрени за All ще участват, трябва са имат и резерви.
топките ще изядат главата на Гешев.

# 1 154

Ии  Краля долу вляво пляска Joy

Общи условия

Активация на акаунт