💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 102
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 170
Интересно къде са тези, които не виждаха Мартин на силови битки, като гледам се справя без особени затруднени.

Неговата вагонетка е нагласена в негова полза

Сигурно чувалите са пълни със слама. 🤣

п.п. Относно ол старс, не виждам как иначе ще направят цял сезон с поне две племена с по 9 човека без да поканят и някой от отпадналите с уайлд кард.

# 1 171
  • Буркина Фасо
обаче напоследък никой не се оплаква от крампи Smiley
в началото, на всяка игра имаше оплакващи се.

# 1 172
Чета че вече се обсъжда следващия сезон при все че още тече финала.
Май още и продукцията не знае и се лута
Официални треньори два чифта. Кастинги в чужбина. Извънземни неща ще бъдат.
Но аз най се страхувам от думите на Мартин че можем да видим и братята му в игрите. Че ако са като него....

# 1 173
Еми много лош късмет на Гешев с тея топки . Две минути на една стоя . Добринка така на ръба би и Светлюоэс късмет , а той го е отвявал на къде къде по сериозни игри.
Подпираха ги двойката , бутаха, скриваха саботажи , прецакваха игри на противници и ето Добринка печели . Голямата му победа е пари за циркуляр и огромен хейт .
Мартинка е без коментар -трагедия . Втори , трети отдавна трябваше да е аут.

# 1 174
Моля оценете епизод 79 петък,   финал

# 1 175
Добрин победил Светлин на ръба ?! Това не е вярно.Добрин си го би с голяма разлика Светлин.За Ол старс ,Светлин да се научи да си връзва мешката.

# 1 176
Еми много лош късмет на Гешев с тея топки . Две минути на една стоя . Добринка така на ръба би и Светлюоэс късмет , а той го е отвявал на къде къде по сериозни игри.

Не казаха ли още на самата елиминация и двамата, че Добрин го води по победи? Не съм наясно, защото не следя какво се случва извън предаването, но си спомням, че Светлин си каза, че все се редуват кой кого ще победи и засега Добрин го води.

Ще допълня, че и аз не мисля, че го е бил с късмет. В крайна сметка в игрите се изисква и мислене. Плюс това, ако Светлин не се беше забавил с мешката, сигурно щяха да са наравно. Добрин използва много добра стратегия (съчетана с издържливост) и на бутането на самите варели, така че имаше шанс да си победи и без проблемите с мешката. Но това не означава, че Светлин е по-лош играч. За мен двамата са на едно ниво.

# 1 177
Мина ли вече тая реплика с обрата за 10 секунди? Че и аз вече не гледам толкова внимателно.

Представяте ли си Гешев да го нареди преди тях двамата?😆🫢

# 1 178
Какъвто сезона, такъв и шампиона.

# 1 179
Добрин и Мартин ще бият Гешев в неговата игра.Въобще не е честно и те да носят 30 кг вериги и да мъкнат същите килограми,НО ГО МОГАТ.Това какво говори-за мен само едно.АБСОЛЮТНО ДОСТОЙНИ ФИНАЛИСТИ са и ДВАМАТА!

# 1 180
  • Буркина Фасо
Мина ли вече тая реплика с обрата за 10 секунди? Че и аз вече не гледам толкова внимателно.

няма да стане, но дори и да се случи след това има още едно препядствие.

# 1 181
Браво, Гешев! Желязно гризли! С кеф гледах как ги издухва на сила Blue Heart Чак ми дожаля за Мартин, но пък жените колко бутаха и те. Редно беше и дуото да усети родилните мъки макар и само накрая.

# 1 182

Не казаха ли още на самата елиминация и двамата, че Добрин го води по победи? Не съм наясно, защото не следя какво се случва извън предаването, но си спомням, че Светлин си каза, че все се редуват кой кого ще победи и засега Добрин го води.
Ами каза го официално в игрите , на после в каст го питаха защо е бил толкова скромен и не е казал , че на някакво съзтезание организирано от Гого “ Атлет … “ го е отвял Simple Smile
Физически е подготвен и един от най-добрите , на саботажи , бутане, подмолни игри . Всички свързват тези игри със спортментство  , достойни битки , които той не показа . Сега ще остане с пари за един циркуляр и огромен хейт.
А Мартин и игрите му бяха жалки

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 23:14 от gerido

# 1 183
  • софия
Добрин победил Светлин на ръба ?! Това не е вярно.Добрин си го би с голяма разлика Светлин.За Ол старс ,Светлин да се научи да си връзва мешката.
о, да Светлин да влиза. Hands V А освен мешката Joy и психика му трябва. 'Лабав си беше без Ренката Grinning

# 1 184

Ох, и на мен много ми се иска, но Добрин много дръпна и мисля, че няма шанс вече. Голям кеф щеше да е Гешев да им натрие носовете...

Общи условия

Активация на акаунт