💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 068
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 275
Е, малко напъване имаше снощи и толкова.

Предната игра с Анджи, Мартин скачаше като комар уж с тежест, уж 15кг, но колко са 15кг - нищо, две средни кофи  градински домати, или една средна касета малко препълнена, ония черните за цитруси

# 1 276
В този сезон нямаше такива герои като Фифо, Гого или Момчи... затова и някак си нямах изявен фаворит!

Имаше - Венци. Но продукцията рано-рано се отърва от него и не успя да се разгърне. Може би го казвам и защото ми беше фаворит и не е обективно де, но за мен можеше да запълни техните обувки..

# 1 277
С оглед на това, че дори в Игри на волята повечето хора вече влизат за известност и според мен изобщо не им е приоритет да станат победители, не се стремят към това, а някои от тях може би дори са изненадани до кой етап са стигнали, за мен финалистите действително бяха тези, които най-много искаха победата, потрудиха се за нея по един или друг начин и бяха най-мотивирани. На мен ми хареса финалът.

# 1 278
Тази година година сезонът е ала Радой Ралин: "Първите паднаха в кърви, последните станаха първи!"
Гледах току що мартинчу по нова тв... Рядко жалък човек, никаква поука не си е взел...
Приключвам с емоциите за тази година, догодина ще видим!
Жалко за всички добри, зрели, подготвени и достойни играчи, като Гешев, Калоян, Раду, Светлин, които бяха пожертвани в името на малоумния сценарий тази година!
Весели празници!
И честито отново- най-накрая имаме жена победител в Игри на волята! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 279
И аз гледах Мартин по Нова - ами такава била играта, съжалявал най-вече за саботажите, но толкова се бил вживял в желанието за победа.... и бла-бла....

А аз съжалявам, че през този сезон, заради "продукцията" по ред техни си причини, много от останалите участници се превърнаха в "миманс", за да изпъкнат МиД. Публиката нямаше възможност истински да види уменията им, след още известно време само може да помним имената им, но не и физическите им умения, но и всъщност ни бе отнета възможността да ги видим. Аз гледам от 4-ти сезон, но наистина 6-ти беше изключително слаб и по-важното, остава неудовлетвореността ни и лошия послевкус от тази нагласена игра. И не видях нищо възпитателно в нея за по-младите кандидат-участници.

# 1 280
Колкото и да преиначаваме това беше най -нагласения сезон ,с  най-слаб интерес и най -бутан до финал победител с най-арогантно поведение .  Достатъчно аргументи има в посока на гореспоменатото.  А това поставя под съмнение честността и на на финалната битка  .

Ние се палим , но някак обидно е за всички участници , като Калоян , Караолис , Анджи, Борисенко .  Димитър , Светльо, Раду   Силвето , Стан , Деси които не бяха избрани от продукцията  за финала   а само за поддържащи роли и за партньори в игри подходящи за физ. дадености на победителя. .
Императорът  големият победител показа качества в нагласени за него битки , социална игра , която беше недостойна и  надменност , с което загуби симпатия, уважение ( с малки изключителния ) и дори напротив с  уж шегата му да е груб към съотборници провокира омаловажаване и дори презрение.

Подкрепям с две ръце, не можех да го кажа по - добре! За мен този сезон беше пълно разочарование със за съжаление абсолютно предвидим финал. Започвам да се съгласявам с коментарите на Неделчо, че сезона е насочен към малките деца с бутан и хвален до безобразие победител!

# 1 281
Имаше възможност за финал от четирима. Полуфинала беше излишен. Продукцията следва стъпките на междинна станция и фермата. Там сезон 6 беше пълен провал. Измислиха си едно Хепи Ванче. Тук пък Мартино бутан цял сезон, въпреки подготовката си. Финалът беше интересен, сезонът не. Победителя с най-ниски в рейтинг може би...

# 1 282
Интересно, моите деца не гледат. Те не са дори толкова малки, на възрастта на някои участници са. Дъщеря ми даже тренира кросфит и в началото я спиквахме от бъзик покрай всички кросфитъри дето участваха Joy Но изобщо не гледат игрите, а когато случайно гледат с нас, само се хилят защо гледаме тия простотии и кой би си причинил мъките

# 1 283
Съгласна съм с горния коментар и да, финалът беше добър, но достигането му, не независимо, че участниците в него + Раду бяха едни от най-добрите. Но, за мен Калоян също беше добър и не приемам за нормално да се приема, че минаването на халки с 15 кг. + мокра жилетка е равносилно на лекичката такава на Мартин - ето това е "побутване". Социалната игра на МиД не я коментирам, вече много е изписано и независимо, че в последните 2 седмици изведнъж във форума се появиха пишещи фенове в тяхна защита, те не могат да променят мнението ни.
И да, жалко за добрата им физическа подготовка, която не може да се отрече - за мен тя "избледнява" на фона на социалната им такава, но още по-лошо, че беше с подкрепата на Продукцията. И дори да е по правилата саботажите да не се наказват, не беше необходимо да се "издават" мислите и плановете на останалите играчи, поне в това трябваше да има равнопоставеност.

# 1 284
Венци беше много добър на терен, но пълна скръб на пъзелите. Два пъти трябваше да реди такива и двата пъти ги гледаше все едно трябва да прочете текст на китайски. Пъзелите му изядоха главата, не продукцията.
Вкъщи само аз гледам ИВ. Моят мъж изобщо не гледа телевизия, големият син също. Малкият гледа понякога, даже миналата година се тюхкаше, че още няма 18 и не може да участва.

# 1 285
Аз снощи така омрънках света, ММ щеше да ме изгони от стаята. Ама наистина..  защо Гешев не успяваше да вкара топките, нали е строителен инженер, трябва да има пространствено мислене и да чертае наум траектории. Защо бе, човек се забави толкова на тия кошове. Щеше да ги отнесеш тия хърбели. Или така ти подшушнаха, да хвърляш кьопаво. Не знам какво да мисля. Сценарий ли беше или малшанс.

# 1 286
Минавам да кажа, че от последните десет участници само Раду и Гешев поздравиха победителя, от куртоазия нали. Добрин не го броя. Личи си колко е голямо разочарованието на останалите.

# 1 287
  • Буркина Фасо
ако Гешев ти каже, че действително не е успял да вкарва бързо топките пак ще е обвиняван, че му е подхвърляно да не го прави. Simple Smile

# 1 288
Ама много ме е яд, честно. Simple Smile
Дори и на оная стълба танцува, криви се, но се справи. А тия пусти кошове, пфу. Малшанс.

# 1 289
Ама вие му гледате интервютата ли, на това му се вика мазохизъм Joy изобщо нямам намерение да си го пускам, убедена съм, че нито му пука за другите, нито ще се промени към добро, по-зле ще става. Радвам се, че не ми се налага да го гледам повече! Да му е честита наградката от мама (продукцията майка)!

Минавам да кажа, че от последните десет участници само Раду и Гешев поздравиха победителя, от куртоазия нали. Добрин не го броя. Личи си колко е голямо разочарованието на останалите.
Ето това вече казва всичко за отношенията им. Макар че пак можеш да честитиш и въпреки това да не ти е приятен човека. В шоу бизнеса е обичайна практика. Много ми е смешно как упорито се твърди от единици, че били добри приятели всички в сезона. Да, за пред децата зрители, може Joy
Наивността би трябвало да се заменя с критично мислене с годините.

Иначе Гешев имаше ужасна техника на хвърляне на тия топки, Добрин ги хвърляше отдолу съвсем леко, а Гешев отстрани, под лек ъгъл и те се удряха и оттласкваха. По думите на Добрин от синхрона, Гешев му е казвал, че е доста точен, така че сами си правете изводите Simple Smile
А за Венци и пъзелите, стига бе хора, сериозно ли сте повярвали на пиеската с непреодолимото нареждане на елементарен пъзел с часове SleepySmiley

Общи условия

Активация на акаунт