Самоделни бижута

• 70 907
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
Аз пък знам във Варна такива магазинчета.Там има всякакви висулки, маниста и други елементи, включително и кукички и разни подобни.

# 181
  • Разпиляна във въображението
Какъв е този магазин УМБОПО? В Бургас къде се намира?

# 182
Какъв е този магазин УМБОПО? В Бургас къде се намира?
В една пресечка на "Богориди"

# 183
http://www.umbopo.com/

Хубаво магазинче ама на село нема такива. Wink

# 184
  • Бургас
Умбопо е срещу "Адонис" до бившия "Звезден рай", а улицата е АНТИМ І пресечка на Богориди, има часовник, ама и аз едно обяснение дръпнах  ooooh!

# 185
  • Vaudreuil Canada
А знаете ли как мога да съхраня соленото тесто меко по-дълго време? Едва ли ще използвам всичкото наведнъж.

# 186
  • София
А знаете ли как мога да съхраня соленото тесто меко по-дълго време? Едва ли ще използвам всичкото наведнъж.
По принцип в добре затворен съд се съхранява. Аз веднъж опитах да го съхраня за 2 дни и си беше меко, но като го сложих да се пече се разду по странен начин, което ме води на мисълта, че като престоява се получава нещо като втасване. Как само го обясних... ooooh! Дано си ме разбрала  Laughing

# 187
  • Vaudreuil Canada
Ясно - ще гледам да го използвам в рамките на същия ден - но поне да не хваща коричка.

# 188
# 189
  • София

Много ми харесват!   bouquet От моделин ли са?

# 190
много нежни са станали.   bouquet

# 191
Фина работа!Бравос!
Пък аз само зяпам!Но нищо, те скоро и мухите ще се разлетят Grinning

# 192
Жени К , браво!Истинско бижу-нежно и красиво.Би ли споделила това, на което си нанизала елементите какво точно е?! Ако си го купувала -откъде?  Praynig

# 193
  • софия
от пластелина-моделин е правено Laughing
използвала съм метална корда....преди време си бях поръчала от тук http://www.-spam140-

Последна редакция: ср, 20 юни 2007, 13:13 от Tatti

# 194
  • BABYLAND
Кажете този моделин къде  мога да го намеря в София. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт