Имам ли типично български черти на лицето

• 2 816
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
И така да е, какво от това?
По линия на баща ми подозирам, че има и някакво количество арменска кръв, няма кого да питам обаче. И какво от това? Израснала съм в българско семейство и се определям като чиста българка.

# 16
И така да е, какво от това?
По линия на баща ми подозирам, че има и някакво количество арменска кръв, няма кого да питам обаче. И какво от това? Израснала съм в българско семейство и се определям като чиста българка.

Интересното е че аз съм чиста българка нямам никаква друга кръв , родителите ми нямат нищо общо с араби , афгани и прочие а също и с роми . Но за да ме питат толкова много хора значи има нещо което им прилича в външният ми вид . Някои казаха заради очите били особени някакси не зная .

# 17
На снимките виждам една симпатична и усмихната жена.
Да не ти пука кой какво говори.

# 18
Е, то в България колко ли пък са чисти чистите българи? Ние живеем на кръстопът и сме омешани толкова много, че просто няма как да има "чисти" българи. А и не се знае назад в поколенията какви тайни се крият. Спомням си за случай - на двойка тъмнокожи (африканци) във Великобритания им се ражда бяло дете, което обаче не е албинос. Първото съмнение е, че жената е родила от бял мъж. Правят ДНК тест и след като се доказва, че бебето е на родителите си бащата започва разследване, което установява, че няколко поколения по-рано е имало смесване на раси.
По документи баба ми също е "чиста" българка, но брат й я споменава в нотариално заверен документ с арменско лично име. А сега де?

# 19
Аз намирам ромски черти. Особено на една от снимките. Не мога да кажа кое точно, може би като цялостна визия.

Това жена да си татуира Афганистан наистина звучи, като виц.

# 20
Аз намирам ромски черти. Особено на една от снимките. Не мога да кажа кое точно, може би като цялостна визия.

Това жена да си татуира Афганистан наистина звучи, като виц.

Предполагам заради снимката с която съм с черна коса нали , намирате ромски черти . С черна коса наистина леко на ромка мязам  .Може би защото черното изостря чертите ми . Когаро не съм с черна ме мислят за арабка , иранка . Даже някои са изразявали мнение че приличам на полякиня което е абсурдно според мен . Повечето мислят че съм от смесен брак .

# 21
Защо всъщност ти е толкова важно на коя нация приличаш?
Ако се харесваш и се чувстваш добре в кожата си, какво значение има.

# 22
3 теми пускаш с подобно съдържание.
Нямаш ли по-сериозни занимания в живота?

# 23
Защо всъщност ти е толкова важно на коя нация приличаш?
Ако се харесваш и се чувстваш добре в кожата си, какво значение има.

Просто ми е любопитно защото почти никой не ми е казал че си приличам на българка като аз реално съм . Не знам в моите поколения назад какво е ставало . Но ако имаше някой умешан с друга нация каквато да е тя , аз и родителите ми щяхме  да знаем.

Да , защото ми е важно особено с това с националността .

# 24
Не мисля, че има такова нещо като типично български черти. Според мен, изглеждаш славянка, освен където си с черната коса, но може да е от грима или осветлението

# 25
Не мисля, че има такова нещо като типично български черти. Според мен, изглеждаш славянка, освен където си с черната коса, но може да е от грима или осветлението
Благодаря за отговора вероятно заради черната ми коса , боядисана беше в черно слава богу . Под типични български черти имах впредвид излъчване на българка , както например рускините и украинките си имат свойто уникално излъчване и не нямям впредвид светло бялата им кожа , естествено русата им коса и сините очи , иначе са наистина красиви жени но се радвам че не приличам на тях . Така както афганистанските жени както и повечето арабски жени лицето им изглежда добре оформено сякаш са с перманентен грим но не са трудно ми е да го обясня надявам се да схващате . Аз лично намирам жените от Близкия Изток за много красиви и за мен дори е комплимент да приличам на тях ако се окаже че наистина приличам .

# 26
"Имам ли типично български черти на лицето" - според мен - Да.

# 27
  • Down south
Аз живея извън страната и често срещайки хора от източна Европа, някак ги разпознавам.
Ако видя снимката ти, не съм сигурна, какво точно бих предположила.

Направи си Ancestry DNA тест и ще добиеш много по-добра представа, отколкото да питаш по форуми.

# 28
Ако това е истинското ти име е нормално да те питат за произход.

# 29
Извинявай ако греша, но ми се струва, че ти е важно да ти кажем, че приличаш на Авганистанка . Някаква романтична представа , може би от книга ли

Общи условия

Активация на акаунт