Имам ли типично български черти на лицето

• 2 848
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
И аз тъкмо това се засилих да питам. Ако наистина се казваш Сузана Фудулова, много ясно, че ще те питат каква си и откъде си. Simple Smile
И внимавай с афганистанците! Не си младо момиче, откъде такава наивност?

# 31
Извинявай ако греша, но ми се струва, че ти е важно да ти кажем, че приличаш на Авганистанка . Някаква романтична представа , може би от книга ли
И аз тъкмо това се засилих да питам. Ако наистина се казваш Сузана Фудулова, много ясно, че ще те питат каква си и откъде си. Simple Smile
Вярно е че Сузана не е типично българско име а староеврейско и означава Лилия  , също е често срещано в страно като Германия , Франция а също и някои арабски страни като Сирия , вероятно го има и в Афганистан . Фамилията ми си е българска , но отново не е толкова често срещана

# 32
Колко да е българска фамилията ти? Име Фудул няма. Simple Smile

# 33
Аз бих те оприличила на 80% римлянка (от нашите).

Приличаш ли на майка си и баща си? Има и един други вариант, но ако го предположа, ще ме баннат.

# 34
Аз бих те оприличила на 80% римлянка (от нашите).

Приличаш ли на майка си и баща си? Има и един други вариант, но ако го предположа, ще ме баннат.

Имам чертите на баща ми , съвсем малко инфо за вторият вариант , ще се опитам да отгатна

# 35
Фудул  е турска дума.  Това вероятно кара хората да те питат за произхода ти. Само по лицето никой не може да определи произхода ти, нямаш някакви изразени черти, характерни за определен етнос (доколкото въобще съществуват такива).
Заради фамилията ти хората смятат, че си от турски, или ромски произход, това е предположението ми.

# 36
Фудул  е турска дума.  Това вероятно кара хората да те питат за произхода ти. Само по лицето никой не може да определи произхода ти, нямаш някакви изразени черти, характерни за определен етнос (доколкото въобще съществуват такива).
Заради фамилията ти хората смятат, че си от турски, или ромски произход, това е предположението ми.

Добре за тези които знаят името и фамилията ми съм съгласна , а тези напълно непознати които ме питат които не знаят дори името ми и не са виждали татуировката ми ?

# 37
Чакай. Теб ласкае ли те, че хората предполагат, че си от арабски етнос? Ако толкова те влече тази култура, няма проблем да се гримираш, обличаш и да си правиш косата по начин, който кореспондира с нея.
Хората си правят расти, слагат си флешове на ушите, а други направо се превръщат в гущери с различни интервенции. Избери какво искаш да бъдеш и толкова.

# 38
Както и предполагах, народът на Афганистан е мултиетнически, основно се състои от пущуни, таджики, хазари и узбеки. Таджики и узбеки съм виждала, едва ли предполагаш, че приличаш на тях, защото не приличаш. Хазари не съм виждала, но потърсих - също са с азиатски черти. Значи смяташ, че приличаш на пущуните. Погледах, погледах - не мога да преценя, не виждам да са им толкова характерни лицата, за да мога да ги отлича от други народности по света.
Според мен, заради книгата, която си чела, изживяваш някаква романтична мечта, но тя едва ли се припокрива с реалността. Имам предвид това, че ако опознаеш тези хора, по-скоро ще се сблъскаш с различията на културата и начина им на живот от нашата култура и начин на живот, отколкото да се почувстваш една от тях заради физически прилики, каквито не е сигурно, че ще откриеш в чак такава степен.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 11:25 от Uncommon

# 39
Може ли да споделиш, коя е книгата?
Чела съм няколко книги за Афганистан и всички са с една и съща тематика - тежкия живот и безправие на афганистанките. Къде е този романтизъм?

# 40
Както и предполагах, народът на Афганистан е мултиетнически, основно се състои от пущуни, таджики, хазари и узбеки. Таджики и узбеки съм виждала, едва ли предполагаш, че приличаш на тях, защото не приличаш. Хазари не съм виждала, но потърсих - също са с азиатски черти. Значи смяташ, че приличаш на пущуните. Погледах, погледах - не мога да преценя, не виждам да са им толкова характерни лицата, за да мога да ги отлича от други народности по света.
Според мен, заради книгата, която си чела, изживяваш някаква романтична мечта, но тя едва ли се припокрива с реалността. Имам предвид това, че ако опознаеш тези хора, по-скоро ще се сблъскаш с различията на културата и начина им от нашата култура и начин на живот, отколкото да се почувстваш една от тях заради физически прилики, каквито не е сигурно, че ще откриеш в чак такава степен.
Според мен, заради книгата, която си чела, изживяваш някаква романтична мечта, но тя едва ли се припокрива с реалността. Имам предвид това, че ако опознаеш тези хора, по-скоро ще се сблъскаш с различията на културата и начина им от нашата култура и начин на живот, отколкото да се почувстваш една от тях заради физически прилики, каквито не е сигурно, че ще откриеш в чак такава степен.

Не е от книга от песен е ,и вече 7 години опознавам характера на пущуните . Пущунската нация е силна и смела и също красива . Имам си мъж пущун

# 41
Бежанец ли е?

# 42

Не , от малък е тук говори пише и чете на български идеално .

# 43
Всъщност за какво е темата, да ни се похвалиш с мъж пущун, или да ти кажем че приличаш на такава. Няма нужда, те харесват българите, това го знам от хора, служили в Афганистан.

# 44
Всъщност за какво е темата, да ни се похвалиш с мъж пущун, или да ти кажем че приличаш на такава. Няма нужда, те харесват българите, това го знам от хора, служили в Афганистан.

Не е целта са се хваля с мъж пущун  понеже питахте и не аамо вие . Пуснах рази тема защото ми е интересно и наистина исках да разбера на коя националност приличам повече понеже доста хора ми казват че не приличам на българка

Общи условия

Активация на акаунт