Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 597
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добре дошла и на мама Габи (така става ли да се обръщам към теб?) и Дими. Разкажи малко повече за вас, ако искаш. От кой квартал си? Ако си близо до Южния парк ще е хубаво да се присъединиш към нашата тайфа Simple Smile

Лида, тортата, която пусна ме вдъхнови за едно по-усмихнато настроение. Много е красива и слънчева, като сладката ти госпожица Simple Smile

Тази красота ме подсеща за един разговор с психотерапевта, при който ходех. Когато му казах, че съм бременна, той ми разказа за неговата баба, която казвала, че бременната жена трябва "да гледа само хубави картинки". Колко мъдра баба Simple Smile Това важи и за небременните жени. А особено за онези (като мен например), които имат нужда от връщане на свежестта и ентусиазма. Та затова отивам да се забия в някой сайт с хубави картинки  Peace

# 151
  • София
Благодаря на всички мами,много сте гостоприемни и нямам нищо против да ме наричате мама Габи.В Люлин10 живея,не ми е много близо Южния парк,но може при хубаво време да дойда да се запознаем и бобвците също.Пък за Дими какво да ви кажа-роди се по естествен път,3500кг,54см,нямаме си още зъбчета.Първо дете ми е и много съм си го чакала.Много е усмихнат и голям лакомник.Ще пратя и още снимки да ни опознаете.

# 152
  • София

# 153
[

:.
.

Пак аз Blush.

Аз току що се връщам от моята "пълна промяна" и най-накрая ми изградиха зъбчето. Сега започваме и другия... искам да свършва вече...

Чушчице, и аз съм на тоя хал мила,от 3 седмици ходя на зъболекар и още не съм приключила,ама пусти страх,като не ходя навреме,а и бремеността ми разказа играта Sick Както и да е ,сега ми остава да извадя един мъдрец и  newsm68 newsm44 край!
Мама Габи welcome Доста от старите мами вече на пишат ,но пък се включват нови Peace
Пепитка, голям ухажор месечкото,да е жив и здрав и той и всички ,които днес имат месечинка  bouquet Heart Eyes
За пълната промяна,нека да има и такъв вариант,но и аз като Валкирия и Таталинка имам да водя борба само с килограмите си,останалото по мен-каквото е такова hahaha

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 17:07 от коТето

# 154
Габински, много сте сладки  Hug
Ама ти как ми заприлича на една моя приятелка, която оставих в Канада Cry

Ето малко снимчиЦи от нас да не ни забравите Mr. Green

# 155
  • Варна
Здравейте!
Отдавна не съм се включвала ама ви четях. Нещо нямам настроение за писане. Времето гадно и ми действа на настроението Cry
 welcome на новите мами
коТето, Анитка, вие сте най-сериозните от варненки. Браво, поздравявам ви за срещичката. Този път най-тържествено заявявам пред всички, че другият път и аз съм с вас
Много порастнали бебоците, бе(пу пу пу). Ама едни сладури всичките
Честито на днешните месечинки. Да растат здрави и послушни
[/b]
Пинк, и аз се включвам в чакащите за разказите по приговленията.
Да си призная тайничко се надявам някой ден и аз да съм омъжена жена Tired
Ние още нямаме зъбчета, но доста често не спим от венците и сега за капак сме с кашлица и червено гърло.
Пожелавам на нас и другите болнички бързичко да оздравяват.
Дидке, много са ти хубави мъжлетата Heart Eyes
Пепитка, Любчо направо ми скри шапката. Страхотен ухажор и мацките не могат да му откажат Heart Eyes
За пълна промяна: абе има някои неща, които ми се иска да променя, но май не ми стиска Mr. Green
Имаше още какво да пиша, ама нещо ми убягва. Ако се сетя пак ще се включа

# 156
  • Бургас
Здравейте мамчета и от нас! Малко се позагубихме, но с тия болести не ми идваше музата да пиша. Оказа се, че май не е било скарлатина  Rolling Eyes, но и докторите не са много сигурни. Дидка, вие как сте? Оздравяхте ли вече?
Днес ходих на гинеколог. Цитонамазката е ОК, но имам малка раничка и ще трябва да ми я горят. Ох, много ме е шубе и ми е адски притеснено.  ConfusedАко някой е минал този път, моля да сподели, че не си спомням кой беше писал за това преди 2-3 теми.
Като гледам снимчиците, всички бебоци са много, ама много сладки!
Добре дошла на новата мама Габинки  bouquet
Пинк-че Hug!Много ме зарадва новината за сватбата. Пожелавам това и на тези, които все още не са се видели булки, а желаят това да се случи.
Сонка, ами ти къде се изгуби? Гледам, че те влече Фотошопа или вече си се отказала от него. Аз съм на приливи и отливи. В момента се уча да правя колажи, ама пусто, все време не ми остава.
В "Пълна промяна" няма да се явявам. Не, че не искам да променя туй, онуй, ама по ТВ-то хич не ми се иска да ме гледат. Sick
Честити месечинки на всички бебоци!

# 157
Дидка, вие как сте? Оздравяхте ли вече?

Преди малко се върнахме от лекаря, понеже първо каза Варицела, после каза, че не е, а днес потвърди, чЕ Е ooooh!
Чудеше се между другото дали не е краста, полазване от някое животинче или алергия Tired
Лекар ли е да го опишеш Crazy

Чудна работа...а иначе Вики е по-зле от бебе.
На ден сменям по 7-8 памперса Tired

Агнеша Hug  bouquet

Таталинка
...много искам да си  поговорим  Wink

# 158
  • на брега на Дунав
...
Корнелия, за снимките на Иванна - верно са страхотни, ама като професионалист в областта трябва да знаеш, че не апарата прави добра снимката Wink Важно е задапаратното устройство, сиреч фотографа!  Peace
...
Хе, хе ами Татлинко точно това което казах имах предвид душата. Не говорих за виждането на фотографа, ами за качеството на самата снимка. А за добра снимка се иска освен виждане и добър фотоапарат мисля все пак  newsm78. А намека за професионалната деформация беше за това, че обръщам внимание на подробностите, не за друго.  Wink
Добре дошла и на мама  gabinki   bouquet  Hug
Дидка Бандитка готино работя със Сами а  Joy. какво да го правя малкото диване, като все при мама иска пък аз гледам и да поработвам. Така поне и вълка сит и агнето зяло. Той доволен че при мама, а аз доволна че той доволен и че мога да работя  Joy hahahaHug
Страхотни снимчици сте си направили момичета и на срещите и въобще. Много ви се кефя, че можете да се събирате.  Hug
Е, сега Любе, тя щапката беше за фасон нищо че розова, иначе си е на каката. Пък той си ми е нежен мъж бе  Mr. Green
Честито на месечинките, тъкмо снощи си мислех, че го забравихме напоследък. Да са ни здравички и много послушни.

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 18:13 от korneliia_h

# 159
Дидка, много сте сладки бе. А пък и ти какви фейшън очила вадиш... много ме кефят. Айде нацелувай малките бандитчета и да оздравяват вече , че да ни идвате на гости.

# 160
Айде ето ни и нас пак с цифлата.
Вссички бебета много сладки бре, а на Любчо Евала, все такъв галантен да бъде.
Лелеееей Йоана не спря да мрънка от около 5 часа и усещам как без време ще ляга да спи. Моят ден протече в огромно желание да сготвя нещо...от време на време ме хващат и тия луди. Та чета аз рецептите за префърцу и решавам да направя на Йоанка картофени бисквитки а на нас с таткото-рогчета със доматен сос, кайма, кашкавал, сметана. Половината продукти ги нямах ама пусто желание. Навлякох бебето и айде в магазина, че и една кратка разходка. Прибрахме се и като запретнах ръкави...уффф бисквитки пека, разточвам тесто...и накрая така се провалих че всичко отиде в кофата (бисквитите два пъти ги опитах , ама не им било писано да станат. ) Е в кофата отиде и цялото ми желание да направя нещо вкусно, както и цялото ми добро настроение. Сега съм с онова гадно усещане че за нищо не ставам и т.н. да не изброявам. Скоро няма да паля котлоните Sad
Извинявайте че ви натоварих...ама трябваше да споделя с някого. Нали се сещата понякога чашата просто прелива

# 161
Мимик , на мен това желание ми идва два пъти в годината ...и резултата винаги е както при теб. Май-май тази година ще пропусна. Хич не ми е силна страна кухнята. За това на Корни шапка и свалям... ама то трябва да ти идва отвътре...
Айде лека вечер   bouquet.

# 162
Еликсирче, нямам с какво да се хваля Cry но се надявам един ден да се видим и тогава да има резултат Peace

Целувки ти пращаме цялата Мъжка Дружина Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Аз приспах Миши и отивам да хапвам Wink
Преди малко се върнахме от пазар и   ooooh! направо се чудя колко пари трябва да изкарваме на месец за да сме добре newsm78
5000лв  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

...за пълна промяна - не знам дали бих участвала, все пак има хора, които наистина се нуждаят от това, а не от козметични поправки като мен Peace
Бих отишла за да си махна паласките, коремчето, пилинг на лицето и това е newsm78
....а ако може да ми удължат краката, че поне малко да доближа Миро   Laughing

# 163
 добра вечер, момичета!

аз не сколасвам вече некой си ден да пиша. не ми се удава...таман се наканя и пак стана.
настинката на Стеф отминава, само още сополи размята. Вчера пак ходихме на Док. Изписа силни капки за носа, тези на йодена основа, че сополотека не престава. иначе гърлото и гърдичките са ок, да чукна на дърво.
От няколко дни не иска да суче, по-скоро намали осезаемо този процес и сега само вечер и нощем поцоква. чудя се дали е признак на отбиване. което всъщност ме радва и без това бях решила да караме до 10-11 месец. В този ред на мисли Любе и Дидка вие до кога кърмихте Сами и Вики? Питам ей така от чисто любопитство.
Всъщност как няма да се отбие моето момче, като хапва вече "твърдо" Simple Smile 4 пъти на ден. Вкарах и закуска и вечеря. Моята любима баба ме изпрати с 2 страхотни, захарни тикви и докато не ги изядем двамата, няма спиране.

Meca и Вики, Габинка и Дими, добре сте ни дошли  Hug

Корнишонке, Сами е страхотен  Heart Eyes

Дидке, Дидке много ти е сладко мИчето. Визирам Вики в костюма. То хем мИчето, хем Мишлето  Heart Eyes А колекцията от цайси, е без конкуренция. Много си цветна Laughing
К'ъв е тоя лекар-краставичар  Close

А за Любчо и Калина, нямам думи. Душички сладки!

Болничките да оздравяват, буйните да се оспокояват.

спокойна нощ и сладки сънища, момичета мили
   bouquet

# 164
Ехо ето ме и мен!Пустия му комп ме прецака за няколко дни  #Cussing outНие вече сме по-добре пу-пу ама снощи играхме от 02 до 06ч  #Crazy е поне не рева.Още веднъж благодаря на мамите дали ми своите указания    bouquet направо се видях в чудо с мойто чудо  Rolling Eyes
Добре дошли на мама Меца и Вики,и мама Габи и адаша Дими!
Любе още веднъж    bouquet
Млечко тук съм    bouquet за рамките ли имаш впредвид щото от фотошопа нищо не схващам?
Корни,Дидке,Пепи,Габи,Табби,Лида имате страхотни дечица дано не съм пропуснала някой ама няма да е нарочно
Анни и ние сме на отказване само сутрин цока и то както спи,а вечер сме на кис.млекце и бисквитка.
Мимик Hug нищо мила и мен ме няма в готвенето и рядко се хващам.
За пълна промяна-не бих отишла ама едни гърди бих си направила,че взеха май да се стопяват  Sad а преди какви бяха  Crossing Arms
Дано  не съм ви дотегнала с дългия си безмислен пост ама ето и да ни видите с новата количка и колко сме непослушни  ooooh!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110804&photo=12
Лека вечер и целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт