Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 531
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте, момичета!
Денят и тук е прекрасен, дано за всички ви е такъв  Party

Тинтири, не се тревожи за операцията, ще видиш, че ще мине нормално. А за Вики ще се грижиш така, както след раждането - ами трудничко е в началото, но постепенно организмът укрепва. Стискам палци всичко да е наред!   bouquet

Ноел, да ти е жив и здрав рожденника! Много хубави споделени мигове заедно! А събуждането на Моника май наистина е най-големият подарък  Party

yanan, Butterfly, малките ви мъже са много чаровни, пу, пу! А с тези езерни очи ще са неустоими за госпожиците Wink

Дидко, Анни, благодаря за милите думи   bouquet

# 271
     Здравейте и от мен,току що заспахме и аз мога да ви пиша вече!!Честито на рожденика и от нас.Да ти е жив и здрав(/color][прав и корав) и да те слуша . Wink Wink Wink][/color][/size]При нас времето е уж слънчево,но много духа вятър.Но стане ли дзверо излизаме,днес няма да пропуснем, ако ще камани да падат buria

# 272
  • София
....
Чушчице, когато започват кошмарите- първия ден случва ли ти се нещо -някакъв спомен, среща, събитие? И друга идея имам -като се включи Д-р Люба може да ти изпише нещо. Ако не е хомеопатично, ще е поне нещо което действа добре на душата. /Люба, да не ми се обидиш, с най-добри чувства го казвам  Heart Eyes/
...........

Анитка, ами нищо необичайно не ми се е случвало... и аз си мислех за същото, ама не се сещам за нищо, което би могло да провокира тези сънища.

Ноел, да ти е жив и здрав рожденика.  bouquet

Тинтири-Минтири, ще ти стискам палци. Има ли кой да ти помага след операцията?

# 273
          Мами да ви питам има ли мами  разхождащи се в парк Гео Милев? Ние не можем да си намерим компания за разходките,а сами е скучно.Ако има  и искат компания да ми пишат.

# 274
  • София
Ох,и ние си търсим компания,ама засега няма.NOEL ЧРД на мъжо ти-много да те слуша и все готини изненади да ти прави.Мами,я споделете нещо за каишките за прохождане-чудя се да взема ли?Айде засега   love001от нас...

# 275
Тук съм, момичета!

Постоянно ви чета, ама нещо все не сколасвам да пиша. Майките в парка ме знаят, че съм бърборана, но писането е сложна работа... Laughing Пък и последните 2 седмици тъча на 2 стана и много, много не се задържам вкъщи. Тя майка ми казва за мен: "шило в торба не седи"... ooooh! Та тия дни са активните събития за женски бридж и естествено аз съм на първа линия, та нямам много време. Със съпруга в движение си подаваме детето: връщам се от парка, той се връща от работа, аз му връчвам детето и изчезвам да се занимавам с бридж. Добре че милият ми гледа дтето и не роптае!  Grinning

За ника: малко е странна моята история: аз съм голям фен на фантастиката и преди много години (била съм малка) гледах някакво фантастично сериалче и в него имаше една малко, русо момиченце, което се казваше Дирдри. На мен името много ми хареса, а пък и за майтап: аз хич не умея да казвам "Р". Реших, че на английски се пише Dirdrie и започанах да го използвам като стандартен ник.

За контрацепцията: и нашата с мъжо е натурална: Валкирия го е описала най-добре: паи сееее!!!  Joy Joy Joy
След като се оженихме с моето съпруг и да стане гаф, не се безпокоя: аз съм му казала да внимава: колкото пъти хвана толкова деца ще раждам Sick

Noel да ти е жив и здрав мъжо: много да ви радва и да ви глези двете с Мони!

Снощи бях на рожден ден до 2, а малкия ме събуди в 6 и 15, та ако не ме домързи ще дофтасам и аз в парка...

# 276
И ти си една вещица....айде да не те издавам/че само картинката на аватара ти е страшна и зъбата/........пък ако има неща,надявам се да се похвалиш......то това са хубави работи,хубаво е да се споделят Mr. Green/пък и съдейки по Деница-хубавки ги правите по вашия край децата/
То да се похваля, ама не съм го измислила още как да я наредим. /Още няма за какво да се хваля де./ Коварният план беше да застъпим майчинствата. Обаче си отглеждам в гърлото един хемолитичен стрептокок, дето трябва да го моря с антибиотици, а за целта не трябва нито да съм бременна, нито да кърмя. В момента не съм готова да отбия Деница, но не съм готова и да я пратя на ясла. Това ми е голямата болка. Мисля я постоянно и не мога да стигна до нещо, което да ме устройва Cry
Иначе караме на гумички, а за второто (правенето беше планирано за есента) ще спазя съветите за мъжко, че татито иска да ги мешаме. Обаче ако станат три момичета, татито може да се навие и за четвърто Wink.... Само не съм го измислила коя банка ще обираме като се народят....
Отивам да режа зеле, че утре татито е рожденник и да не ми дойде нанагорно (таман Дени белята заспа)

Последна редакция: пт, 16 мар 2007, 12:45 от a witch

# 277
  • София
Люта чушка, майка ми ще помага, но само първите 2 седмици. После през деня ще трябва да се оправям сама. Да се надяваме, че ще съм се възстановила до тогава. Ние излизаме, че да използваме разкошното време.

# 278
Ноелке, честит Ви празник Peace

Здрав, корав, обичан и обичащ баща, съпруг и любовник Mr. Green

Довечера да не забравиш да го изненадаш Wink 

# 279
Пеперудке, много е пораснал Викича Hug
...ама дай ите бда видим Hug

# 280
  • София
Здравейте мамчета!

Таталинка малката принцеса е голям сладкиш Hug
Butterfly виждам голяма конкуренция от малкия ти сладур  Laughing
Ноел да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша много Hug

Момичета може ли някой от вас да ми препоръча детски специалист УНС в София. Трябва да заведа Ники за да му видят и каналчетата на нослето!

Тази сутрин бяхме на разходка с три чаровни дами и вижте моя юнак какви атаки прави Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=37
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=38
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=40

Приятен и слънчев ден от нас!

# 281
БандиткеLaughing, стра хотна идея. Laughing

# 282
  • Варна
Ноел, честит ти рожденник! Да е живи и здрав и много да радва двете си принцеси!

# 283
 newsm20Здравейте МАМИ,уф сега се прибираме от разходка.Цял следобед хайманосваме по улиците.Направихме страхотни снимки,но не знам кога ще остана мокаетна да ги кача.Да ви питам ,какво мислите за пробиването на ушита  на малките дами????Аз съм пред дилемата да ги дупчим или НЕnewsm78,и маи ще го оставим за другата година да пораснем още малко.  babydust7

# 284
Честито и от нас на рожденника на Ноел. Да е жив и здрав и много да се обичат Heart Eyes.
Имаме си вече нова темичка... знаете , че Пепи е съкровище Hug. Айде там.

Общи условия

Активация на акаунт