Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 534
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • на брега на Дунав
Добро ви утро   Hug.
Ние днес сме от малко по-раннобудните хич не ми се ставаше ама кой ме пита  Thinking. И на всичкото отгоре времето се очертава страхотно  Mr. Green. Не че е зле ама с моя ПМС дето ме гони от два дни хич не ми е до разходки  Cry, пък мойто челяд се сърди като не излиза  Sick. Ми така е кой ме пита мене, ама не се оплаквам де. Набирам инерция сега и стартирам разходката. То ясно че от маане на гащи по улиците днес няма да се разминем  Mr. Green Само да ви пожелая лек и приятен ден и да изтъркате по един чифт обувки от разходка.    bouquet

# 256
  • Варна
Добро утро!
Аз май се понаспах. И това е в резулта на избухването ми преди два дни -мъжо сам предложи тази вечер да спи с Криско на спалнята и аз да се наспя в хола  Mr. Green Да знаете, от време на време трябва да се стреснат тези мъже.

Чушчице, какви са тези кошмари по 2 седмици? Много неприятно. Обръщала ли си се към специалист? Питай поне в здравния, сигурна съм, че има някаква причина, която да отключва такива кошмари. Дано я намериш и да сънуваш само розови сънища  Sunglasses

Люба, и аз искам три деца. Живот и здраве, след година може би ще помислим за сестричка. А мечтата ми е близначета  newsm06

Дидке-бандитке, една майска мама беше казала рецепта за пола на детето -дала резултат при нея и две нейни приятелки. За момиче секс преди овулацията, за момче по време на и след овулацията. В аптеките имало тестове за определяне на овулацията. Ако не бързаш изчакай ме година-две и ще ти кажа дали е подействало при мен  Joy

Котенце, дали ще е слънчево днес? Дано пекне, че Крис в къщи ме прави луда. Ще се чуем по обяд  smile3552

Много е чаровен Ники с тези сини очички, дано бързо ги излекувате! И Ени много е пораснала, че и с прическа  Heart Eyes

Дирдри, защо не пишеш? Липсваш ни..

Корни, благодаря. Точно това смятам да направя. И без това вече се стопля за ботуши, поне да ги изтъркам до край.
Весели разходки на всички.

# 257
Добрю утрю и от нас! Hug
Тази нощ също спахме що годе нормално, само че в 06 часа, Божидар каза край на спането! Naughty

За ника не съм се разписвала... Ами през годините различни приятели са ми викали по различен начин - Емили, Емата, Еме, Емси, Емчо и т.н. И като се регистрирам някъде пиша някой от тези имена, което не е заето, в  резултат на което, много често забравям къде с какво съм се регистрирала. hahaha Joy

За контрацептивите
- и ние сме от тези на "пази сееее". Преди време ми бяха изписали противозачатъчни, но за регулиране на хормони. Тогава пих Регулон. Не съм напълнявала, но мисля че имаше лек ефект на прекомерно окосмяване.
Гумичките, хич не ги тачи моичкия - губело се удоволствието и му е много некомфортно с тях. Crazy
Спирала, моята гинеколожка каза, че не е подходящо дасе постави при мен защото съм с обърната матка. newsm78 Най-интересното е, че едва на последния преглед който правих преди месец ми го казаха. ПРеди да забременея,а и по време на бременността и раждането никой не спомена за това. Но слава богу, разбрах, защо при определени пози малко ме боли, че си мислех, че нещо съм сбъркана. Whistling

Лек и усмихнат ден!  bouquet

# 258
 Здравейте сладурки!
Да се отчетем и ние, че плануваме пътуване за уикенда и да не ни пишете много неизвинени  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile! Само дано маята красавица да не я хване пак разтройството Praynig Praynig Praynig Praynig, че нещо от вчера ми ака по-често, но за сега не е разтройство, де. Ама да не ви занимаваме с нашите "акащи" проблеми Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Иначе сме добре, вчера направихме доста дълга разходка и на Руми и хареса, пък и мама беше доволна, че си поприказва с други квартални мами, че то както го бях подкарала само пред компа с тази работа вече сама щях да си говоря.
Мамчета, аз май ще се връщам на работа в офиса, та в тази връзка си търся детегледачка. Ако някоя от вас /най-вече софийски мами/ се сеща да ми препоръча някой ще съм благодарна много. Не ми се иска да е случаен човек, а вие сте ми като семейство, така че разчитам на вас ако може да си помогнем взаимно Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Валкирия, миличка дано скоро да премине този период и да се върне на бубката спокойния сън Praynig Praynig Praynig Praynig. Иначе и ние сме се будили по подобен начин и определено при нас си беше от зъбоникненето, но са успиваше пак сладурката като я вземех при нас. Ти ако много се притесняваш за твоята принцеса, защо не се консултираш с педи, ей така просто за успокоение.
За контрацептивите - ние също го караме на "пази сееее..." и до сега не е имало фалове. Принцеса Руми си беше планувана и много бързо стана, отне ни само два месеца Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Иначе аз също съм пила противозачатъчни, уж да ми се нормализират хормоните, но да ви кажа май нищо не ми се нормализира, а само дето получих едно кръвотечение дето ме държа 30 дни. Та сега не бих пила пак, ако ще и пари да ми дават. Та въпросните портивозачатъчни бяха точно Logest,  дето се водят уж пречистени, ама пак си е лекарство и си е вредно, поне това е моето мнение, де. Иначе има много жени дето ги пият с години и са си доволни. За мен най-безобидния и доста сигурен метод си е презерватива, но ние както писах по-горе така и не свикнахме да ползваме Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Айде чао от нас! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 259
Емси, сега прочетох, че си с обърната матка. Ми тя може да се е обърнала при раждането и за това преди да не са ти казали нищо. На майка ми така и се е обърнала, когато е раждала сестра ми и доки й казал сега като родиш още едно и ще ти се орпави Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Така че мислете и вие за второ Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 260
  • София
........
Чушчице, какви са тези кошмари по 2 седмици? Много неприятно. Обръщала ли си се към специалист? Питай поне в здравния, сигурна съм, че има някаква причина, която да отключва такива кошмари. Дано я намериш и да сънуваш само розови сънища  Sunglasses
......................
Анитка, обръщала съм към специалист и неговото мнение за причината е това, че съм отраснала без татко.... не ми се вярва. Отказах се от консултациите с него, защото не ме разглежда като личност с проблем, а като "Интересен случай", а това ме вбесява... Това според мен е грешка на много специалисти. Особено, когато "Интересния случай" вземе да се усети.

# 261
  • Бургас
Здравейте момичета!
Пожелавам ви приятен и слънчев ден!
Пия си кафенцето, докато малкия все още се гуши в чувалчето и бързам да ви прочета.
Таталинка, не се притеснявай за остатъчното мляко.  PeaceДъщеря ми я кърмех до  6 месец и после до 3-та й година ми излизаше мляко първо от двете, после само от едната гърда. Спрях да се проверявам и то изчезна.
Дидка-бандитка, Анита е права в това, което ти е писала за пола, но ако наистина ще работите за щерка, пиши ми ЛС да ти обясня по-подробно нещата. Ние работихме за момче и ето Алекс се роди. На който съм казала, винаги е действал метода. Има логично обяснение, не е от тези писания дето през 3-4 години се "сменяла кръвта" и т.н. глупости.
Чао за сега от мен.

# 262
Емси, сега прочетох, че си с обърната матка. Ми тя може да се е обърнала при раждането и за това преди да не са ти казали нищо. На майка ми така и се е обърнала, когато е раждала сестра ми и доки й казал сега като родиш още едно и ще ти се орпави Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Така че мислете и вие за второ Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ами гинеколожката ми каза, че така съм се родила. newsm78 А и проблема с определените пози е от преди да родя, но мислех че нещо аз съм повредена, щом не ми харесват. Но съм чувала и това което казваш, че се е обърнала при раждането. Важното е че знам вече!  bouquet

Люба, четох за лецитина преди когато се запушвах най-редовно, но не намерих такъв какъвто препоръчваха /канадски/ и така и не го пих. Снощи изцедих около 20 мл. и днес ме боли по-малко, но не мисля, че съм решила проблема.
Благодаря все пак!  bouquet

# 263
  • Варна
Млечко, дай и на мен по-подробни обяснения, моля  Simple Smile

Чушчице, когато започват кошмарите- първия ден случва ли ти се нещо -някакъв спомен, среща, събитие? И друга идея имам -като се включи Д-р Люба може да ти изпише нещо. Ако не е хомеопатично, ще е поне нещо което действа добре на душата. /Люба, да не ми се обидиш, с най-добри чувства го казвам  Heart Eyes/

Емси, в кърмаческия или здравния препоръчваха зелево листо в сутиена. Четох много добри отзиви. Потърси ако имаш време, че не помня подробностите.

# 264
Здравейте Мацки!

Скачам веднага на кафето, че нещо не спах добре и аз ... не заради бебка а защото ме боля вратлето... нещо става с плексита ми ама де да видиме какво.

Иначе бебка тази нощ изнесе представление hahaha в 21 яде и после игра до 23:30.... после рев до 24 и заспа. Много смешно беше , защото като е легнала рев голям , а като седне усмивка голяма. Дадох й да цокне млекце и заспа и така до 8 :30. ДОволна съм . Сега я гледам , че пак й се спи , но до 11 няма да й давам да нана.

Момичета, днес след 13 съм в парка зад въртележката. Само взимам манджата , нахранвам мърлата и отиваме.

# 265
Момичета, влизам виртуално да почерпя, че моят прекрасен съпруг днес става на 33 години /за протокола аз съм на 26 г.  Stuck Out Tongue Winking Eye/
Моника тая сутрин го събуди като му изкрещя в ухото, хвана го за ръката и извика "Тати".Ха-ха  newsm62 Разбира се, съвсем случайно и неосъзнато, но ние много се посмяхме. Желая ви приятен ден!

# 266
  • София
Гумичките, хич не ги тачи моичкия - губело се удоволствието и му е много некомфортно с тях. Crazy

И мойто мъж - същата работа. Ставало му някакси изкуствено. Ние винаги сме се пазили с прекъснат полов акт и така си я караме и сега. То толкова години си ни е навик дори. Като почнахме да действаме за бебето, чак на мъж ми му беше странно да свършва работата вътре  Laughing Грешки никога не е имало, даже той се чуди как може други мъже толкова да не могат да се контролират и да сгафят работата. Въпреки че се замислям дали пък не е ставало гаф, заради миомата ми. Отне ни 2 години да забременея, та сега като я махна ще видим как ще сме с грешките  Wink
Пила съм противозачатъчни за регулиране на хормоните и също от тогава имам отвратително окосмяване, особено по лицето. Та и аз минавам с пинсетата доста често.

За ника - словосъчетанието ми е много любимо и го употребявам често, та затова.

При нас нищо интересно май. Записах Вики за кухня и ще се пробваме от следващия месец. Иначе е станал ужасен дзвер! Крещи и ми се кара. Някой път направо ми иде да го цапна. С нищо не се заиграва и по цял ден тършувам из шкафовете, че да му измислям нови занимавки.
Другата седмица ще ми плануват операцията. Но нещо бая ме хвана шубето как ще се грижа после за него.

Това е от нас. Цунки на всички муцунки!

# 267
  • на брега на Дунав
Ноел честито на съпруга ти.   bouquet Много прекрасни мигове заедно ви пожелавам   bouquet
Аз още съм закотвена у дома   Mr. Green. Докато си пиех кавето и мойто бебе взе че заспа и сега докато не се събуди няма мърдане  Joy.
Емси душичке за обърнатата матка да си кажа и аз. Аз също съм с обърната матка и се поинтерасувах доста като го разбрах, че ме наплащиха с трудно забременяване  Shocked . Значи в много голям процент си е по рождение, но също толкова често се получава и след нормално раждане. При мен не е уж по рождение, не съм родила нормално, но след като  родих Еми на един рутинен преглед отбелязаха факта, че е обърната. така че има и изключения. За оправяне след раждането никой не ми е казвал и така и не се оправи. Може би има шанс да се оправи след последващо раждане, но не е задължително. Интересно ми стана, че твоят гинеколог ти е казал, че не си за спирала поради тоя проблем, а на ме ми казаха точно обратнотон преди седмица като ходих, че съйм перфектна за някакъв там вид спирала ако реша. Може би има значение степента на обръщане ли де да знам  newsm78.
Опа точно на време се събудихме. Айде до довечера.  

# 268
добро утро

тази нощ мина с много ставане, но то е защото вечерята беше само кърма. миналата вечер като варихме картофи за салатата, решихме че Стефи няма да ни гледа и му направихме за 1 път за вечеря зеленчуково пюре от картоф и тиква. напапа се момчето и спа като пън. определено е бил сит. дори и вечерната каша не го засища и става нощем. цаката била май в зеленчуковото пюре, но въпреки всичко не смятам да го натоварвам вечер и ще устискам още малко с нощните ставания и по-постната вечеря.

За контрацепцията: никога не съм пила хапове. Любе, има достатъчно окосмяване, но си е по рождение. От по-мургавите съм, та за това. Е ама то си има и предимство, фризьорката ми не може да ми се нарадва на гъстата коса  Wink. спирала не смятам да слагам, докато не се появи втория беб, живи, здрави. почти винаги сме с кондом, след първото полувреме  Mr. Green . твърдо - НЕ на риска. а и двамата предпочитаме краят да е споделен  Grinning

хайде да приготвям обяда на Стеф, а именно картофки, броколи и карфиол. много се радвам , че яде домашните ми манджи.

Таталина, целувки за малката Бузанка  Heart Eyes

Сонка, бързо възстановяванена Дими Heart Eyes
Яна, стискам палци и за вас с Ники  Hug
Ааааааа, Анитка не е вярно това. Забременях със Стеф преди овулацията. Ама нека Млечко да си каже. Тя определено има повече опит  Wink

Валкириа, и моят мъж е с плексит, та понякога се налага да спя с ръка на болката му, за да го загрявам или здраво гушнала го. много е неприятно. Пази се.

Ноел, да ти е жив и здрав, да ти подарява само хубави моменти! Обичайте се силно! Весел празник и настроение и на двама ви! Моника е почувставала повода и празника, какъв по голям подарък за рожденника, освен обръщението "тати" Simple Smile

много настроение и от мен. хубав ден!

# 269
  • Den Haag
Добро утро  Wink. Днес се очертава прекрасен ден,слънчев и топъл  Peace. Вики заспа, а аз му варя яйчице и ще се оправям за разходка  Flutter.

ДидоЛинкЕ извинявай мила

Ето малко фото:

Общи условия

Активация на акаунт