Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 537
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте Момичета!

Бебка в последно време е сменена с друго бебе Confused Буди се в 1 да яде, в 5 .... и после 9 и т.н От месеци не се беше будила в 1 ... сега пак почна да яде тогава. Днес цял ден не пожела да хапне нищо и чак в 17  часа пийна малко млекце. Също и не спа днес ... от 9:30 сутринта докато не яде в 5 не е спала ... дремна почти два часа и баща й умника я събуди като тресна вратата и щях да го убия направо ... и като цвилна онуй ми ти дете .... рев здрав, че я събудихме. И сега е крива ... а таткото си фана оназ ми ти работа и се изнесе на подскоци.... гадняр Sad

За пазенето ...

Ами ние се пазим с "Пази сеееееее!" в сюблимния момент Joy и до сега фалове не е имало ... Бубата е планирана.

Бубата има 3 червени капиляра на носа и се чудя дали е нормално .... доста ме дразнят и мисля да я заведа на кожен лекар.

Уф .... много ми е криво нещо заради това не спящо и не ядящо дете ...

# 241
Здравейте   bouquet
Днес бяхме на преглед и Иванна е напълно здрава Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Вили мерси мила   bouquet  bouquet  bouquet Надявам се при вас всичко да е ОК и да се видим скоро Simple Smile
Корни мисля, че прекали с изказването си, защото не съм имала никакви лоши мисли и намерения, спрямо теб, даже бях очарована от това, че и другото на снимката се забелязва не само хората. Колкото до Таталина и дали се отнася за мен или нея, няма значение, все пак се обсъждат мойте снимки. няма да се обяснявам само ще те помоля да се върнеш няколко странички и да прочетеш по- добре написаното от мен. Опитвам се да спазвам добрия тон към много от вас, но май не става с добро, явно тук са се събрали хора обичащи скандали и интриги, а за съжаление аз не съм от тях. Мисля че няма какво да кажа повече и следващия път ако някой има нещо към мен МОЛЯ НА ЛИЧНИ, не е нужно да пълним хубавите теми с такива неща.
Извинете ме момичета за поредната глупост и че се налага да четете подобни неща.  Embarassed Embarassed Embarassed

Май нямам какво да кажа мина ми желанието.
Лека и спокойна нощ  Praynig

# 242

Дидко, беше писала, че с Вики не си пила хапчета за спиране на кърмата, та да те питам: за колко време престана да имаш кърма в гърдите?

ТаталинКе - ХубавИнке, значи малко преди да спра да кърмя Вики го правех само вечер около седмица и нещо и после честно казано не съм опитвала да видя дали съм имала мляко.Оставих всичко така...и слава Богу не съм имала проблеми Peace
Ти чувстваш ли напрежение Thinking

Анитке - много добре ти стои новата прическа
Освежаваща е за Пролетта   Peace .... а за мъжете - твоя пак е добре, МиротО въобще не забелязва даже  Tired

За пазенето ...
Ами ние се пазим с "Пази сеееееее!" в сюблимния момент Joy и до сега фалове не е имало ... Бубата е планирана.

И при нас е същото Peace но си мисля, занапред да си сложа спиралка, че за сега трето отроче не искам  Sunglasses

Табби, да нацелуваш красивацата от нас ...и за теб хайде Heart Eyes Hug

ЛюбкЕ, черпя те с винце - пиеш ли

...викат мееееее baby_neutral

# 243
  • София
.............
Бебка в последно време е сменена с друго бебе Confused Буди се в 1 да яде, в 5 .... и после 9 и т.н
............
Vall, ти какво й даваш на Бубата за вечеря? Аз имах подобен проблем с Чушка-бой и започнах да му давам каша за вечеря, а от оня ден изместих попарата като вечеря... и сега е уж по-спокоен (до колкото може да се каже, че той е спокоен).

Анитка, бравос за прическата, супер си Heart Eyes.

За пазенето: разчитам на презерватив. Спирала не бих сложила, дори и тези, които са хормонални. Имам 2 познати, които напълняха доста след поставянето им (хормоналните имам предвид).

# 244
  • на брега на Дунав
Няма да пълним темите с глупости Таби, не съм целяла това.  Peace Но само едно ще кажа категорично против съм конфликтите никога не съм била за тях. Чакам те на лични   bouquet

# 245
  • София
Butterfly, дай снимки да видим прохождащия сладък Вики Simple Smile Пиши по-често как сте!

Дидко, абе аз май имам още, защото кърмех Ени сутрин и вечер, но тя за няколко дена се отказа като почнах с добавката. Нямам напрежение, не ме болят, ама се чудя това мляко какво прави още в мен  newsm78 Да ми имаш терзанията, а Simple Smile

Мимик, аз си мислех, че само моята мома има такава синка на дупето. В началото се бях притеснила, че в родилния са ми повредили детето, ама педиатърката ме успокои, че при по-тъмните бебета това било нормално. А нали моята принцеса е с няколко бани по рождение, та може и от това да е. Не било притеснително, с други думи. А за червените петна - има различни видове - тези, на които казват "майчини петна" или "ангелски целувки" (много сладко звучи) изчезват с времето. Но има едни, които са хемангиоми - те са по-тъмно червени и понякога релефни, та те си остават. Браво на уменията на мацката Йоана. Щом вече и за прическата си се грижи, може и по гаджета да тръгне  Party

Сонка, стискам палци Диди да оздравее бързо! Повече слънчеви мисли за теб!  Praynig

Таби, радвам се, че Иванна е по-добре. Надявам се утре да се видим в парка Simple Smile

Валкириа, а свързваш ли нервността на Бубката с нещо друго - например зъби... Ени се промени откакто започнаха тея гадинки-зъбинки да я тормозят и аз не мога да си позная детето. Спеше по 10-11 часа на нощ, а през останалото време се се хилеше или си играеше самичка. А сега - мрън, мрън почти по цял ден. Мъчно ми е за сладкишките, толкова мънички, а почти всеки ден се срещат с болката...  Cry

# 246

Бебка в последно време е сменена с друго бебе Confused Буди се в 1 да яде, в 5 .... и после 9 и т.н Отмесеци не се беше будила в 1 ... сега пак почна да яде тогава.
...

Валкирия, и ние сме така откакто почна зъбоникненето,или поне аз така си мисля,а не мисля че се буди от глад ,защото от известно време на вечеря си хапва супата от кухнята,а преди лягане пие мляко,но мисля че като се събуди през ноща и пие малко мляко/защото тя не пие цяла доза,а около 120гр/, някак си се успокоява като чели с него newsm78 Ох,и на мен ми липсват бебешките месеци,когато спеше по цяла нощ Sick
Таталина, като спрях да кърмя баткото ,след това имах около 4-5м,остатъчна лактация,така ми беше казал док. и няма нищо тревожно,само да не продължи много дълго това състояние Peace

# 247
  • София
здравейте мами!

Сонка дано бебчо се оправи по-бързо!
Котето и Ники спи само в чувалче и е много удобно за мен. Grinning
И моя юнак последните няколко вечери трудно заспива или пък се буди през половин час.Но мисля,че това е от зъбките!
Днес го водих на очен лекар в новата болница "Токуда" /по препоръка на една майска мама/ и съм очарована от вниманието. Имаме тесен,а не запушен канал и за сега ще му правя масажи. В началото на април сме отнова на преглед и се надявам да се разминем с пункцията.
За ника - аз съм Яна Николова и от там Янан.
За пазенето - за сега не съм ползвала контрацептиви или спирала.

Ето и една снимка от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&view=1&photo=33
Лека вечер!  bouquet

# 248

Дидко, абе аз май имам още, защото кърмех Ени сутрин и вечер, но тя за няколко дена се отказа като почнах с добавката. Нямам напрежение, не ме болят, ама се чудя това мляко какво прави още в мен  newsm78 Да ми имаш терзанията, а Simple Smile

Щом няма нищо такова - не се притеснявай  Peace всичко си е наред Hug

Пеперудке и аз питах за теб Crossing Arms  Hug

Лека нощ момичета и дано спинкате добре, не като мен Peace

# 249
  • София
Момичета, изпращам ви една голяма усмивка от нас за лека нощ. А утре да ви е слънчев и хубва деня!

# 250
  • на брега на Дунав
Тая вечер съм от будуващите май. Оле какви са тия закъснение, контрацепции, понамирисва ми на бебета май.  Mr. Green
Уф първо да кажа, че като тръгна и пак ще се отнеса. Анитка незнам мъжо ти какво е рекъл за прическата ама на мен много ми харесва. Страшно ти отива  Peace.
За контрацепцията: При нас няма грешки братче. През повечето време сме карали на гумички. Имаше един дълъг период в който пих по медицинско предписание противозачатъчни Logest и викам ще излъжа мъжо да ги майне тия гумички. С малко уговорки накрая склони  Mr. Green. Тъй че да живеят гумичките  Joy Иначе от Логеста съм доволна. Те с Ясмина мисля са на едно ниво на хормоните достатъчно изчистени.  Сега гинеколога ми предложи спирала, че шийката ми била някакси разположена супер за спирала  newsm78, не ги разбирам аз тия работи. Ама нали съм се навила за трето, само мъжо да навием  hahaha, та за такива екстри не ми се ще да се записвам сега. После ще видим може и да се навия, че то с тия гуми ша фалираме бе.  Joy hahaha
Въй спирам, че ако карам така ще ви сервирам сутрешното кафе. Лека вечер от мен и сладки сънища.   bouquet

Последна редакция: сб, 17 мар 2007, 10:06 от КорНиШонка

# 251
А-а-а-а-а-а,немога аз да оставя друг да закрие деня-Краставичке/кисела или не/,дори и на теб тая чест не отстъпвам.....да си имаме уважението....
Аз само да допълня,че и да ме стрелят хормонални препарати повече не приемам-пък ако ще като циганките всяка година да раждам....достатъчни са ми тиея дето съм изпила дотук.....И те уж пречистени-ама сутрин ако не мина с пинсетата по брадата и мустачките......трябва да ми викат чичо,а не лельо на улицата.....Та затуй съм мерси....
Анитка-ника"зла вещица" е зает....а и не ти отива...ти си от добрите........ Wink

Явно не става въпрос за мен, аз съм по-умерена вещица Mr. Green
А за цикъла - и на мен ми закъснява с около 7-8 дни, ама не ми се вярва да е на бебе.
И ти си една вещица....айде да не те издавам/че само картинката на аватара ти е страшна и зъбата/........пък ако има неща,надявам се да се похвалиш......то това са хубави работи,хубаво е да се споделят Mr. Green/пък и съдейки по Деница-хубавки ги правите по вашия край децата/
Дидке-на въпроса-всичка пия/че и ценител го раздавах...един вид познавач/....ама пусто кърмене-едната бира и по чашка вино на празник само ми останаха........но хайде  cheers...и дай Боже скоро и наживо.....и докато съм на твоя абзац-вий за щерка няма ли да се пробвате???......че гледам и на красота ги докарвате .......грехота ще е да не опитате/е тук май вече прекалих Embarassed/
Янан-нещо много отрано сте почнали със сериозната литература Wink.....но пък ти много сладък читателя......дано се оправите и сините му очички да са все чисти и усмихнати Praynig
Хайде лека нощи и приятни сънища от мен......дано утре да има само добри новини/Сонка-дано да се оправите Praynig/..дано да има слънчице ...и не само навън ,а и в душите ни........и да сме поне малко по-добри Praynig

# 252
Аааааа Любе, аиде един път и аз да кажа не6то последна  smile3534
 Благодаря на вси4ки моми4ета които се изказаха по въпроса за контрацепцията, а има и о6те доста от вас които не са се вклю4или да искажат мнение, хаиде даваите. Да ви кажа, моя лекар тук ми изписа противоза4атъ4ни о6те първия месец след раждането, които били спецялно за кърма4ки, оба4е аз си ги турих у 6каф4ето и така и не запо4нах да ги пия Whistling. Просто сама си ре6их, 4е нема такива хап4ета за кърма4ки, и 4е не искам в кърмата ми да влизат разни ми ти там хормони и други работи. И така, от тогава си я караме на "пази сееееее" Joy /умрях от смях на това изказване/. Аз 6те из4акам о6те някои ден и 6те правя теста, то се е видело.
 А за ника - ами аз съм Лидия, та от там и Лида за по-лесно.
А за пръс4ето на Буби, силно се надявам да си се оправи от само себе си. 4естно казано не съм питала тук за това, ама на следва6тата консултация 6те попитам.
 Хаиде сега лека но6т и да е по-малко ревлива  love001.

# 253
  • София
Гутен сабахлен.
Аз днес съм от недоспалите, но не заради дребното, а заради моите тъпи кошмари... нямам думи, аз като почна да ги сънувам и влизам в серия от по 2 седмици Confused
отивам да изпия едно  kaffeetrmker_2 и да изантимамствам с една  15. Ако съм в настроение (щото в момента ми адски нервно) по-късно ще пиша, а може би и няма.

# 254
Добро утро смели майЧЕТа Hug
Ето кафенце и от мен

ЧушчиЦе, дано вече си по-добре Peace
Аз не сънувах кошмари, но пък ме боля корема и май ще ми идва Tired .....и то отново с адска болка Cry
Уж като родиш и болката отминавала....ама не Tired

Дидке-.....и докато съм на твоя абзац-вий за щерка няма ли да се пробвате???......че гледам и на красота ги докарвате .......грехота ще е да не опитате/е тук май вече прекалих Embarassed/

Благодаря   bouquet  започнах дена с усмивка Mr. Green ама май няма да се сексим за момиче, че виж пак излезе  Crazy Crazy Crazy

ТаталинКО, големи сте чаровници  bouquet

Лек, усмихнат и любовен ден

Общи условия

Активация на акаунт