Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 537
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Здравеите моми4ета и от мен. И аз все се каня да поздравя новите маи4ета, така 4е здравеите и добре до6ли сред нас wavey.
 Аз днес съм малко недоспала smile3507, 4е моита буболе4ка цяла но6т на всеки кръгъл 4ас се разплаква6е и се налага6е да ставам и да я дондуркам, 4е и с бибката си не заспива6е. Ужас зна4и, такова 4удо много рядко се слу4ва, а аз цяла но6т мърманисвам /мърморя/ и тихи4ко се карам на малката та да не ни 4уе тати.
 За кърменето, и ние о6те се кърмим, но наи-основно ве4ер преди лягане и ако се събуди рано сутрин. Рядко се слу4ва през деня. Да ви кажа доста се 4удя като спрем да се кърмим как 6те понесем изкуственото мляко newsm78? 4е нали децата трябва да си пят млекце и след това.
 Мецо и на6ето родилно петънце доста ли4и, като има6 в предвид и това, 4е е то4но на 4елото и. Силно се надявам да из4езне Praynig.
 Моми4ета имам едно питане. Аз досега не съм се се6тала да ви споделя за това, ама ето сега ми доиде на акъла. Моита принцеса се роди с едно криво пръс4е на лявото и кра4е. Някак си пръс4ето което се намира до малкия е извито надолу, и мене много ме е яд. Та се 4удех има ли и други де4ица с такова пръс4е и да ми кажете пре4и ли това при похождането и по-късно като 6те носи обувки с ток4е да ре4ем? Аз доста се кося, а татко и все ми вика 4е няма стра6но и 4е много хора били така. Кажете ми моля ако знаете.
 И имам и друго питане. Вие вземате ли контрацептиви и какви ако не е таина. 4е ние както сме я закарали....се пазим по4ти на магия и разбира се ве4е ми закъснява та малко съм под стрес тия дни, 4е не съм готова все о6те за второ  Confused.
 И не на последно маисто искам да кажа на Люб4ето, 4е аз съ6то съм и фенка и с радост 4ета неините писания и изляния Hug, а съ6то така много се кефя на страхотните емотикони които пуска Дидка.
 Еееееее моми4ета, благодаря ви 4е ме из4етохте, вие сте голяма работа Peace  bouquet.
 Слън4ев ден от нас.

# 226
  • София
Здравейте, момичета!

Аз се прецаках и вместо да сме на разходка в парка си кютаме вкъщи. Ама около обяд така се смръщи времето, че не посмях да излизаме. А сега е толкова приятно навън... Нищо, Ени поне ще поспи повече вкъщи, че в парка е по-трудно.

Дидко, беше писала, че с Вики не си пила хапчета за спиране на кърмата, та да те питам: за колко време престана да имаш кърма в гърдите? Аз Ени не я кърмя от декември, а още имам по една-две капчици. Не ме болят, но се чудя дали е нормално и дали няма да ми създаде проблем наличието на кърма все още в гърдите ми?
Ако има и други, които знаят нещо по върпоса, нека споделят, плииииз.

За никовете - интересна ми стана историята на някои никове, айде споделяйте още. 26, ах че нежно име имаш. А цветето Момина сълза е едно от любимите ми, нежността му е невероятна, а ароматът му.... ммм. Агнешка, не знаех, че името ти е Александрина - то е в топ 5 на любимите ми женски имена. Красиво е.
За моя ник май бях писала преди време, ама айде пак - "Таталина" идва от ранното ми детство, когато не съм могла да казвам К и Р. Тогава съм се представяла като Таталина Паноля (в превод Екатерина Панова) Simple Smile Звучи ми симпатично, пък и нали сме в бебешки форум, та затова реших, че този ник е подходящ.

За очния кабинет в Александровска болница - аз лично не го препоръчвам. Когато ходихме с Ени (беше на 2 месеца тогава) ми направи особено неприятно впечатление незаангажираността на лекарката (не й помня името за съжаление). Пред вратата имаше поне петима чакащи, а тя вътре се занимаваше с някакви търговски представители на лекарства. Когато влязохме да прегледа Ени, тя продължи да се киска с тях, погледна Ени точно за половин минута и остави сестрата да се занимава с нас - да ни обясни за масажите на оченцето и т.н. Не понасям лекари, на които досадата от това да си вършат работата им личи от сто километра. Нито имам доверие на такива, нито мога да ги нарека лекари.

За родилните петна - и Ени има такова и не само едно - между веждите на челцето, на клепача на едното оченце и под нослето. Преди време бях пускала даже тема за това и много от майките споделиха, че при техните дечица са се махнали между първата и втората годинка. Надявам се да изчезнат, че хич не ми се нрави госпожицата ми да има такива неща по красивото личице.

Лида, а вашата педиатърка какво казва за пръстчето на Любима? Ако е само козметичен проблем, значи няма от какво да се притесняваш.
За контацепцията - преди време и аз бях питала момичетата тук за това, но така и не получих отговор..... Още обмислям варианти - чудя се между спирала и хапчета, но още не съм взела решение. Четох, четох и пак не знам кое е по-добро за мен. Трябва скоро да посетя гинеколожката си и с нея ще обсъдим въпроса. Напълно те разбирам за треперенето. Дано скоро да ти дойде!

# 227

И имам и друго питане. Вие вземате ли контрацептиви и какви ако не е таина. 4е ние както сме я закарали....се пазим по4ти на магия и разбира се ве4е ми закъснява та малко съм под стрес тия дни, 4е не съм готова все о6те за второ  Confused.

Tired и на мен ми закъснява няколко дена и от както се познаваме - 13 години с мъжа ми  се пазим на магия. Embarassed
И двете ни деца са желани и не са станали случайно. Но за трето ще ни дойде на нагорнище ooooh!

# 228
УУУФФФФФФ  кофти работа.При нас е същото,не ползваме нищо а трябва,че ще ми доиде малко в повече още едно сега.Майчета да ви питам как спят вашите бебоци през деня?По колко часа?Вктория нещо хич не иска да ми спи.Преди малко я приспах и то с такава мъка...Вечер ляга в 21.00 ч.-22.00ч. и ставаме в 6.30ч.-7.00ч.Това нормално ли  newsm78е??

# 229
  • Варна
Здравейте!
За контрацепцията- от както не кърмя съм на противозачатъчни Ясмин. Аз си имам по-мазна кожа и в последно време бяха започнали да ме нападат пъпки. Сега ще пия няколко месеца да ми се наместят хормоните и да заздравее напълно раната от секциото, а за след това мисля да слагам спирала.

Ето я обещаната снимка на прическата http://images14.snimka.bg/002403030.jpg
Ние днес с Криското бяхме големи хаймани. От 11 часа сме излезли, първо с комшийките в квартала, след това с майските мами в морската. Ето снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114238&photo=2. Тук историята се повтори -Криско не обръща внимание на момиченцата, а се смее на майките.

КоТето, приключили със зъболекарите? Хайде утре на разходка заедно, че виж как ни ухажват майските госпожици  Wink

# 230
Абе,момичета-не е чак толкова страшно с две......даже си е весело....елате да видите-няма къде да стъпиш,цял ден от единия на другия и после пак обратно....но пък е забавно...Но ако ще се пазите-най-сигурно е да комбинирате поне два метода.....че никой не е на 100% сигурен...аз преди време бях писала,че моя препоръчва спермициден гел+диафрагма/или презерватив/,то не,че съм питала...ама човека реши,че щом сме се отчели вече с две и едва ли ще ни стиска за следващо Thinking
Емси-пробвала ли си да пиеш лецитин...хранителна добавка...знам,че за запушване на каналите го пият повечето кърмачки....
Таталина,явно сте случили кофти момент,но според приятелката ми/детето и е с доста сериозни проблеми-глаукома/ това е мястото където има най-добре обучени детски офталмолози и с най-добра техника/...иначе бих препоръчала и един много добър офталмолог-съпругата му е от пишешещите във форума/ама е в Пловдив.
Лида,ако не е нещо което ще и пречи-не мисля,че трябва да се притесняваш-за твое успокоение може да се консултираш с лекар...но дано да няма нужда....само за успокоение-племенника ми се роди с подгънато ушенце и сестра ми много се притесняваше да не му остане така....но се изправи и сега му е перфектно....а аз имах като дете доста голямо петно/по-тъмно,изпъкнало и доста забелязващо се отдалече/,но през пубертета прото изчезна/а вече се бях примирила....
Анитка-ника"зла вещица" е зает....а и не ти отива...ти си от добрите........ Wink
Дидка и ние те харесахме на снимките-ама за нас почерпка-йок Crossing Arms
Благодаря на всички които ми писаха относно инсеминацията.... Hug
.........сега ,обаче отивам,че малкия пешеходец откри кухненските шкафове и вилнее вътре.........

Дописвам,за да не пускам нов постинг-Анитка-страхотни сте всички на снимките/и прическата нова и приносителката й Heart Eyes/......браво,бе събрахте се и Варненки Wink...Другия път и Котенцето да снимате,ей Wink
Ама то аз одев най-важното забравих-видяхме се и ние с Елисир-чето и Цецко.....ама за малко и,че нашия батко/маскиран като кака/трябваше да спи............Но мога да докладвам,че и двамата са още по-хубави от на снимките.....
Добре дошли на мама petianz и бебе Радост.  bouquet

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 17:56 от Анонимен

# 231
Така, купих човалче,изпрах го  и утре вечер пъхам дребната в него пък нека се бори колкото иска Naughty Аз преди малко я сложих в него да я пробвам и тя малко като гърмяна се почуства и веднага започна с нейните номера,да мята и двата крака,направо ще ме разбие Joy hahaha
Анитка, чакам снимка с новата прическа. И понеже дявола си няма работа,днес като се чухме с теб ти казах че съм на зъболекар уж за последно днес.ДА,ама не Sick Close вече ще хвана гората с тези мои зъби,вече втори зъб изглежда като с кариес а като се отвори  и е направо пулпит.И на всичко отгоре ,са станали толкова чупливи ,че по време на работата на зъболекаря се чупят и сега нещата отново стигнаха до коронка #Crazy Няма да казвам колко пари дадох до тук,след като мъжо каза че като приключа с поправката им трябва да заминава на рейс Laughing И това от моята тъпотия,че не ходя редовно,ами на 2г веднъж Иде ми да се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ама е късно.
Купих и обувки на Тея,но за съжеление се оказа че има много малко краче и дори най-малкия номер от тези ,които и бях харесала,пак са и големи,така че сега и взех от тези с ципчето отдолу,колкото да ходи с тях с паяка,а на пролет ще купя нещо за прохождане.
За контрацепцията- и ние сме още на магия,но мъжо с неговите кратки почивки сега,не си струва нито хапчета,нито спирала.Иначе съм ползвала и двете и  лично аз съм по-доволна от спиралата,бях 3год с нея,без никакъв проблем,а от хапчетата задържам вода и се чувствам като бременна.Това ,което мога да кажа е че контрацепцията е строго индивидуална за всеки и трябва да се намери вярното и правилно решение Peace

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 17:54 от коТето

# 232
  • Варна
Анитка-ника"зла вещица" е зает....а и не ти отива...ти си от добрите........ Wink
Вярно, от добрите съм, но и скорпионче... и понякога отровата ми идва в повечко и захапвам някой  Grinning Иначе трябва да се самоизяждам  Sick

Котето, малко по-нагоре е линка. Май пишем едновременно Wink Съжалявам, че така се е получило със зъбите. Дано скоро приключиш.

# 233
Ааааааааа,Анитка, Криско не си го даваме,ние си го заплюхме първи.Може да го ухажват,ама той да се държи на положение,нали е семеен вече,пък и жена му изглежда ще е с  Joy Joy Joyмного фини стъпала
А ти изглеждаш супер Peace

# 234
  • София
Анитка, новата прическа те е освежила супер  Peace Много слънчева снимка Simple Smile
Я кажи за тези хапчета "Ясмин" - бая четох за тях, все хубави неща - че не задържали вода, не се получавал ефект на напълняване и т.н. Аз съм си чувствителна откъм закръгленост и хич не ми трябват още излишни килца. Как се чувстваш от тях?

Коте, съчувствам ти за зъбите.... преди време и аз бая се изръсих за няколко зъба... но без зъболекар и пари не минават... Sad

# 235
  • Варна
Таталинка, и аз за това взех тях- че много ги хвалеха. Сега съм по средата на втората опаковка и нямам оплаквания. Дори съм свалила около 2 килограма.  При всеки обаче действат различно, най-добре се консултирай с гинеколког.

Благодаря ви момичета за комплиментите  bowuu Моя мъж каза -"ами добре е". Мъжка им работа...

# 236
  • Den Haag
Здравейте, Hug

ТABBY  newsm51 радвам се, че си се сетила за нас.
Ние сме добре. По цял ден сме на разходка. А вкъщи беснеем, Вики прави обиколки на кошарата а аз сърфирам в интернет  Grinning. Вече се мъчи да ходи, като го държа ходи, като го пусна прави 4-5 крачки сам и пада по дупе  Laughing, много е сладък и много инат  Mr. Green.Дава вече боц с пръсчето и мъжа ми го е научил да дава ръчичка,като каже дай 5-ет и той пери ръчичка напред и си пляскат двамата  Joy.
Иначе вървиме с едно кило назад, ама как ще напълнеем, като не се спира на едно място  Rolling Eyes.

Целувки на всички от нас и лека вечер   bouquet.

# 237
Здравейте Ние сега се прибрахме от разходка, след малко къпя момата и цамбур в кревата
Лида, ти защо се притесняваш за изкуственото мляко. Те децата според мен са достатъчно големи и мисля че може да даваш кисело мляко. Колкото до пръстчето аз имах такова като малка-деформация при раждането. На дясното краче едното ми пръстче беше чак под другото. Казвам БЕШЕ, защото си го спомням че на около 5 години си ми беше така. После се оправи от самосебе си.
 За бебетата-пазете се мами и не на магия, защото и ние така се пазехме, ама не се опазихме
Меца, Йоана също има белег на крачето, ама аз мисля че няма да се махне. Колкото до сините петънца по дупето - има си ги още, ама за тях знам  че се махат.
Таталинка, аз когато спрях да кърмя Йоана изцеждах млако и когата стана по  15-20 милилитра спрях изобщо. Проблеми нямах
За спането- Йоана спи по 3 пъти на ден за около час или два пъти ама по повече време. Ляга в осем и спи до около 7.30-8.30
Коте, аз също я слагам да спи в чувал Йоана, ама от около седмица се е научила да излиза от него. Разкопчава ципа(той е лесен за разкопчаване), завърта се като озмъква едната ръка, после другата и се хили като зелка Laughing
А да ви се похваля вече се реши сама Joy
айде че дълго стана, после може да дойда пак

# 238
Mami parvo me izvinete 4e ne e na kirilica ama nqmam net  i ne sam v nas  Hug
Pi6a vi da ni stiskate  palci Didi pak e bolen i sme na AB pusnahme i izsledvaniq/krav i urina/da nqma ne6to po-seriozno.
Anitka mnogo dobre izglegda6  Peace
Korni Hug
4ao za sega  Hug

# 239

Явно не става въпрос за мен, аз съм по-умерена вещица Mr. Green
А за цикъла - и на мен ми закъснява с около 7-8 дни, ама не ми се вярва да е на бебе.

Общи условия

Активация на акаунт