Кашлица при дете на 1 г.

• 192
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте!
Пиша Ви тъй като преди седмица бихме ваксината на  детето ми на 1-на годинка .
И имам чувството че 3 дни след ваксината тя стана съвсем различна,постоянно реве, иска да я гушкам,вдигна температура на третия ден след ваксината към 12:30 на обяд 38гр ,в 21:00 вдигна пак 38,4 и това беше с температура, на другия ден чак на вечерта имаше 37,5 но не го броя за температура.
Бяхме на преглед педито ни каза че е от зъбките всичко, защото кътниците са много подути ,както и кучешките, спряхме с Т-та ,но от снощи има хрема,която като блихне само и тече,през останалото време просто е запушена,снощи докато спеше кашляше и тази сутрин доста ни притесни кашлицата ,защото беше като магарешки с храчки ,и аз си мисля че най -вероятно е от секретите от носа,5,6 пъти днес така се изкашля, бяхме пак на лекар, гърлото е леко червено и ни казаха ,че пак може би е от зъбките .
Започнах с хранителната добавка от днес на Аквасорс ,изписаха ни противовирусно сиропче ,и проспан за кашлица, и ампули за инхлация, които са  кортикостероидни и ме е страх да правя с тях инхалация.
Вие какво ще ме посъветвате за хремата и тази гадна кашлица,забравих да кажа че за хремата си правя сама капките ,с мастини киселини ,коластра и физиологичен разтвор,но ни мога да кажа все още дали има ефект.
Най важно ми е за кашлицата ,страх ме и да не стигнем до антибиотик.
Извинявам се много за дългия разказ

# 1
  • София
Отидете на второ мнение. За мен това въобще не е от никакви зъби, а е чист вирус.

# 2
Посетете нормален и кадърен лекар!
И стига с тези глупости, че е от зъби!
Детето Ви е болно!Лекувайте го!
Заради една такава “лекарка”, която температура, кашлица и сополи твърдеше, че е от зъби, племенника ми се оказа с пневмония и стоя 12 дни в болница! Малко по-голям е от Вашето дете.
Така, че търсете лекар с адекватно лечение!
И вместо да си тъпчете детето с разни боклуци, то отидете и му пуснете изследвания, за които лекар не Ви е нужен.Задължително носен и гърлен секрет, както и ПКК.

Общи условия

Активация на акаунт