Милано и Северна Италия - тема 18

• 29 888
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
.
    Phil, ние случайно хванахме литургията.Бяхме там към 11-11 и нещо.

Мерсии! Имам една идея, ще видим, как ще ми се получи.

Момичета, благодаря за предложенията за увеселителен парк, моя е грешката, “детето” е всъщност 17 годишна девойка:) но предполагам и на 37 като стане ще правя подобни подвеждащи изказвания Sweat Smile разгледах сайта на Монца и вдъхновението ми малко спадна, така че ще оставя госпожицата да прецени там като сме

Понеже не мога да взема никакво решение за нищо вече, реших, че оставяме опциите отворени и каквото ни хрумне на място, със сигурност взимаме картата за Ломбардия и от там нататък каквото дойде. И май петъка ще изкараме в Бергамо да разгледаме, останалите в Милано като “хъб”.

А междувременно продължавам да си чета още по-назад и да се надъхвам:)

# 406
  • София
За резервация на хотел в Милано искали ли са ви  вашия адрес и статичен пин ?

# 407
  • Sofia
Данните на кредитната карта ли ви искат? Не е невъзможно, попитайте дали не могат да ви пратят линк вие да си ги попълните.

# 408
За резервация на хотел в Милано искали ли са ви  вашия адрес и статичен пин ?
Това при плащането ли?

# 409
  • София
При плащане с дебитна карта иска статичен и динамичен  пин като на смс получавам само един код но иска втори как се получава той

# 410
  • София
При плащане с дебитна карта иска статичен и динамичен  пин като на смс получавам само един код но иска втори как се получава той
Него трябва да го имаш от банката изначално и винаги е един и същи. Дали е бил в плика с картата или изпратен като СМС, е според политиката на банката ти.

# 411
  • In transit
Карлинка, втория код ти си го задаваш, като си създаваш първия път 3д паролата. Той е статичен и не се променя. Като Пина за картата ти.

# 412
  • Milano
В плика с картата е пин-а за теглене.

Пазарувам онлайн само с кредитна карта, статичният пин са 6 цифри, които си избираш сам при мен, при съпруга е парола.

Само един или два пъти съм плащала с дебитна и това, което съм отбелязала е secure code от 3 цифри, който е отзад на картата на мястото на cvc кода при кредитните.

# 413
Здравейте! 🍀 Някой ползвал ли е летищните автобусни трансфери на WizzAir в град Милано?

# 414
  • In transit
Реджи, това което пита момичето е друго...при плащане онлайн вече пращат динамичен код от банката, който пращат с смс, като искаш да платиш онлайн, а ти трябва да имаш предварително зададен пин, който е статичен и се води точно за 3D секюрити парола. При мен е 4 цифрен, като на картата, но е различен от този, който е в плика и от този 3-цифрения на гърба на картата.

# 415
  • Milano
Мерси Мики! Както споменах само веднъж съм плащала с дебитна онлайн.
Записвам си пароли и т.н. в един файл и погледнах преди да пиша, но нищо не съм отбелязала освен трицифреният код при дебитната. Явно е мой пропуск...и не си го знам.🤦‍♂️

# 416
Да, точно както е писала Mики, това е. В зависимост от банката, може и през приложението на самата банка да се потвърждава транзакцията, с тоукън.

# 417
  • Milano
https://www.instagram.com/reel/DHpyBDusfBg/?igsh=MXJwcGh0eDF1OGEwdw==

Термите Де Монтел вече са готови да отворят врати от 1-ви април.
Вчера са представени на журналисти.
Нямам търпение да ги пробвам лично.

А изглед към Сан Сиро е незаменим бонус за мен.❤️

# 418
  • Варна
Здравейте! 🍀 Някой ползвал ли е летищните автобусни трансфери на WizzAir в град Милано?

ЛЕТИЩЕ БЕРГАМО Е МАЛКО И КАТО ИЗЛЕзете виждате автобуси които ви чакат (за всеки пристигащ самолет има осигурени). Това са шатъли специално от летището до централна гара Милано . Билети може да купите и от шофьора , никакви разписания не гледате - за всеки  кацащ и излитащ самолет има поне няколко фирми - вече са над 4 и щом се напълни автобуса - тръгва което е и логично защото няма никакви междини спирки и единствената му цел е по бързо да ви закара до гарата в Милано. Шатъл от летището до централна гара Милано беше около 10 Е/човек - едва ли е поскъпнало екстремно( имам някакви мноооого бледи спомени от ORIOшатъла за МИЛАНО срещу 8 евро). Има разбира се и вариант автобус до гарата и влак до централна гара Милано ама сигурно като време е двойно , а и като цена е безмислено - все пак хиляди ползват шатъл от летището до централна гара и това си е единствения разумен вариант .

# 419
  • София
Не мога да се съглася, че е единствен разумен вариант. Много популярна в темата е картата 'Аз пътувам...', а с нея тези автобуси не са покрити.

Общи условия

Активация на акаунт