Милано и Северна Италия - тема 18

• 29 804
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Ще ходите  ли до Навили ?

# 211
Оооо,сигурно!

# 212
  • Пловдив
Марулета, чак аз се развълнувах. Браво на вас!

И нашето семейно пътуване наближава. Не спирам да чета и да си водя записки.
Сега на мм му хрумна да види стадиона на Милан. Да питам пускат ли за посещение, каква е таксата и има ли удобен транспорт с който да идем.
 За сега все още не съм запазила нощувките, но съм набелязала апартаменти около чентрале.

# 213
  • Milano
https://www.sansirostadium.com/en/

Тук има отговор на всичките ви въпроси.

П.п. стадиона е общинска собственост.

# 214
Привет, спешен въпрос Simple Smile
Купих Милано сити пас за 9! Човека за 3 дни и би трябвало да включва транспорт и какво ли не. Свалих приложението, даде ми девет картинки с qr кодове и греда. Току що пристигнахме и се въртим като обрани евреи - опитваме да сканираме на метрото - не бачка, никой нищо не знае

# 215
  • Milano
Активирани ли са тези пасове?
Влезте в сайта и прочетете ЧЗВ и при нужда им пишете.

# 216
Чета, пиша и никак не разбирям какво още да направя Sad а съм купувала безброй билети, пасове и тн

# 217
  • Milano
Не съм ползвала, но виждам че има някои особености при повече пасове и пише да се контактува съпорта при проблеми.

Активирали сте паса и после сте избрали "транспорт" в апп-а и сте следвали всички инструкции?

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 13:32 от regina di cuori

# 218
По-глупава отдавна не съм се чувствала Simple Smile свалих приложение, даде ми вътре девет билета с код и мислех, чу това е то, не очаквах да е атомна физика Simple Smile не се справям, намерих туристически офис, но нещо и там не бяха много полезни.

Абе не препоръчвам сити пас.

# 219
  • Milano
Съжалявам. Дано успеете. Не помня да са давани отзиви в темата за него. В Трип-а са малко, но добри.

# 220
Как да активирам Pass?

Ако сте направили онлайн покупка, ето как да активирате своя пропуск:

• Изтеглете YesMilano Pass от предпочитания магазин за приложения.
• Влезте, като използвате референтния код и датата на пътуване, регистрирани по време на покупката. Референтният код се намира в горната част на QR кода, непосредствено след знака '#'
• Изберете датата на активиране и започнете да използвате своя пропуск.
• Кликнете върху „Дейности“, за да направите резервации за посещение.
• Докоснете иконата „Транспорт“ и следвайте инструкциите, за да използвате вашия билет за обществен транспорт.
• Ако сте закупили директно през приложението YesMilano Pass, не е необходимо да влизате. Просто следвайте стъпки 3-4-5, споменати по-горе.

# 221
Благодаря, намерих туристически офис, където ми помогнаха и може би ще сработи Simple Smile

# 222
Здравейте!
    Вчера пристигнахме в Бергамо.Страхотно си прекарваме.Вперс цял ден в стария град,после в центъра,вечерта приказки,смях.
Днес се подготвяме за Милано.Надяваме се на хубаво време,доброто настроение си е с нас.
   Все още не сме си виждали хазяйката,това за настаняването.Ключът беше оставен в кутия с код.

# 223
  • София
Здравейте!
Предложете  градчета ,които си заслужава да се посетят в Швейцария ,които са близо до Северна Италия  / Комо ,Бергамо Милано/

# 224
  • София
Лугано е популярен, но нищо извънредно.
Останалите, а има изобилие от тях, идват далече за дневна разходка. Красивите швейцарски градове и градчета са в немскоговорящата част предимно.
Цюрих, примерно, идва на 6 часа и половина път в двете посоки.

Общи условия

Активация на акаунт