ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 857
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • София
За много години! Да е успешна 2025 за нашите пораснали деца! Много здраве и късмет на всички!

# 106
Здравейте! Има ли кандидатстващи в ТУ София?Имам един въпрос относно формирането на бала за кандидатстване за ученик с профил математика.
 Освен оценката от ДЗИ математика профил, пише, че се взима и оценката по математика от дипломата. Но коя оценка  - от профилираната подготовка или от общообразователна подготовка?

# 107
  • у дома
Здравейте! Има ли кандидатстващи в ТУ София?Имам един въпрос относно формирането на бала за кандидатстване за ученик с профил математика.
 Освен оценката от ДЗИ математика профил, пише, че се взима и оценката по математика от дипломата. Но коя оценка  - от профилираната подготовка или от общообразователна подготовка?
Аз мисля,че от ООП,само в СУ се взимаше ПП-обаче не съм съвсем сигурна...
Моето е пп мат,но няма да държи ДЗИ,а изпит-по-лесен е от ДЗИ пп според мен...

# 108
И за СУ (фми) не съм сигурна дали е ооп или пп. Със звездичка е отбелязано и пише само, че ако има държан дзи математика в бала се включва дзи-то, а не оценката от дипломата. Но не пише коя оценка.

# 109
  • у дома...
Началото на февруари СУ ще публикуват балообразуването за тазгодишната КСК. Възможно е да има промени. Както имаше за миналата кампания. Верно, не много промени, но за някои специалности си беше решаващо.

# 110
  • гр.София
Има ли други деца спечелили карта за пътуване Discover EU?

# 111
  • София
Честита Нова Година и от мен!!! Много успех и здраве на всички, малки и големи!!!

Blanc, синът ми кандидатства, но не знам какво стана. Кога излязоха резултатите?

# 112
Има ли други деца спечелили карта за пътуване Discover EU?

В коя половина на годината е родено детето? Моят и компания кандидастваха, не е казвал да е излязло нещо на някой от приятелчетата му, но са все във втората половина на годината, имало някакво значение ..
Мен ме засегна дотолкова, че ще ми се искат пари ако не е започнал работа за лятото Simple Smile

# 113
  • гр.София
Август е и на Пух,и моята.
Днес е получила мейла дъщеря ми. Организирани две  групички от класа са, дано не се разсъхне нещо.

# 114
  • София
Днес е получила мейла дъщеря ми.

Честито!

Групово ли е подала?
Сега писах на сина ми да провери.

# 115
  • София
Дъщеря ми с групово кандидатстване имат отказ, в резервите били Sad

# 116
  • София
Днес е получила мейла дъщеря ми.

Честито!

Групово ли е подала?
Сега писах на сина ми да провери.

Синът ми още няма е-мейл, странно, защото дори и при отказ трябва да получат. Иначе е групово и той.

# 117
  • гр.София
Да,и аз разбрах,че и при отказ получават съобщение.  Стискам палци на желаещите.Аз си представям сега колко ще им е до учене и с какво ще занимават мислите си.

# 118
Че вашите учат ли.. Преди НГ направиха класната и шапка на тояга, почти всички са приети или се готвят за февруарските предварителни изпити, и изобщо не им е до училище.

# 119
  • София
Учат Simple Smile Тя си учи за кандидатстудентските изпити, но и в училище не ги оставят - тестове, изпитвания, проекти... Имам чувството, че до 10.05 няма да ги оставят на мира. Grinning
Беше малко болна от НГ парти - за първи път замина на самостоятелно посрещане с нейна компания в Пловдив, та се върна болна.
За Discover EU не успя изобщо да кандидатства, тя е в началото на лятото родена, та изобщо не сме подавали миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт