ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 37 355
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Някъде в Европа...
Наздраве, Шмърци!

Наздраве и честит прием! Вие сигурни ли сте, че този ранен прием е реален? Твърде рано ми се струва за ТУ.
Плащаме утре 1 семестър (снимки, медицинско трябва да носим, на място ще попълним документи за записване на студент), та явно е от реалните Smiley. Е, юни ще му се наложи да представи все пак диплома за средно образование Simple Smile, за да продължи ВИШО Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 21:30 от AIR

# 196
Честито! Голямо браво!

Отивам вече да плача и да се срамувам в ъгъла Scream Само ние се мотаем. Ни бал, ни университет, нищооо

# 197
  • у дома...
Честито!

Някаква патология е ние да живеем техния живот или те - нашият.

Хепи, чакай де, до бала има 4 месеца. Знаеш ли колко много време е това?

АИР, пише се вишУ.

# 198
Отивам вече да плача и да се срамувам в ъгъла Scream Само ние се мотаем. Ни бал, ни университет, нищооо
Не сте единствените. Нито от бал се вълнуваме, нито от кандидатстване в университет. Каза, че на изпит нямало да се явява, да не бил луд, а като си вземел дипломата ще отиде и просто ще посочи в коя специалност иска да го запишат....

# 199
  • гр.София
Ха, AIR, супер новини!  Важното е ,че му се учи.
И ние сме в редиците на тия, дето  ще се препотяват през лятото.

# 200
  • Някъде в Европа...
Честито! Голямо браво!

Ще те изненадат и теб така, ще видиш Simple Smile - За една  седмица да "се нареди" всичко, без да си хабила твърде нерви, да не кажа никакви...Да нацелуваш набора...

Впрочем днес капарирах и заведението за бала, ще празнуваме фамилията и приятелите на 24.05 вечерта - съобразих с всички "летящи" роднини (балът му е на 25.05). Беше си зор за заведението, заради датата. Тези, които исках най-много, са с официални балове на училища, та не ми е първото желание, но пък може би най-веселата механа в града...бавно се завърта колелото - украси за заведението, разни там допълнителни добавки, свързани с отбелязването, после тоалети.....
И 7 дни след това заминавам на двуседмична почивка 😀, самичка 😀, да финализирам един етап от живота ми и полугодието 😀

Просто Майка, вземам си бележка за следващия път Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 23:08 от AIR

# 201
Честито, Air! И браво за организацията.

# 202
  • у дома
Честито! Голямо браво!

Споко,не сте сами...

# 203
  • София
Честито на младежа, Air. Simple Smile
У нас отпреди Коледа е налице роклята, чакам да свърши срока, за да отметнем останалото за бала.
Какво ще се кандидатства е ясно от шести клас и без промени до днес, но има достатъчно неизвестни до края на юни, така че съм суспендирала всякакви пътувания дотогава, ама това е.
Да сме здрави, всичко друго ще се нареди.

# 204
Честито! Голямо браво!

Не си сама сестро!
Оставам с впечатление, че моето е най-неориентираното.

# 205
Мислех да основа клуб на отчаяните родители, но ме мързи
Не знам на кой се е метнало това дете Joy

# 206
  • София
Честито на приетите в университет!

Честито! Голямо браво!

Не си сама сестро!
Оставам с впечатление, че моето е най-неориентираното.
Аз дори не знам датата на бала.
Университет е избран НБУ, но май се отказа от анимацията и остана само монтажа. И трябва аз да го водя на среща, че е непълнолетен и нищо още не сме направили. Гледам да не мисля за това, че виждате, че и нищо не знам ни за дипломи, ни за нищо.

# 207
  • София
Air, честито, много ме кефи твоя младеж, страхотен е - самостоятелен, оправен и деен, браво. Само успехи и щастливи студентски години му желая.Heart
Ние си се готвим за МУ, моето момиче също от 7 клас знае какво ще учи, остава и да го постигне.
Рокля имаме, ресторант за родата е запазен, остават ни разни аксесоари да купим - обувки, чанта, бижута, но има време за тях. Всичко избрано е много бюджетно, имам си разумно дете, не иска изхвърляния, нито показност.
Чета и се радвам за всички деца, дано са щастливи и постигнат това, което им е на сърце, ние сме в бекстейджа да ги подкрепяме само. Heart

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 09:52 от jasmin tisane

# 208
AIR - и аз много харесвам младежа ти как знае и постига сам желанията си. Честито!
Аз работя в авиацията и като разказваш за него все си мислех как ще му пасне да е авиотехник. Заплатите в сектора са повече от примамливи и търсене има. Възможности за преквалификации също, но вярвам, че каквото и да е избрал ще се справи.

# 209
Air, а каква е специалността всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт