Женска консултация АГ Варна

• 313
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся подробна информация какво включва пакетът Водене на женска консултация в АГ Варна. Дали си струва, ако не се ползват всички услуги, и реално има ли изобщо някаква отстъпка? Отговорът, който получих от регистратура беше троснато "Ехографите" и нищо повече. Ще съм безкрайно благодарна, ако някой е запознат, да сподели! Благодаря!

# 1
Здравейте! Търся подробна информация какво включва пакетът Водене на женска консултация в АГ Варна. Дали си струва, ако не се ползват всички услуги, и реално има ли изобщо някаква отстъпка? Отговорът, който получих от регистратура беше троснато "Ехографите" и нищо повече. Ще съм безкрайно благодарна, ако някой е запознат, да сподели! Благодаря!
Това някакво доплащане извън здравната каса ли е?

# 2
Да, конкретно точка 6:

# 3
Интересно, явно са пак някакви допълнителни услуги по каса. Може би някъде на сайта им да пише.

# 4
Аз ползвах пакета.
Реално включва още 4 или 5 бяха, допълнителни ехографски прегледа, както и 4бр тонове.
Това е, нищо повече.
Той е хубав за хора, които ходят по начесто на преглед (не веднъж на 3седмици). При мен се наложи по-чести прегледи и затова си го взех.

# 5
Здравейте ! Честита Нова Година . Може ли да ми кажете кой лекар води ЖК в Аг Варна.  В сайта им не мога да се ориентирам . Ваши препоръки ,които прочетох до момента са много полезни и съвпадат със семейство Георгиеви,  защото съм посещавала д- р  Боян Героргиев за лош поводо ,но беше много  внимателен.

# 6
Тези, за които съм сигурна, са д-р Мирчева по каса, д-р Боян Георгиев вече само платено.

# 7
Благодаря , по скоро това ме интересуваше.

Тези, за които съм сигурна, са д-р Мирчева по каса, д-р Боян Георгиев вече само платено.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт