С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 231
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
daydream_ бабата е на страната на снахата, жилищата са нейни и това наклонява везните на Темида.
Аз не мога да си обясня защо бабата игнорира сина си от картинката?!

# 616
Защото аз и казах, че няма как да с печели рп.

# 617
Как е възможно да си убедена?
Това е просто абсурд. Как би могла да знаеш какво е ставало в чужда къща?

Аз мисля, че свекървата си знае сина и затова избира да подкрепи снахата. Най-вероятно знае, че бая е потърпяла и е било въпрос на време. И дори на приятелката си няма да сподели.
Сигурно е реагирал остро и заплашително на новината (тя си е стресираща) и жената се е уплашила. А насилие си е имало и преди това.

Това за извеждането на детето е безсмислено - как ще го изведе? Ще си живеят тук и бащата ще си има режим на виждане или даже споделено родителство. И ще води естествено детето при майка си, да му го гледа:))))) Значи всикчи в крайна сметка ще си виждат детето.

Тея неща с подозрението за убийство също са несериозни. И да е имало съмнения, явно не я издирват, значи оптравдана е. Кой знае каква ужасна трагедия е преживяла тази жена, това не е лесно за споделяне. Опитала се да започне отначлало и се е нахендрила тука на някой бай Ганя.
Знам Тайс, няма начин просто - сина на приятелката ти е добро момче, винаги поздравява Wink Ама нали питаш за мнение.
Смятам, че свекървата постъпва правилно като подкрепя снаха и внучка. Сигурна съм, че когато нещата се успокоят всички тия 3ма възрастни ще си гледат това единствено детенце и всичко ще е наред.

# 618
Е, аз не съм орган.
За мен снахата е в нищото , но ето, има и в защита

# 619
Айде почнаха сценариите и свободните съчинения, чак и преди я е тормозил. Как сте толкова убедени като не сте в тяхната къща?

# 620
Ами как от къде - пиша си какво си мисля, както правят и абс. всички останали, нали?
То освен мъжа и тя самата друг знае ли какво е ставало между стените им?
Всички си пишем

# 621
Пишете си, нали за това е темата.
Аз съм сигурна, че таткото не е насилник.
Но че е майката иска свека да помага.
И така става. Да се гони син. Заради внучка.

# 622
Защото аз и казах, че няма как да с печели рп.
Т.е. ако беше казала, че бащата ще вземе правата, бабата щеше да го подкрепи? Наистина ли няма никакъв шанс да му ги дадат?
Безработна, без доходи, чужденка, без жилище... Какво е правила 5 години, щом свекърва й е гледала детето?

# 623
Изградила връзка. Бащата работи, окигурил дом, ама мама е родителят

# 624
Може ли да разберем снахата от коя народност е?

Как хем майката си стояла вкъщи и гледала детето, хем бабата го изгледала била?
Защо трябва въобще да се прави нещо специално по къщата? Майката и детето имат право да живеят там до пълнолетието на малката. Щом бабата собственичка не възразява, какъв е въобще проблемът?
Много ми е съмнителна тази жена, която почти десет години е крила от мъжа си, че е имала друго семейство преди него. И дете. Починали!? Всеки би побеснял след подобно откритие. Не заради предишния мъж и дете, а заради криенето, лъжата. И премислил какви ли не сценарии.
Тайс, познатата ти е глупачка. Да не им се меси на сина и снахата, нека се оправят сами, да успокои снахата, че няма да я гони от жилището и да не се обръща срещу сина! Животът е шарен, утре може да се окаже, че освен него, друг близък няма.

# 625
А бащата не е ли изградил? Нали са живели заедно и са били семейство? Ако по-цял ден е било с бабата и тя го е гледала, би трябвало да е еднакво привързано и към двамата си родители. Бащата не се ли е интересувал от детето, докато са били заедно и изобщо иска ли правата и да се грижи за него? Щото, ако той не иска и досега не се е интересувал от детето особено, може и да е по-добре бабата да е на страната на майката.

# 626
Рускиня? Или от някъде там, републиките, не е от ЕС. Не виждам как жена от европейска държава ще се натиска в България, ще върти интриги да остане в чуждо жилище. И ако е така и заведе детето, вярно няма да има връзка и намиране.

# 627
А не може ли да се поиска по служебен път официална информация от страната, в която са починали мъжът и детето й? И това да се използва в съда бащата да получи родителски права? Ако ли не, бабата се примирява, че ще загуби контакт с внучката, но поне ще е жива и здрава. Иначе никак не е сигурно. Таис, любопитно ми е тази жена красавица ли е? С какво ги е оплела първо мъжа, а после и майка му? Детето къде е в тая ситуация? На кого на страната е?

# 628
  • Варна
Аз съм изумена, че при тези обстоятелства мъжът няма шанс за родителски права.

# 629
Стеана, бабата е по - хубава
Бяла жена е.
Тай
Аз съм изумена, че при тези обстоятелства мъжът няма шанс за родителски права.
Има право, но бабата ще гледа

Общи условия

Активация на акаунт