С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 218
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Той си стои там, тя е в защитено жилище.
Няма още дело за развод. Тя ще загуби делото за домашно насилие, така смятам.
Но предстои развод.
Таткото си иска детето, но аз знам, че няма как да получи рправа. Тя майка му го е гледала досега. И сега снахата казва: аз, ти, и детето. В твоя апартамент. И свека вика ок

# 601
  • France
Ами да вика. Какъв същност е казусът и какво се иска от нас?

# 602
Нищо не се иска от вас.
Аз се дразня на свекървата.
Тя си го е наумила.
Права, или не. За мен е не.

Ама добре ми стана. Някак. То е ясно, че аз ще го решавам 1

# 603
  • France
Аха, мохабет да става.

# 604
От мохабет се ражда нещо. 😀
Аз съм си казала мнението.
Може да греша. Питам.

# 605
И защо няма да дадат детето на бащата? Той работи ли? А майката? Жилището е повече негово, отколкото нейно. Бабата ще му помага. Майката е чужденка и съмнителна. Не знам. Аз нямаше да пристана на няква изнудвачка.

# 606
Олеле какви снахи, какви свекърви😵
Никой от героите не е час в тази история
Аз пак не мога да схвана, но нека юрист се изкаже- хипотетично, ако майката и синът се "съюзят" тази снаха какви шансове за успех има? Те имат дом, единият е пълноправен родител на детето - предполагам има работа, не злоупотребява с нещо и няма вредни навици, а снахата какво може да предложи на това дете?

# 607
Бащата работи, майката не. Жилището е на бабата. Майката си гледа детето. На 6,5.
Цвете, юрист съм.
Ако изгоним майката от жилището, бабата няма да си види внучето повече.

# 608
Потретвам ,че не реагираш. Бих избегнала да участвам. Имаш право ,конфликт на интереси.

# 609
Потретвам ,че не реагираш. Бих избегнала да участвам. Имаш право ,конфликт на интереси.
Аз съм убедена, че няма днасилие.
Ясно ми е, че се забърках

# 610
Освен да защитаваш мъжа.

# 611
Бабата на каква възраст е, че се връзва на манипулациите на снахата?
Не знам до колко е удачно да и обясниш, че както сега синът и е нарочен, след време ще е тя, защото няма да е полезна.

# 612
Бабата е под 70, има къща, 2 апартамента и много време.
Детето, внучка, стане ли на 10 години, си идва при тях  . Още 4 години война. Пффф

# 613
Как така бабата го е гледала досега? Майката какво е правила, като е безработна? Детето след няколко месеца тръгва на училище. Ако бабата наистина го е гледала, не може ли да помага на бащата след училище?

Значи родено в България почти първолаче с майка бездомна, безработна чужденка с изключително съмнително минало и баща работещ българин с жилище и грижеща се баба. И съдът ще присъди правата на първата? Чак не мога да повярвам. Егати съда.

# 614
Така ще е,  да.
Гледала, създала близост

Общи условия

Активация на акаунт