С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 196
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
А това, че мъжът е насилник и проблемен, даже и версия не е. Нейното обаче е точно гузен негонен бяга.

# 586
Аз от първоначалната информация разбрах, че са починали мъжът и детето , а снахата не е споделила   и когато това става ясно изведнъж се оказва проблем за настоящия съпруг.
Явно съм пропуснала поста със запозренията за убийство или започването на сценарий от някого.

# 587
  • Варна
Ето:

Синът не е знаел, че жената в другата държава е имала съпруг и дете, мъртви. Разбира го в чат, иска обяснения. Жената бяга. Не казва.
Версията е, че е избягала от държавата заради съмнения за убийство. Действително имала друго дете, официално е установено.

# 588
Никой не е знаел , че тази жена има друго  дете и мъж. Тук си се омъжва, ражда. И бащата разбира за тези истории съвсем случайно, не е ровил. Пита. И тази изчезва. Съмнения има , ама  проблемът е, че не само не е споделила, ами и после бяга.

И сега свекървата, заради внучката, преглъща.
Казвам аз, детенцето е малко, не е давай дом на снахата. И да гониш сина си. Ама не. Ейййй, честно, дразни ме тая свекърва

# 589
Това че снахата е заподозряна е само версия. Аз не вярвам, че нормална жена, хеле пък чужденка, зорлем ще си съсипва брака с фалшиви обвинения.
А ако истината е била нелицеприятна, тогава? Много типично е да се крие такава ситуация, особено ако стремежът е да се засели в друга държава. Може да не е заподозряна, но да е по някакъв начин свързана с това убийство, може да не е убийство, а злополука, всичко може да е. Факт, че е крила нещо достатъчно сериозно като това, че имала съпруг и дете, към момента мъртви. С такъв човек по-добре настрана.
Аз я разбирам бабата, страхува се да не загуби внучката. Но по-добре да преглътне тази възможност, отколкото после да си навлече неприятности. Бабата лесно се поддава на манипулации, което не е добре. Да стои настрана от спора.

# 590
Аз от първоначалната информация разбрах, че са починали мъжът и детето , а снахата не е споделила   и когато това става ясно изведнъж се оказва проблем за настоящия съпруг.
Явно съм пропуснала поста със запозренията за убийство или започването на сценарий от някого.

И аз така разбрах. Как така заподозряна, нали ще я издирват.  Мъжът е контактувал да разпитва някаква друга жена и после съпругата бяга с детето в защитени жилище - явно нещо е ескалирал след рая информация, която е поне с 10 годишна давност, нали внучката е предучилищна

# 591
Много шантава история...ок бащата разбрал и иска обяснение, ама защо вместо да го омилостиви, снахата ще бяга  и ще го злепоставя с такова тежко обвинение - домашно насилие, освен това за капак на всичко майка му се отрича от него...някак много факти има, които никак не са логични.

# 592
Пишете, благодаря ви.
Отстрани е по- лесно.
Откачено, или не, това е.

# 593
Издирват ли я тая жена, или не.

# 594
Вариант да е обсебваща баба, има възможност да гледа детето, смята го за свое, синът готов на това, що да не си живурка като ерген и ето резултата. Малко ли свекърви са охулвани само като кажат , на мама детето ,сине, като дадат сигнал ,че  искат да изместят майката? От тази информация - това. Таис,  откажи  и, имаш право като конфликт на интереси ,познати сте , ако не близки. Да си бие главата друг с тази.

# 595
  • Другата България
Само аз ли прочетох, че снахата е избягала от своята държава, защото е заподозряна в убийството на първия си мъж и дете? И пак мъжът проблемен. Сто пъти се написа, че няма домашно насилие и пак се заклейми човека, че в него е вината, а реално той просто е поискал обяснение за първото й семейство. Щом само от въпрос тази е реагирала така, аз веднага ще реша, че не й е чиста работата. Освен това го е крила старателно.
И аз го прочетох.
Според мен снахата обработва свекървата заради жилището.
В момента, в който се докопа до него, и свекървата ще последва съдбата на сина си.
Нито снахата е читава, нито свекървата.

# 596
Издирват ли я тая жена, или не.
Не. Но не знаем в посолството какво ще кажат.
Факт е, че изпада в истерия, че свекървата иска връзка с майка и. Майката на снахата не си познава внучката и сватята.
И не иска контакт.
По- скоро ще избяга в друга държава.
И никой не може да я спре

# 597
Ама то съвсем ярко червено засвети. Не чета с разбиране. Не бих ѝ имала доверие. Май всички са подозрителни в тази ситуация. Без детето. Свекървата, вероятно, е много наивна. Освен другите проблеми. И пет апартамента да ѝ предостави, утре може пак да изчезне. Може и без следа да го направи, предполагам.

# 598
  • France
Скрит текст:
tays, за мене не е много редно.
Като ученичка се сблъсках с подобна история. Бях на гости на приятелка, тръгнах си, нямаше трамвай, студено и си взех преминаващо такси от Западен парк до Лозенец. Като наближихме шофьора подмина моята улица и продължи към рест. Кошарите. Искал да ме черпи, той нямало да пие. Но държал да поговори с някй непознат. Оказа се отскоро разведен, родителите му го изпъдили от дома и оставили там жената с детето, държали на тях. Колективно не му давали достъп до детето/в дет. градина/ Имах късмет, че баща ми беше от редовните клиенти на кръчмата, сервитьорите ме познаваха покрай него. Започнаха да се навъртат около масата, да ми казват, че пазят резервирана маса за компанията на напр. др. Петров. А шофьорът се оказа свестен човек, върна ме в къщи след разговора. После ми беше казал служебния си № да го викам като искам да пътувам. Другарувахме си, нищо лошо не видях от него. Намери си приятелка и като пуснаха първите задгр. паспорти заминаха заедно за Канада. Имаше тогава екскурзии до Куба с междинно кацане в Канада и повечето бг. пътуващи се хвърляха на пистата. Чове ка така и не си видя първото дете. Понеже поддържаме връзка знам, че го наблюдава в соц. мрежи само. Има си друго семейство, вече внуци. Но тъгата си остана.
Наистина ли приемаш за чиста монета думите на дърт пергишин, който почти е отвлякъл с колата си младо момиче? Я си плюй в пазвата, че само със съчувствие си се отървала.
И аз познавам една свекърва, която зае страната на снаха си. И имаше право. Като цяло избягвам да взимам отношение в такива семейни казуси. Рядко външните хора знаят всички нюанси

# 599
Е как никой не може да я спре?!  Детето е на 5-6 г, за излизане извън страната не му ли трябва разрешение и от двамата родители?!
Тайс аз разбрах, че се познаваш със свекървата, а познаваш ли бащата - какъв е, що е, има ли шанс да е истина това което му вменяват? Той всъщност избягал ли е или просто се е изнесъл от проблемното жилище? ?

Общи условия

Активация на акаунт