С какво ви дразнят свекървите? – 160

• 26 168
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Това укриване направо минава в отвличане на дете.

# 691
Може и при приятел да се е "укрила".
А тази трайно безработна снаха с какви пари живее вече месец, а и за напред как ще го издържа това дете?

# 692
  • Варна
Аз не схващам как синът клати лодката. С няколко въпроса? Онази е можела да му замаже очите с някакво сърцераздирателно обяснение и да приключи всичко, да си продължат постарому. Вместо това тя изпада в паника и бяга, а за да е всичко в нейна полза, хвърля обвинение в домашни насилие. На тази жена работата й не е чиста и тепърва от нейните постъпки ще патят всички. Бабата си мисли, че като се съюзи с нея ще си опече работата с внучката, но това е до време. Детето расте, ще започне да се грижи само за себе си, няма да иска да ходи при баба си като стане тийн и майката ще отсвири свеки, защото няма да има нужда от нея повече.

# 693
Той човекът си е пуснал сигнал, но прокуратурата казва, че щом са в брак, няма отвличане.
Аз юридически знам как са нещата, та хич не съм оптимист. И бабата я разбирам, ама чак такива жертви зароди внучка, която утре може и да не я погледне. Ако я подработи снахата. Та така. Още вчера писах, че не искам да споделя жертвата на бабата. Но нямам внуци, та наистина не разбирам.
Хайче, да.
Имах случай един татко се самоуби. И бабата и дядото чудеса направиха за внука. И той на 18 взе да ги изнудва да му прехвърлят жилищата си. Много грозна работа беше

# 694
Тя и тук работата ще стане грозна. Чак пък толкова да обезумяват хората от любов към внучетата...

# 695
А защо в първия пост писа, че според бабата и двамата не са читави родители?
И въобще, какво се е случило, та снахата така да побегне? Намерил чатове, добре, попитал я кротко  и тя на сутринта беж.  Защо? Или някакъв скандал е станал, може да не и е седял до главата с нож, но не е било и обикновен разговор.
Не се и разбра как са се оженили , без тя да има документи, в които да пише семейното и положение.

На какво основание се хвърля съмнение, че е съпричастна към смъртта на детето и мъжа си и това също не е ясно. 
Въобще, всички са супер странни.  А най много бабата, която има апартаменти всички да живеят спокойно, но ще гони сина си. А и да дадат родителските права на майката, което е най-логично, той ще има режим поне два уикенда, ваканция...

Каква е тая драма, като че са първите хора, дето се развеждат.

# 696
Е, Ирис, как да дам чак тези подробности. То остава да кача молбата и да я подложим на анализ. Според бабата, тя единствена знае как.
Непригодни родители, според бабата, естествено.
Днес видях документи. Вчера писах по приказки.

# 697
Ми да ги взима бабата правата тогава. Единият работил през нощта, другият по цяла седмица в друг град.

# 698
Тя се е дипломирала 😀

# 699
  • Варна
Не вдянах, последно мъжът наклепан ли е за дом. насилие?
Ако да и майка му от "любов" към внучката си трае, връзката майка/син приключва (тъй де, ако съм аз) И ще се погрижа да изпълня поговорката "каквото повикало, такова се обадило" за всички замесени.

# 700
И аз не разбирам, призанавам си.
Има твърде много неща, които са ужасно неясни.

1. Как снахата ще напусне държавата с детето?
Понеже много пъти съм пътувала с детето си и без баща му, затова не мога да си го представя как става?
Какво нелегално ли някакси ли как, обяснете ми? И после нали ще я издирват?

2. Още едно неясно - как се издържа сега и как ще се издържа занапред тази жена с детето?

3. Още едно неясно - бабата явно в момента общува със снаха и внучка, значи знае къде са или какво? За да обсъждат съдебните дела?

4. Още едно неясно - тайс се запознава със сина вчера, за пръв път го вижда и единствено от думите на майка му знае, че той не е насилник, не е агресивен, не е седял наистина с нож? Но как знаеш това?

Не виждам проблем напълно честно ви казвам. Явно се е стигнало до развод. Детето ще остане при майка си, но бащата може да иска и да получи съвсем прилично виждане с детето си.
Майката не е ли нормално да остане в жилището с детето си(щом и бабата иска), а бащата без да е "изгонен" да иде другаде, за да остане това дете, което всички обичат с майка си, в жилището където и до сега си е живяло?!?! Не биха ли направили всички хора така? Детето е приоритет и на тримата.

Значи и майката и бащата и баба-свеки ще виждат детето и ще го гледат.
Детето ще си е в детската стая и с мама, което с оглед, че е и момиче си е съвсем очаквано.
А като се уталожат нещата сигурно и режима  няма да се спазва, щом майката е свикнала на много помощ и до сега.

Звучи ми като нормална ситуация на развод. Като изключим личната трагедия на тази жена, която е огромна:( няма две мнения. На никого да не дава Бог подобно нещо да преживява!

# 701
  • София
Бе да се хване тая жена с дете под ръка и да избяга, няма да е бил много спокоен тоя разговор. Да не клепам сина от нищото, ама си е съмнително.

# 702
Аз не разбирам и защо синът се развежда, че и по вина? Защото не му е казала, че е имала друг мъж и дете ли, които са починали? Наистина, такива неща не се крият (как въобще го е направила), но чак пък моментален разрив.

# 703
Аз затова вече не искам дела за домашно насилие на мъж. Така стана, че всяка измишльотина става истина. Сега по изключение се хванах. Вече да не си бял, хетеросексуален мъж . Но това е отделен анонс. Излязла е с фалшиви обвинения, дори медицинско няма, нито сигнал. И сега си развява претенциите. Не оправдавам никого, но знам какво правят жените , за да се изкарат жертви.
Ирис, не му е казала. И си е хванала пътя сутринта. Питал е, мълчала. Казала, че е умряло детето при раждането. Но не е така. Днес видях документ. Нормално раждане. Той вече не я иска.

# 704
Добре, де, няма ли как да се изиска информация, какво се е случило с другото дете и бивия ѝ мъж? Явно не е доказано, че има нещо общо с това, но все пак всякаква информация би била полезна.

Хайде да не генерализираме за жените, защото не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт