Подарявам

• 12 327
  • 93
  •   2
Отговори
# 75
  • София
Момичета, подарявам този гащеризон на pause jeans. За размер малко по-късно.

Съжалявам че след толкова време стигнах до размера. На него пише 28.

# 76
Ще ви пиша на лично съобщение.

# 77
  • Пловдив

Чисто ново ЗАРЯДНО за такава четка. Ако на някой ще свърши работа да пише. Изпращам по удобен куриер за сметка на получателя.

# 78
Подарявам тези капсули с кафе. ММ объркал и ги е взел, но на нашата кафемашина няма шанс да станат Joy ще ми е най удобно за Варна с лично предаване.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 21:48 от Реа

# 79
Ако няма желаещи във Варна, мога да ги приютя, защото сме с оригиналните капсули Неспресо.

# 80
Уговорих се на 22.04 да дойдат да ги вземат. Ако не ги вземат ще пиша пак!

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 15:53 от Реа

# 81
  • София
Пак съм аз. Подарявам тези неща:
Скрит текст:
Черно бялата пола е стеснявана по мен (и пак ми е широка). При интерес ще я измеря.

# 82
Подарявам две плюшени играчки - розово слонче / на живо си е розово, на снимката белее /и шимпанзе.
Подарени са ни случайно пътьом от хора, които познавам, сега им търся нови собственици.
В перфектно състояние, с височина две педи всяко - около 35-40см

# 83
Подарявам два ваучера за вино. Получих ги с  покупки от store.bg, но у дома няма кой да пие вино и така ще си останат неизползвани. Два са, мога да ги разделя между двама души или и двата да дам на един човек. Изпращам със Спиди или Еконт по ваш избор. За Русе може и лично.  

# 84
  • Пловдив
Ваучерите за вино са код, който може да се преотстъпи на ЛС.
Аз също подарявам.

# 85
  • София
Ваучерите за вино са код, който може да се преотстъпи на ЛС.
Аз също подарявам.
На партиди са. По едно и също време кодовете са еднакви за всички. В темата за размяна/подаряване на кодове го установихме. Иначе имам от пратки преди 2-3 месеца и там се различават с една буква от сегашните.

Ето тук е обсъждано - https://www.bg-mamma.com/?topic=1811459.msg50202341#msg50202341

# 86
Идея си нямам, не съм ползвала и не ми трябват. Така си стоят както са ми пратени. Да, мога и на лс да пратя кода, не е проблем.

# 87
Всичко е вече обещано , намери си желаещ. Радвам се, че е потребител, който съм чела тук из темите.

Състояние - ново, след необмислено добавяне, като част от поръчка от озон тази пролет.
По късно ще кача снимки на съдържанието. За мен е нещо като опит за копиране стила на Джейми Оливър с всичкия пълнеж в стил - съдове, ножове, подправки....

И ако някой смелчак се осмели, иначе отиват в контейнера на БЧК
Нови възглавници от пера, много меки, ниски. Едната съм я пробвала две вечери и не става за мен, другата директно ми я хвърлиха да я махам.
Миризмата на пернати също не е за мен.
Имат и калъфи

Скрит текст:

Ако някой има интерес продуктите ще бъдат налични на обществено място в Пловдив, където между 9 и 17 часа в работен ден да се вземат без лични срещи и ангажименти.
Това ще стане ноември по някое време, сега съм в друга кампания, имам и постоянно боледуващи деца

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:39 от Щефи

# 88
  • Пловдив

Ако някой иска да прави фотосесия за Хелоуин, летен ромпър на Тигър. Размер 9-12м., перфектно състояние. Изпращам по удобен куриер за сметка на получателя.

# 89
  • София
Подарявам предпазен калъф за телефон Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G
Чисто нов, объркала съм модела при поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт