💄Новите ни козметични похождения - 101

• 83 904
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Лелеее Pupitka, ти наистина изкупи всички възможни, най-вкусни, гурме парфюми Smiling Imp Страхотни придобивки Yum
И ти не отстъпваш - Бианко Лате ми е любим. ❤
Днес дойде и това:

# 46
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Pupitka,от кой сайт поръчваш марката и специално този парфюм?
Миналата година една французойка,която следя го рекламираше (каза,че тя си го е купила и не е спонсорирано видео).Каза,че никога през живота си не е получавала толкова комплименти за парфюм (Бианко Лате). А тя е от онези,които имат над 100 бутилки и все купуват.

Madison Reed Radiant Permanent Hair Color Kit, Sondrio (6.5NNA), Medium Neutral Brown
(абонирана съм за тази марка бои и ми пращат кутии на няколко седмици.Това е цвета,който обикновено поръчвам,но сменям с малко по-светла гама през топлите месеци)

Dove peppermint bark shower gel - Лимитка за празниците.
Страхотен аромат на шоколад с мента Ghirardelli. 1:1 на аромат.

EOS Plant Based Vegan Lip Salve
Подаръчета за приятелки наред с други неща

Mighty Patch Chin

# 47
  • Sunshine state
Поръчах го от luckyscent по време на black friday sale за $120 наред с лосиона, който ми излезе $47. Този парфюм няма ден в който да го нося и да не го отбележи някой. Според мен не е за покупка на сляпо, защото е много сладък и гурме, което не е за всеки. Аз лично обожавам сладки аромати и 80% от колекцията ми е такава. Само на два парфюма от над 50 имам резерви - този и Blanche Bete. Това трябва да говори достатъчно колко го харесвам. 😆
Дай ми адрес на лично, ако искаш и ще ти пратя отливка, защото наистина не мисля, че е ок за blind buy.
Днес от еуфория по Италика забравих да спомена и една друга покупка:

# 48
  • София
Почти го преполових, но е ново попълнения в колекцията

# 49

Сlarins 786 Beige Nude  

Сlarins 787 Camellia Nude

# 50
# 51

CT Supermodel

Rose Libertine

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 02:56 от Agent Provocateur

# 52
  • Mediterraneo
Значи, тези от Ив Роше трябва да спрат да ми подаряват разни неща, че вече нямам нужда от нищо. Този път за покупка от 20 евро ми подариха два подаръка изненада( ще ги видя като пристигнат) и един несесер. аз поръчах само това

ползваме го редовно вкъщи, изключителен продукт

Подаръците, отразени в поръчката
Скрит текст:

# 53
  • Somewhere far away

# 54
# 55
# 56
# 57
  • Sunshine state
Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil - Serenity
Не обичам по принцип масла за устни, но това е с такава лека и приятна формула, че трябваше да го взема след проба в Сефора. Отделно оставя приятен цвят без трансфер. Впечатлена съм от формулата.

# 58
  • в Кошера
Бюджетно попадение. Peace

# 59

Общи условия

Активация на акаунт