💄Новите ни козметични похождения - 101

• 83 941
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Murad AHA/BHA exfoliating cleanser - дано ми хареса, за първи път ще го използвам, с комбинирана кожа, склонна към акне:

ND Mini Eye sculpt - Втора мини палитра на ND ми е - първата, която имам е My mini dream, дано и с тази се заобичаме:

Fresh Umbrian Clay Pore-Purifying Face Mask - не съм използвала тази маска преди, търсех си някоя почистваща и реших да е тази:

# 91
# 92

- поредна опаковка

- за една девойка

# 93
# 94
  • При децата ми
От миналия петък.

# 95
  • София
За пореден път се запасявам с него

за пръв път вземам този продукт за коса. За дъщеря ми

# 96
  • Варна

Добавям и днешния пазар.

Последна редакция: сб, 04 яну 2025, 15:08 от Daisy_D

# 97
  • Бургас

Подарък ми е.

# 98
Дамски Парфюм Asdaaf Ameerat Al Arab Prive Rose EDP 100 мл. Парфюмът е много нежен и пудрен.
За крема за ръце съм чела добри отзиви. Серума срещу косопад не омазнява скалпа.

# 99
  • София
ООоо, подсети ме, че имах такъв крем за ръце с помпичка, но с аромат на бисквити! Къде се дяна тоя крем, не знам! Купувам го от парфюмерия Париж на пл. Славейков, последно.
От ДМ последно

# 100
  • София

Хванах страхотно намаление !

# 101

- От поне 8 години използвах молив за вежди на Сефора (марката), но този го детронира от първото нанасяне.

- Спрей за текстура и обем и leave-in крем. Спреят го купувам за втори път, кремът ще го пробвам днес. Спреят ми харесва много. Марката е на фризьорката Сара Ангъс, която има много развит акаунт в инстаграм и я следвам от години. Ако продължава да издава толкова хубави продукти, определено бих изоставила концерна на Лореал и бих подкрепила нейната цел. Simple Smile

# 102
# 103
# 104
Вчера си поръчах този

До сега ползвах този

Някой който ги е ползвал би ли споделил кой е по добър
На 55 съм с нормална кожа

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 21:00 от djoleva

Общи условия

Активация на акаунт