Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 045
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Варна
Здравейте. Има ли някой мнение за зъбният душ, който е в брошурата до 26.01?
Благодаря предварително на отзовалите се Simple Smile
Със закъснение, но засега съм приятно изненадана. Имам лош опит с предната серия портативен зъбен душ, която пускаха досега. Този е с по-голям контейнер за вода и според мен по-мощен. Дано няма проблем със зарядното, какъвто имах с предната серия и се наложи да върна два броя.

# 1 306
  • Бургас
Не ми допада изобщо това изкуствено увеличение на цените!

# 1 307
  • Бургас
Въпросното какао явно го увеличават през 10-ина дни с по лев, на 27.12 е било все още 4.99лв.

# 1 308
Както се изрази някакъв "експерт" (за цените на хляба говореше), щели да пробват какви цени може да "поеме" пазарът, колко са склонни да плащат за хляб купувачите...🤪 Та с доста продукти пробват.

# 1 309
1кг какао за индустрията в момента е 13-15 лв нискомаслено и 18-24 високомаслено.
Така че в мрежата 7 лв за 250гр е прилично... (предполагам това е нискомаслено, не мога да видя от опаковката).
Още ще расте. Шоколадите също.
Със сигурност е поскъпнало какаото, но при нас явно малко повече.

Страшо ме еяд на цените в Германия и разиката им с тук . 2 месеца съм при сина ми там и цените ме изумяват. Всичко е доста по-евтино,пък за техните заплати ми се струва хептен. Маята (живата)беше 8 цента миналата дина ,сега  не запомних,но май 18...

# 1 310
Отдавна в Лидл маята е левче без стотинка.

# 1 311
Еми,да де.. за маята..

# 1 312
  • Бургас
Както се изрази някакъв "експерт" (за цените на хляба говореше), щели да пробват какви цени може да "поеме" пазарът, колко са склонни да плащат за хляб купувачите...🤪 Та с доста продукти пробват.
А ние нека си купуваме и те да си мислят, че цените са ОК !
Ами не, не са!
И няма и да купувам!
Не и на тези цени!
Нека им стоят продуктите!
Мога и без тях!

# 1 313
Зърно стои високо, най-вероятно цялата година ще е така. Тази година ще е тегава, особено за шоколадите. Кой имал микс договори миналата, горе-долу изкара. Ама тази вече всичко е от скъпото....

# 1 314
Подарявам
Скрит текст:

# 1 315
Също подарявам:
Скрит текст:

# 1 316
оф, като започнете за цените, все едно ние не пътуваме и не знаем какви са цените по европата.
"всичко е доста по-евтино" въобще не е вярно.
иначе за ценовите балони е ясно, но пък хората купуват като невидяли, така че явно експериментът ще е успешен.

# 1 317
Оф, добре, оставям 500 лв + всеки месец в Лидл, не е като да не знаят какво купувам. Защо аджеба имам продукти на парксайд и то с "избрано" в купоните?? Същевременно всеки месец купувам памперси и мокри кърпи, нагоре гледам имате 50% на бебешки играчки, чорапи, пъзели ...  При мен естествено няма 😒 За хранителните дори не ми се говори - боза, вегета, пуканки и франзела. Такова в последните 5+ г не съм купувала 🤷🏻‍♀️

# 1 318
Все едно моят мъж да пита защо има все дамски тениски и клинове в купоните му, при положение, че е отметнал, че е мъж. Или защо има котешки храни, а е отметнал, че е има куче.
Бормашините и отвертките са винаги при мен, на женския профил.

# 1 319
подарен
Подарявам купон за - 10% отстъпка при покупка до 100лв. Ако на някои му предстои пазаруване и иска да намали сумата за плащане да пише, аз тази седмица ще пропусна пътуване до Лидл.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 19:41 от rosicapi

Общи условия

Активация на акаунт