Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 112 126
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 135
  • СОФИЯ
Стават, но са супер сладки и пълни с консерванти.

# 136
  • София
Стават, но са сладки за моя вкус.

# 137
  • София
Благодаря, взех едни микс, имам купон за стотинка.
Ако някога са били пълни с консерванти, то са ги изчистили.
Захар, ГФС, плодове, два оцветителя от черен морков и паприка и лимонена киселина.

# 138
  • shumen
Стават,но са прекалено сладки.

# 139
Ооо на мен са ми незаменими от години. Онзи ден направих едни уникални мъфини с портокаковите. И в козунаци/щолени пасват идеално.

# 140
Ядките Трио са супер минавка на редовна цена - 1.49. Преобладават фъстъците. Като за 1 ст. стават.

Днес на каса на самообслужване не ми отчете един клошарски салам и платих редовната цена. Естествено им писах за връщане на парите - 4.73. И получих следния имейл, че в знак на извинение за причиненото неудобство, ми пращат купон на стойност 5лв. Умилих се, че ми се извиняват с моите пари. Grinning

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 21:07 от Бг-леля

# 141
Захаросаните плодове с кулинарна цел Belbake стават ли и за директно хапване?
Не виждам пречка, щом можеш да понесеш толкова сладост Grinning На мен почва да ми лепне устата само при мисълта да сдъвча такова, но щом те влече пък, хапни си Grinning

# 142
  • В страната на бурите
Момичета, издирвам този уред за прозорци Silvercrest! Дали го пускат още, виждали ли сте го и дали някой продава? Моят се развали, а го ползвам много
Имам роботче за чистене на прозорци, но е друго. Това уредче го ползвам за попиване на водата при запотяване, а в една от стаите имам проблем с това.

# 143
Приятно изненадана съм от кафемелачката на Лидъл. Вчера я купихме. Много е добра. Smile

# 144
Момичета, издирвам този уред за прозорци Silvercrest! Дали го пускат още, виждали ли сте го и дали някой продава? Моят се развали, а го ползвам много
Имам роботче за чистене на прозорци, но е друго. Това уредче го ползвам за попиване на водата при запотяване, а в една от стаите имам проблем с това.
Препоръчвам да вземете влаго абсорбатор за тази стая, ако още не сте

# 145
  • Somewhere far away
за пореден път ме разочароваха. вчера отивам специално за бишкоти и разбира се, свършили са! сложили едно малко кашонче и всичко опоскано...  за пореден път ги правят теззи номера- как пък не се научиха че като нещо е намалено и се изкупува бързо е редно да изнесат по-големи количества  от въпросното нещо. просто ми писна да ме правят на тъпа!

# 146
Не изкарват.
То това е целта. Да влезеш за нещо, което го няма, а междудругото да купиш други артикули.
А най-добре да обиколиш още 3-4 филиала и от тях по нещо.. Ужасни са Joy

# 147
Аз това не вярвам че е защото не знаят какво ще стане и колко бързо ще свърши нещо намалено...
Напоследък ми е рядкост да пазарувам точно от Лидл че нямам удобен около мен. Но тия номера са им от години.

# 148
  • Somewhere far away
Е ясно. А съм сигурна че в склада имат поне още сто кашона бишкоти... аман от  махленски номерца.

# 149
Като цяло Лидъл не харесвам най - вече заради обърканите им цени . В повечето магазини цената е под артикула , а там е над артикула заради което често се бъркам .

Общи условия

Активация на акаунт