Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 069
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 260
Препоръчаха ми гюбека с подправки - бил много вкусен. На вас харесва ли ви?

Майка ми го похвали много.
Скоро на гости яла такъв,но не разбрах от кой вид точно.Дали с шарена сол или с червен пипер...
На мен не ми се рискува да купувам ,защото от години ядем един и същи вид от местен производител и всичко останало не ми харесва 🤷🏻‍♀️ Просто така сме свикнали с този и не можем да се пречупим ☺️

# 1 261
  • Перник
Свинска мас и прясна мая купувам редовно. Харесвам и двете. Маста мисля, че в топлите сезони изчезва, т.е. не е точно нов продукт.

Тахан на "Балчо" имаше преди, после изчезна, явно сега го връщат.

100 таблетки за съдомиялна ХХL all in one и аз купих. До сега съм ползвала 2-3 таблетки и нямам проблем - мият си добре, няма потъмнели/побелели/повредени съдове.

# 1 262
На мен ми харесва само чистия гюбек. Този с подправките и този с манатарки не са по моя вкус.

# 1 263
  • Свети Влас
Гюбека е много вкусен и чистия, и с чублица.

# 1 264
Подарен. Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 17:24 от Yo_Ana19

# 1 265
Видях в магазина един салам, от италианските, като бомбичка пишеше с шам фъстък. Мисля че беше 8лв. Не го откривам в брошурата. някой пробвал ли го е? Как е? Кашест ли е или има и парченца месо?
Също и да питам за еритритола, има ли вкус, също и дали се разтваря. Сестра ми беше правила един сладкиш с крем отгоре с еритритол и беше, като пясък вътре. А аз купих  стевия, уж за по натурално, ами усещам и вкуса, гадна ми е. Иначе мъжа ми и сина са ок.

# 1 266
Видях в магазина един салам, от италианските, като бомбичка пишеше с шам фъстък. Мисля че беше 8лв. Не го откривам в брошурата. някой пробвал ли го е? Как е? Кашест ли е или има и парченца месо?
Също и да питам за еритритола, има ли вкус, също и дали се разтваря. Сестра ми беше правила един сладкиш с крем отгоре с еритритол и беше, като пясък вътре. А аз купих  стевия, уж за по натурално, ами усещам и вкуса, гадна ми е. Иначе мъжа ми и сина са ок.
Мортаделата с шам фъстък вкъщи само аз я ядох и по-скоро не бих я повторила, останалите не я одобриха. Има парченца сланинка и  тук-таме шам фъстък.

# 1 267
Италианската "бомбичка"  със шам фъстък на мен ми харесва, това е от малкото салами , които купувам. Става и за сурова консумация , аз лично я предпочитам на еъф фраера за кратко

# 1 268
Харесвам мортадела, но е индивидуално като вкус. Купувала съм няколко пъти от тази, шам фъстък почти няма.

# 1 269
А качаторе салама хубав ли е?
Мортадела и аз не харесвам особено, дори и в Италия.

# 1 270
  • Бургас
Не ми хареса мортаделата.
Мазна ми е и не мога да я ям. Ще я мъча на пица и омлети.
Няма да купувам повече.

# 1 271
  • Сливен
с еритритол правих само веднъж мъфини,разтвори се ,но не ми хареса вкуса и го ползвам само за кафето.

# 1 272
  • София
На мен ми харесва само чистия гюбек. Този с подправките и този с манатарки не са по моя вкус.

+1! Hands V

# 1 273
А качаторе салама хубав ли е?
Въпрос на вкус. На мен конкретно не ми харесва особено.
Сиренето Проволета, от друга страна, ми допадна, а май имаше коментари, че не се харесва от някои потребители.

# 1 274
Маста мисля, че в топлите сезони изчезва, т.е. не е точно нов продукт.
Изчезваше маста в кофички. Тази, която е в пакетче от 200 грама, откакто са я пуснали, в нашия филиал не съм забелязала да липсва.

Общи условия

Активация на акаунт