Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 071
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 245
Аз откакто си купих сокоизтисквачка от тях, покрай нова година, всеки ден правя сок. От 8 портокала стават 600 млн сок. Много са хубави. Мандарините бяха кисело последния път

# 1 246
  • Буркина Фасо
600 млн .... много бре Smiley

# 1 247
Подарявам

# 1 248
Подарявам купони от скреча за макадамия и за мини шоколадови целувки. Валидни са до 25.01.включително.
Скрит текст:

udpate: купонът за Макадамията е подарен

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 10:00 от alllllimei

# 1 249
  • В страната на бурите
А аз видях, че са пуснали тахан в асортимента. Преди нямаше, поне при нас - питала съм, че търсих скоро. Пише НОВО на етикета, цената е 4.99, средно бурканче (не видях грамажа).

# 1 250
Кашкавал Мероне или Гюбек Йотови? Кое е по- качествено?

# 1 251
  • Бургас
Мероне.

# 1 252
Здравейте!
Преди 2 седмици бяха пуснали таблетки ХХL, 100бр, за около 17лв. W5

От една седмица започнах да използвам тях, като преди това не сме имали проблеми.

Съсипаха ми се покрития на тенджери, съдове, които преди това са мити в миалня многократно, побеляха, прибори за готвене също.

Някой има ли сходен проблем?
За съжаление купих още 4 кутии и смятам да им ги върна.
Явно тази партида е ужасна!

# 1 253
  • Mediterraneo
Ползвам техните таблетки редовно, нямам подобни проблеми. Много странно. За побеляването да речем, че може да се открие причина, но за седмица да е падне покритие на съдове... Аз съдове с покритие не мия в миялната, ама това е отделен въпрос.

# 1 254
  • Г. О.
Препоръчаха ми гюбека с подправки - бил много вкусен. На вас харесва ли ви?

# 1 255
Аз също купих такива таблетки, но още не съм ги почнала, че имам от другите пак 100 бр. на  W5 но без лимон. С тях не съм имала проблеми.

# 1 256
  • Бургас
Аз се престраших да ги ползвам, нямам проблем.
Имайте предвид че не са "всичко в едно", може да се наложи да добавите гланц, да проверите настройките на машината...

# 1 257
Вече година ползвам същите таблетки, но досега проблеми с покрития не съм имала. Дори порцеланова чаша избледня отвън…. 😕 а е на 10+ години този сервиз примерно и е мит с какво ли не.

# 1 258
  • до най-прекрасния мъж
Препоръчаха ми гюбека с подправки - бил много вкусен. На вас харесва ли ви?
Да, трите вида са хубави (двата с подправки и този без). Правя с тях принцеси, запича се хубаво и не се стопява (изчезва) на филийките. Топъл е разкошен. И цената, особено на намаление, е много добра.

# 1 259
Ние харесваме кашкавал Мероне, но е много мазен, а и цената му е прекалено висока.

Общи условия

Активация на акаунт