Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 947
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 320
Някой ако иска купоните за бебешките играчки, да ми пише. Същите са като на Viara T.

# 1 321
Подарявам
Скрит текст:

# 1 322
  • София
При мен се получи интересна ситуация. Simple Smile Имам купон за 2 броя кашу с намаление 40%, който изтича утре. На същия профил имам нов купон за 20% намаление за цялата седмица. Без проблем активирах и двата едновременно. Ако си купя 2 пакетчета кашу, с какво намаление ще бъдат? Simple Smile Деактивирах купона с нисък процент, за да не се мина, но все пак ми е интересно какво би станало? Новият купон е по-нагоре сред купоните.

Имам много купони за подаряване, включително за детски играчки и чорапки, но ще ги покажа по-късно от телефона. В момента пиша от лаптоп.

# 1 323
Пълна лудница в нашия филиал. Персоналът сега зарежда някакви неща . Ходих за чаршаф с ластик, хубаво трико е,  имаше 2 цвята сиво и едно между бяло и кремаво.

# 1 324
  • София
При мен на Канала са разместили доста усърдно фурната и охладените витрини - всички без тези за прясно месо и прясна риба.
Отделно са изкарали витрина на фурната, където са сложили всички торти - и целите кръгли и на парчета. Има логика - така са точно до донътите, поничките и т н

# 1 325
Няма ли как да ни пуснат по една анкета какви купони биха ни били полезни,моите най-редовно си седят неизползвани.И дано махнат скоро тези по 20%,че ме дразнят,а имам основно такива Grinning

# 1 326
Те пускат анкети, попълваме ги...и после пак е същото.😝😆

# 1 327
  • Велико Търново
Какаото в момента е златно ( суровината) съотв. какаото на прах, маслото и всякакви бисквити/вафли и сладки с какао ще са само нагоре.
За сметка на това захарна е доста надолу от половин година насам, но цените на захарните изделия не паднаха Sad

# 1 328
При мен се получи интересна ситуация. Simple Smile....

Ти добре, че написа, и моят купон за 40% изгаряше, не съм им стъпвала почти две седмици, значи, толкова му беше срокът.
Пробвах да активирам и двата купона, отчете само по-високия процент, 40.

# 1 329
Може и да е коментирано, но пробвахте ли розовата четка за вертикално гладене. Върши ли работа. Още не съм я пробвала и не знам дали изобщо ще глади нещо или да я връщам. И още един въпрос, къде окачвате дрехите, когато ги гладите с такова чудо.

# 1 330
Здравейте,
Нещо май се променили купоните?  Моите имат само процент отстъпка, без да пиша нито предишната цена, нито новата с отстъпката. И вашите ли са така?

# 1 331
  • Пловдив
Отдавна...

# 1 332
Много отдавна купоните са такива при мен. Поне от октомври-ноември..

# 1 333
  • Велико Търново
И при мен са от тази седмица с този вид. Досега винаги си имаше цената за артикула. Дори съм 100% че вчера гледах цената на гланц за съдомиялани, тъй като беше 5.40 за два, като намалят втория с 40%.

# 1 334
  • София
И аз се зачудих защо имам "избрани" купони за бебешки неща, като никога нищо бебешко не съм купувала. Ако някой ги иска, да пише.

Общи условия

Активация на акаунт