Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 110 047
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 335
При мен са смесени, някой имат цена, някой не.

# 1 336
И при мен са от тази седмица с този вид. Досега винаги си имаше цената за артикула. Дори съм 100% че вчера гледах цената на гланц за съдомиялани, тъй като беше 5.40 за два, като намалят втория с 40%.

Гланцът беше нормален купон за всички клиенти.
  Нормалните купони нямат заден цветен фон на снимката и имат цена.
 Купоните от попълването на анкетата имат надпис “избрано” - те имат цена когато са нехранителни стоки. За да получавате купони “избрано” трябва да влезете в настройки, след това моят профил и там има няколко анкети за попълване.
 Другия вид купони са на син фон и всички са с -20% отстъпка. Те нямат цени. Те са за избрани клиенти на случаен принцип. Имаше отговор от Лидл пуснат тук от имейл коренспонденция - проучване на домакинството и пазара нещо такова.

Тази седмица нормалните купони са 2 бр - мляко и подправка. Всички клиенти с Лидл + ги имат и те си имат цени.
 Тези, които не са попълвали анкетата и не участват в проучването на Лидл - нямат купони избрано и нямат купони на син фон.

# 1 337
Благодаря за информацията.
Днес за пръв път видях от тези купони без цена.
А всъщност колко е цената на това Грана Падано и какъв му е вкусът? Примерно, сравнено с пармезан като вкус? Мики има едни рецепти с него Grinning

# 1 338
  • София
При мен се получи интересна ситуация. Simple Smile....

Ти добре, че написа, и моят купон за 40% изгаряше, не съм им стъпвала почти две седмици, значи, толкова му беше срокът.
Пробвах да активирам и двата купона, отчете само по-високия процент, 40.
Успя ли да вземеш кашуто или пробата беше само вкъщи? Накарах мъжа ми да влезе в магазина, но купонът не се е задействал. А беше активиран. Дори сега отново го деактивирах и активирах. Не е изчезнал и би трябвало да е валиден. Иначе пак мога да активирам онзи за 20%, но съм го оставила да синее.

# 1 339
Да, купих кашу две пакетчета с минус 40%.

# 1 340
Тези протеинови бонбони са нови, но не ги препоръчвам.
6 лв за 90 гр, а и отделно са като “снежинките” - ужасно твърди и хрупкави, а чупенето на пломба и зъб е гарантирано Joy

# 1 341
% намаление няма цена, защото може да има намалена цена само за някои филиали и то се прилага и върху нея.

# 1 342
Минавам да кажа: 1.  замразено авокадо на кубчета не става за нищо - кафяво и горчи!
2 Обезмаслена извара на Милбона е супер дори и за десерти, направо си замества Филаделфията за тези, които са на хранителвн режим!

# 1 343
  • Велико Търново
Може ли снимка на обезмаслената извара на милбона? Чудя се какви продукти да запася вкъщи, които хем да не са готови (полуфабрикати), хем да не искат мн готвене… освен кисело мляко, яйца, сирене и кашкавал други не ми идват на ума, а оставям децата и мм за 7 дни да се оправят сами… направо съм пред хранителен колапс Simple Smile

# 1 344
Аз пълня фризера с филе с корнфлейкс на сами м. Пече във фурната и им дава на малките. Има пакети с 5 филета вътре, не са лоши. Вземам от Билла или Кауфланд

# 1 345
Може ли снимка на обезмаслената извара на милбона? Чудя се какви продукти да запася вкъщи, които хем да не са готови (полуфабрикати), хем да не искат мн готвене… освен кисело мляко, яйца, сирене и кашкавал други не ми идват на ума, а оставям децата и мм за 7 дни да се оправят сами… направо съм пред хранителен колапс Simple Smile
От гръцките питки им зареди- пица, сандвич/джоб прихлупен, лютеница и колбас, сирене, кашкавал , от детските кренвирши.

# 1 346
  • shumen
Аз зареждам пилешки хапки и шницели.

# 1 347

# 1 348
  • In transit
Благодаря за информацията.
Днес за пръв път видях от тези купони без цена.
А всъщност колко е цената на това Грана Падано и какъв му е вкусът? Примерно, сравнено с пармезан като вкус? Мики има едни рецепти с него Grinning
По-мек и не толкова наситен.

# 1 349
skk007, може да им заредиш цариградски кюфтенца (да ги изпекат във фурната или на скара, или пържени и после с доматен сос), някаква риба, ако обичат (да изпекат, изпържат), спагети.

Общи условия

Активация на акаунт