Лидл 187 - Нова тема, Нова зима, Нова година, Нови трепети :)

• 109 927
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 365
Привет , когато имам купон- 20% на продукт , пише че  се ползва еднократно , но не пише колко броя може да взема . Вие знаете ли колко?

# 1 366
  • Буркина Фасо
Причината за скъпотията в Хърватска и оттам и протеста на хората не е еврото, а картел между търговците.
Германия да не би да не е с евро? Или Италия?
вероятно преди еврото  цените са били поносими, след като не е имало протест.

# 1 367
  • София
Протести по света има ежедневно - разбираме за тях когато ни информират медиите.
И, не, Хърватия беше скъпа и в куни.

# 1 368
Привет , когато имам купон- 20% на продукт , пише че  се ползва еднократно , но не пише колко броя може да взема . Вие знаете ли колко?
Няма ограничение в бройката.

# 1 369
Подарявам купон за - 25% избрани ядки, валиден до днес.
Скрит текст:

# 1 370
В магазините може и да не са ниски цените, но на селските пазари и хали месата и млечните продукти са много евтини.
Прясно сирене е 5 евро, кашкавал-7 евро.

# 1 371
И аз имам купони за детски играчки. Някой, ако му трябват да ми пише.

# 1 372
  • Бургас
Отмъкнах последния шкаф за баня от новия филиал в Бургас.
Много съм доволна Simple Smile

# 1 373
Ох, разсмя ме! Чак направих асоциация с аватара ти, как котьо с вампирски зъби е отмъкнал мишока от компютъра Laughing

# 1 374
При отварянето на предния магазин в Бургас и аз отмъкнах, даже два Simple Smile А втория баш тъй със зъби го отмъкнах в последния момент, вече го носеха към склада за прибиране. Монтирани са и са супер удобни, много съм доволна (моите са чисто бели)

# 1 375
  • Бургас
Баш със зъби беше, защото после разпорих опаковката с един ключ под зоркия поглед на чичкото-охранител, за да преброя дали всичко е вътре и дали не са счупени стъклата. Понеже беше преопакован. Чичкото скучаеше и се включи да помага, в резултат на което извадихме всичко от кутията, но после успяхме да напъхаме само половината Joy
Шкафът е с огледални врати и дървесен фурнир. За цена 63 лв. (имах купон за 6 лв. отстъпка благодарение на детето, което през голямото междучасие прескача да пазарува на целия клас и да маркира моя Лидъл плюс Joy)
А в неделя отмъкнах и една последна кухненска батерия с черна гъвкава част, пак от този магазин.

# 1 376
  • Буркина Фасо
купи една кутия бамбони за съучениците на детето.  Simple Smile

# 1 377
  • София
Кашкавала в немския Лидл отдавна не е на тази цена. Декември бях в Берлин, не помня колко беше, но другата седмица ще съм там и ще погледна. Иначе цените на повечето неща са много по- ниски.
С Кварка на Милбона си правя салата  “Снежанка” , става чудесна предвид, че кисело мляко има само в Бг магазините.

# 1 378
  • In transit
Протести по света има ежедневно - разбираме за тях когато ни информират медиите.
И, не, Хърватия беше скъпа и в куни.
Така е, ама преди да минат на евро, цените в съседна Словения бяха по-скъпи, а сега там е по-евтино, отколкото в Хърватия.

# 1 379
  • София
Аз писах в темата за К., но и тук ще напиша.
Имам позната в Хърватия.
Там сега протестират и от четвъртък до неделя правят бойкот на К. и Лидл.
Има клипчета във фб и инстаграм, може да видите.
Шоколад милка големия в немския К. 3,49 евро, в хърватския - 6.49 (двойно).
Пастет argeta сравняват, чипс прингълс 2.49 в немския и 3.49 при хърватите..
Над 200% разлика в цената на някои храни в евро между Германия и Хърватия..
Нашите регулатори - не могат ли да се задействат или този вид "спекула" не се "регулира"?

Общи условия

Активация на акаунт