Отговори
# 540
Нови промо снимки на Феро и Сейран.

# 541
Дирен ще е гост на Саба Тюмер тази вечер
Можело още по страшни неща да станат в сериала 🤣🤣🤣
За Ферит каза че изживявал трудни неща момчето.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 15:12 от x BlackRose x the guardian team :)

# 542
Здравейте, момичета!

Готови ли сте за вечерното шоу с епизод 93 от приключенията на Ферит.
Дидиии, ти ще бъдеш ли на онлайна, за да превеждаш?
Да не зачезнеш към някой бардак, еййй!
Цитат
Седмична класация на DigiLUP за обсъждани актьори през седмицата. 

# 543
Тук съм как къде да съм
Хатуч каза ,че Суна е добре ,но бебето на Есме е починало.
Кязъм и Сейран се съсипаха. Гюлгюн казва ,че трябва да са силни заради Есме.
Сейран пита как е майка и ,но тя каза ,че са взели Есме на операция за да махнат бебето.
Дъще недей така!
Те ще си платят за стореното! Ще си платят!
Дъще Сейран и без това едва обзъптихме Ферит да не се занимаваме с теб.
Де да не бяха го спирали.
Абидин получава сведения от мед сестра за Суна в болницата.
Ферит научи за бебето и казва ,че трябва да си платят това е прекалено.
Не виждаш ли Ферит ,че всичко което правим е вреда? Следващата майка ти ли да е?
Ти кога стана такъв дядо?
Стига! Дядо ти се опитва да ни държи сплотени.
От теб или от Госпожата ще пазя това семейство?
Какво значи това дядо аз ще умра затова семейство.
Ти трябваш жив на това семейство умря и какво? Трябва някой да се грижи затова семейство..
Ферит накъде?Ферит?

Есмето страда за бебето си Кязъм се опитва да и бъде опора заедно с Гюлгюн.
Ти как издържа Гюлгюн аз без дори да не познавам детето си?
- Не съм Есме просто минаваме времето ти имаш деца и съпруг ще издържиш за тях.
Кязъм казва ,че накрая ще си платят а Есме казва ,че не иска нищо да намерят от бога.
Не искам болници! Не искам трагедий! Обещай ми! Всички ще сме на едно като стана на крак.
Сейран:Ти си обещал , но аз не съм татко.

Сейран видя Абидин и го нападна.
Какво търсиш тук? Нищо не съм направил! Убиец! Ти си убиец! Убийци!
Кака е добре не уби нито нея нито бебето ви ,но мама загуби бебето си.
Сейран се ядосва ,че се опитват да я успокои Гюлгюн
Само за Ферит ли позволено да откача?
Гюлгюн и каза ,че са дали вилата тя казва ,че ще им потърси сметка сама и нямала нужда от никого затова.
Гюлгюн я успокоява.

Халис подготвя някакви документи които ще иска да се оправят от един път.
Орхан каза ,че е подготвил всичко за пристигането на Суна и Есме в къщата.

Орхан издирва Ферит по телефона той каза ,че се опитва да се събере.Орхан каза ,че дядо му планира нещо и да е на щрек.Ферит каза ,че ще се заеме също го помоли да изпрати Ифакат в болницата защото Сейран е много тъжна.

Абидин търси сметка на Карам и Чичека за случилото се и каза какво е станало с бебето на Есме. Има гроб на дете в градината ти нямаш ли съвест бе? От денят в който ви загубих с баща ти аз нямам съвест. Чичек се успокоява ,че това е нормално с загубата на бебето и ,че били възрастни.Абидин превъртя:Аллах ще ни накаже! Аз ще ви накаже но аз с теб ще заема.

Ферит иска от Ифакат да контролира Сейран защото е като превъртяла иска да я успокои.Ще направиш това както тя направи с теб като беше зле аз не мога да се заема.

Очакват да се събуди Суна всичко е наред с нея.Ифакат се чуди какво и е на Сейран заради бебето ли е така?
Душата ми гори никой не ми позволява да потърся сметка. Ифакат се сети ,че и тя беше бременна и се отказа от бебето си.Недей рови Сейран по добре! Добре ще мълча ,но тук ще замълчи ли? Няма да млъкне!
Колко ще продължи всичко? Искам да погледна онази жена и тя взе моята душа и нека знае ,че няма да и дам да спи спокойно.Ти нямаш намерение да спреш ясно.Ифакат я разбира и ще и помогне и ще я изправи пред Чичек. Нека ти отмине и на теб изправи се бе!
Чичек има предложение към Шефика да останат да работят с тях ,но тя каза,че не могат да работят с тези които са продали семейството си. Шефика разказва всичко относно Абидин и казва ,че знае всичко за него може да не съм му майка и сега съм излишна щипка на простора.Моят син не би направил това да нахлуе с пистолети и да нападне семейството си.
Моят син взе това което му се полагаше!

Ифакат каза на Ферит ,че отиват във вилата. Той каза ,че няма да го позволи и тя ще пита агата.
Суна се събуди и Сейран и каза ,че и двамата с Феерит са добре.Тя попита дали е Абидин тя казва ,че ще се разведе с него като излезне от болницата.Това няма да е лесно како.Не ще е аз се върнах от смъртта ще бъде все едно го няма Абидин.Има следи от Абидин како ти си бременна.Не Сейран! Не! Не го искам аз това дете на онзи убиец.Ще го накарам да си плати.Сейран извикайте лекар да види! Лекаар! Не искам да родя това бебе! Не искам!
Есме и каза ,че бебето и е починало и тя се разтрои. Моя Суна виж това бебе е надеждата ни всички и светлината ни то ще вземе твоето милосърдие.Не вини бащата на това бебе заради неговите грехове ха дъще?

РЕКЛАМА

ПП:Искрено се надявам ферит да намери пътят с колата си ,че 1 час епизод 5те му сцени бяха по телефона в колата а пардон имаше и една с Халис в новата къща.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 20:41 от x BlackRose x the guardian team :)

# 544
Благодаря ти за превода Диди! Hug

# 545
Халис иска да не убива от Дженгиз ,но да помогне да остане жив.Всякаш сега е спокоен ,но търси смъртта.Искам да разбереш защо той търси смъртта.Дженгиза кза на Халис ,че Ферит е като затворена кутия. Ифакат иска да си съберат вещите щели да поискат 2 часа да ги вземат Халис не дава казва,че ще викнат хора. Ифакат казва ,че вещите и не са важни толкова ,но тя не се е сбогувала със стария си живот че това е младостта и съпруга и.Ферит казва ,че това е опасно.Халис каза да се обади на Абидин от Ферит и да уреди работата че ще отидат да си вземат вещите.Дженгиз го изкара да поговорят ,но той не му вярва особено.Кажи ми какво върши дядо? Не съм прост до степен да разбера ,че дядо те сложи след мен. Защо дядо е намесил адвокатите Дженгиз каза ,че не знаел и не разбирал от фирмени теми. Ясно нямаш какво да разкажеш! Ти имаш ли? И аз нямам!
Чичека влезна в стаята на Халис хареса и гледката.
Ифакат казва ,че направила нещата ,че те докато вземат вещите си тя ще остане там да се изправи пред Чичек.
Суна се съмнява в Ифакат не и харесала погледа Сейран я заблуждава ,че нищо нямало тя да си почива.
Тия колят овен във двора.
- Не стига  овен да заколиш само избери синовете си кой от тях...Сън било.
Въх Карам спи в Сейферското легло боже мили.Абидин си е в тяхната стая със Суна.

# 546
Мерси за превода, Диди!

# 547
Ферит се обади на Абидин ,че иска само два часа да си вземат вщите той казва ,че иска да се види със Суна иначе ще си събират вещите от боклука.Чичек се ядосва ,че немогат да дойдат зашо така правил.Той каза ,че иска жена си и детето си до себе си да излезнат за два часа и толкова.Ти си оздравяла Суна? Зарадва ли се? Как няма. Суна АБидин иска да се види с теб.Що за глупост е това? Ше ни позволи да си вземем вещите.Сейран казва ,че може би не е толкова лошо като идея.Ферит казва ,че ще я ипзрати с Дженгиз.Сейран каза ,че заслужава поне едно сбогуване в крайна сметка е баща на бебето.Гюлгщн обикаля и сипва чай ;д. Халис почна с речите къде били днес а вчера къде били заедно щели да си бъдат опора и да се справили заедно. Важното е да научат урока си добре и да пазят семейството от плевелите.Суна казва ,че Абидин иска да се види с нея в замяна да си вземат вещите.Халис каза ,че никой нищо не може да я насили да направи Суна казва ,че тя е виновна и всичко е заради нея.Есме и КЯзъм и казват ,че няма вина. Суна се вини и казва,че виновна и за бебето и за нападението над вилата.Суна е в най-хубавата стая ще остане с майка си Гюлгюн каза ,че ще вземе Ферит в нейната стая.Подпитва я каквото чу и от какво ще ме е срам? Нали казваше ,че е станало за теб.Разкажи ми тук съм не трупай в теб ще се вривиш.Суна каза ,че я разбира ,но иска да си почине.Гюлгюн се сърди на Ферит ,че Суна пак е под покрива им мястото и било при Абидин. Ферит казаа ,че ще остане у тях и дядо му го искал.Абидин се обади на Ферит да го пита какво се случва той каза ,че идват и Суна ще се види с него.Айшен реши да направи предложение и ще я вземе на работа не искала да работи като слугиня ама искала да контролира синовете и.Моята верност е на Абидин вече и на семейството му.Чичек и каза да дойде утре нямало да съжялвала Чичек. Айшен каза на Абидин ,че започна работа във вилата той се ядосва ,че ще се похаби във вилата ,нотя казва,че сега ли се е сетил сега ли му е на съвеста ако беше прислужвала на него и жена му.Абидин казва ,че няма друго място на което да отиде освен майка му и тя му каза ,че няма друго място освен него. Ферит каза ,на Дженгиз ,че му поверява Суна и каза да не се отдалечава от нея дори. Влезнаха във вилата да си събират вещите.Отбелязват ги с червени лепенки първо.Всички си спомниха по нещичко във вилата. АбСун се срещнаха тя каза ,че омразата е малко пред това което изпитва към него той е убиец ти уби бебе бе.Не ми се кълни нямаш работа и право да си в моя живот.Не искам да ме пипаш! Но ти дойде поне ме чуй дори нека да не е заради мен ,но моля те поне ме чуй Суна.Ти си бременна ще имаме дете и на двама ни прости мни заради него.Нека оставим всичко зад гърба ни нека заедно го отгледаме.Моето дете е това няма да порасне с убиец като теб.Няма те за нас няма да му позволя да те нарече баща.Добре приемам го ,че съм негоодник ,но то каква вина има.Като мен самотно ли да порасне....Има всеки ще бъде щастливо има баба,леля,дядо и майка. Вече е късно за всичко да не си посмял да се появяваш повече птред мен! Не ме пипай! Аз няма да вземам позволение от теб Абидин това дете ще остане далеч от теб за да не прилича на теб.Суна не си отивай не ме оставяй! Или това дете ще те мискли за умрял и ще живее с мен или по добре да умре от колкото ти да си му баща.Ферит:Ах тази маса да имаше уста да говори всички ние аз,ти,мама, дядо ,батко....Тази маса е моето детство и младост.Гюлгюн казва ,че няма значение къде са щом всички са заедно. Сейран поиска да излезне и Ифакат отиде с нея забаламосаха Ферит за планът.Взели са всички вещи без масата.Абидин казва на Чичек какво е казала Суна на него тя казва ,че това не е нормално и нямала право. Той казва ,че те са загубили права.Чичек каза ,че внукът и няма да расте без родители и ще си понесе заслуженото.Абидин каза ,че ако някой се занимава с нея и навреди на Суна ще стане много лошо

РЕКЛАМА

# 548
Много ти благодаря за превода в ефир Диди - така разбираме нещата много по-точно! Flowers Hibiscus

# 549
Диди, как успяваш да превеждаш всичко с такива подробности?!
Страхотна си!

# 550
Карам каза ,че ако не се занимават с тях нямало проблем.Абидин каза на Чичек да си обзъпти сина си ще ги попилее всички. Всички се прибраха но Зесме забеляза ,че Сейран липсва. Ферит се чуди къде е и иска да знае къде е Сейран.Охраната я контролира дойде смс на телефона на Ифакат.
Дженгиз каза на Ферит,че Ифакат крие нещо ,но той да не действа първо да мисли.Ферит включи ,че Сейран е във вилата и отиде да вика на Ифакат и да я пита тя му каза ,че е там и ,че е искала да се изправи пред Госпожата,.Ферит видя ,че оръжието му липсва и хукнаха с Кязъм.Суна каза ,че ще се грижи за Есме.Кязъм научи от Ферит за всичко което се случило и е ядосан:Как може такова нещо? Планове ли са направили?

# 551
Разреждам ти, скъпа Диди! :*

# 552
Сейран нахлу с пистолета и казва ,че ще изживеели цялата и болка на майка и отново.Сега щяла да я накара да изживее същото щяла да пожертва единия ,но после и другия.Може да ти простя за някой който искаш да живее сега ще разбереш какво е да живеят децата ти да се умоляваш.Чичек се сети за сина си...Карам каза ,че нищо не може да направи и че треперила.Е реши ли? Ферит,Кязъм и Дженгиз дойдоха Ферит застана пред пистолета и иска да свали пистолета.Млъкнете! Хайде кажи от кой син се отказваш Ферит в крайна сметка успя да изстреля оръжието във въздуха то одраска ръката на Чичека.Карам преъртя.Чичек каза ,че не е важно и .Сейран и Ферит се карат заради случилото се тя му казва ,че той като го направил можело.Есмето вини Кязъм и Ферит ,че те направили такова нещо и те станали причина тя да хване оръжие.Ферит излиза да подиша въздух.Дженгиз го чакаше да говорят.Ясно Сейран е много ценна за теб.Така е.Защо се виниш? Каязвам защо се виниш толкова все едно всичко е заради теб. Знаеш всичко и как те гледат всички. Толкова вярваш в това ,че не можеш ,че не се справяш.Но има по важно от това да вземеш отмъщение Ферит ти си силно момче ти ще сплотиш семейството си това е важното.Дженгиз каза,че Ферит лека полека се отваря ,но трябва време.Ферит пишеше съобщение на Сейран в което и обещаваше ,че ще се погрижи за всичко ,но после го изтри и си каза ,че това е обещание и по добре да го спази и се обади на майка си и каза,че ако Сейран да е добре трябва и Есме да е добре и каза да се заловят  с ресторанта им и да не го оставят на произвола на съдбата.Сейран се чуди какво са и дали Ифакат каза ,че някакво успокоително. Гюлгюн се обади на Есме и каза каквото я помоли Ферит ,и тя прие.Есме иска обещание от Сейран да не върши такива неща повече тъкмо загубих бебето си искаш и теб ли да загубя искаш ха? Тя каза ,че не е добре и е много трудно и всичко което било в нея сега е празнота.Искам да видиш състоянието ми Сейран! Да виждам те затова искам да си платят за цялата болка която изживяваш.Есме плаче и иска Сейран да не говори така и нямала ли жал към нея.Не искала да живее като говорила така.Сейран казва,че е обещала за всичко майка и била на първо място.Ферит се срещна с адвоката и иска да знае всичко за да може да бъде от полза на дядо си казва му ,че иска да знае къде ще вложат парите. Отказва да каже защото ако Халис не е искал да знае ако е искал щял да каже. Орхан се обади ,но ферит му каза ,че нищо не успял да научи. Сейран се опитва да разбере от Суна какво става тя каза ,че Абидин няма да я остави намира. Абидин мисли до леглото на Чичека и решен да отвлече Суна за да не отгледа детевто му без него или да не го аборита иска място да му намери докато детето порасне.
В ресторанта са почти всички и се опитват да помагат за отварянето му отново.

# 553
# 554
Гюлгюн сподели опасенията си с Ифакат относно Суна и ,че я чула ,че бълнува името на Ферит тя въобще не се шашна и напомни затова ,че в началото щяха да искат Суна за булка.Ферит се обади на Дженгиз да научи какво върши дядо му ,но той нищо не каза той му затвори и му каза,че го чувствал близък.Гюлгщн предупреди Суна да стои далеч от Ферит. Гледам ,че си почнал да правиш това което е нужно. Всички са едно място.Когато семейството ми искаше да ме ожени аз не исках.Искаха да ме оженят за момиче на име Суна а аз в онзи ден видвх Сейран влюбих се в нея и исках да си отмъстя и казах намайка си ,че искам не Суна ,а Сейран.Ти ли го избра или семейството ти? Така е но аз направих такива грешки ,че не мога да ги разкажа дори на самия себе си и толкйова ме е срам от всичко. Какво направи? Суна сестрата на Сейран целунах я...Ферит 2:Ти да откачи! Не разказвай! Недей! ферит продължава обаче да споделя и казва,че е изгубикл всичко и никой не го е видял и ,че той е бил готов да умре за тях .Да разтворих ръцете си и чаках и всякаш ако умра цялата болка вътре в мен и вина ще отмине.Май съм добър човек ,но от това нешо което направих онази нощ толкова ме е срам и гнус.Онази нощ всякаш имах нужда от помощ и излезнах навън исках да си навредя исках и да умра пих после Суна дойде и тя беше зле и пи после се намерих като неин слушател ,но и тя ме винеше за всичко което чакаше и миналото и аз видях всичко което изживява ,но никога не съм мислил какво живее.Стана ми жал за момичето и целунах ,но не очаквах да ме целуне и тя.После се отдръпнах   и после Сейран дойде всякаш Аллах се усмихна отново и ми даде шанс.Ако не беше дошла кой знае какво щеше да стане. Дженгиз казва,че е направил много дори.Дженгиз му казва,че се е наказал с най-тежкото наказание ,но е време да си прости. Ферит казва ,че ше разкаже всичко на дядо си и на Сейран.Дж:Какво очакваш да чуеш като разкажеш? Ф:Да бъда разбран.Суна се качи на такси и плаче спомняйки си целия разговор който чу.Есме я търси и се чуди къде е.Сейран мисли ,че заедно със Суна и Ферит и писа съобшение на Суна и се чуди къде се намира.Суна:Сейран съжелявам за всеки момент който те огорчих.Суна каза,че отива при Абидин и носи неговото дете.Най-правиното е това.Халис е прехвърлил акциите и всичко чу...Затова бесенее да го продаде.Защо се страхуваш толкова от тази жена? Ще ни вземе душите ли? Тя няма да го направи.Халис е смъртоностно болен и е прехвърлил всичко и фирма и акции на Ферит и благодарение на него нямало да бъде с отворени очи.Вярвам ти дете!
Суна дойде да каже на Абидин ,че се връща при него.Суна и Айшен се сбиха защото тя я заплаши ,че ще каже всичко за нея и Ферит.Сейран влезна във вилата и видя как Айшен падна по стълбите пак нищо не чу. И всички я гледат паднала по стълбите. КРАЙ НА ЕПИЗОДА

Реклама сме ще има фрагман на 94еп.

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 22:56 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт