Отговори
# 735
Дидко , Мерси за превода. Каква ли е тая тайна на Сейран ,която отново ще разклати баланса.

# 736
Ферит се обади да каже на Дженгиз ,че са успели да вземат едни записи в които се вижда как някой подбутва пари на болногледача.Дженгиз казва ,че ще го намери.Абидин е готов да поеме вината на Суна ако Чичек не помогне на Суна.Есме и Кязъм са много тъжни ,че не могат да помогнат на детето си ,но получиха разрешение да я видят преди делото.Мамо много ме е страх! Недей ще те спасим! Не съм направила нищо не съм убийца.Повярвайте ми! Есме и казва ,че и вярва и да не се отпуска,но тя казва ,че се е отпуснала вече и да свиква ,че това е новия и живот.Още няма рапорт от аутопсията затова е вътре.Есмето казва ,че ще и помогне.Аз се отказах от себе си майко ,но моето бебе каква вина имаше? Суна ще мислиш за бебето си.Ще те спасим!Кязъм и Есме трябва да тръгват.
Дженгиз май успя да намери болногледача.Ще го пакетирам и ще го доведа след малко.Сейран го кара да шофира по скоростно.Суна е сигурна ,че остане там.
Шефика много страда за Айшен ще потърсила сметка и така щяла да отиде при Айшен.Ифакат казва ,че заради тях не ,но заради агата да ги приеме вътре с Орхан.Прие ги и каза да заповядат.Есме,Кязъм и Гюлгюн утешават Суна.Сейран и Ферит дойдоха и взеха всички да тръгнат към съда.Казаха ,че са намерили доказателства.Ферит  се обади на Дженгиз и каза ,че го чака.
Орхан отиде буквално да се моли на краката на Шефика относно Суна защото има бебе което е невинно.Ифакат я разбира който е виновен да го понесе наказанието.Не искам друго правосъдие! Само ти ще страдаш най-много.Недей вярва на Господарката тази жена може да е убила Айшен.Да така е душата на Айшен няма да намери покой. Айшен не ми каза ,че я бутна Суна ,а Господарката го направи и казва да каже в съда Ифакат.
Ти си ми поверена от баща ми знаех ,че ще постъпиш правилно.

Дженгиз отново го изтърва май този.
Сейран:Како ще те извадим от там! Ще те извадим! Ферит ще занесе доказателствата в прокуратурата.
Опаа не са достатъчни тези записи нямат достатъчен мотив.Чичек каза ,че обичала Айшен като майка.Опааа Шефика отива да разказва преди делото и Ферит и Сейран отидоха да я закарат при прокурора.
Шефика желае да си промени показанията.Чичек Дюлгер ми каза да кажа тези думи ,а не покойната ми дъщеря.
Ферит казва какво е видял на записите и ,че на този болногледач са дали пари.Докато всички говориха дойде Садък и каза ,че той е убил Айшен и ,че имали връзка.Ферит остана попарен.Тази жена прави нещо!  Пуснете ме!
Нека да мине Суна.Мерси.
Суна е на свобода.
Батко Дженгиз има нещо друго аз няма да спра да се занимавам с това.
-Аз така мисля.
Карам се чуди защо прави всичко това заради Абидин толкова ли е ценен за нея? Карам ревнува от Абидинти били ме пожертвала заради Абидин заради твоя копнеж?
Какво говориш ти Карам?
Каквото чуваш.

Има забрана да се говори ,но Ферит почна да се пени иска да говори със Садък.
Кака ми се спаси спри с това!
Как така стига?
Ферит!
Ферит накъде?
Какво те интересува?
Какво обеща на Халис ага? Няма да ходиш повече след него кака се спаси това не ти ли стига? Обещахме ,че ще мислим за семейството и така ще действаме.Така ли спазваш обещанията си.
Казвам ти ,че ако Господарката е убила Айшен ще се спасим.
Не ме ли разбираш?
Ако отново ше вървиш както ти скимне мен ме няма ще си взема семейството и ще си тръгна.
Няма да дойда след теб!
Недей тогава да идваш! Няма да се занимавам и с теб.

Суна е готова да тръгне с Абидин и да е щастлива с него ,но Есме е против.
-Не се тревожи!
Сейран и каза да внимава.
Суна е готова да отиде във вилата защото е имала разговор с Чичек.
-Ще те спася от това ако се върнеш във вилата.
Ти си го направила нали? Само за да не заминем.
Пак не си поумняла ах ах...
Как ще ме спасиш?
Садък ще поеме вината ти.

И ти знаеш ,че трябва да се върнем във вилата.

Кязъм е бесен за Суна нямала акъл колкото на птичка дори.Есме също е ядосана.
Ифакат:А омръзна ми надухте ми главата като развалени плочи.
Есме иска да хукнат да вземат Суна ,но Ифакат и Гюлгщн си спряха. Абидин е до нея той е мъжа и казва Гюлгюн ако усещаш ,че ще стане нещо със Суна ти си майка и щеше да го усетиш.Ти си майка.

Ферит:Искам от същото.
Абидин дойде да го прибере и иска сметката.
Ти какво правиш? Жена ти се спаси отивай да си живееш живота.
Ти си поставил Чичек за цел.
Недей се занимава със Садък.
Казвам ти ,че ти и майка ти ми съсипахте живота.
Мери си приказките животно!
Ела ,ела!
Въх как се сбиха ... ;д

Орхан успокои Халис по телефона ,че всичко е наред.
Есме се чуди защо Суна е взела такова решение.
Сейран каза ,че не знае и не знае защо са го направили.

Задържали са Ферит и Абидин.Вкараха Ферит и Абидин в същата килия в затвора.
Ферит бил зодия тигър ,а Абидин пантера. ;д
-Ще ви видим какви пантери сте.

ФРАГМАН ИДЕ / РЕКЛАМА

С  тази сцена стана ясно ,че Ерсо говори за АбФер ;д

# 737
Наистина ли се сбиха...

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 22:57 от femmi2

# 738

-Господин Ферит вярно ли е ,че сте сбили с г-н Абидин?
Абидин:В бара ме удряше лан.
Затворници:Вай бе бебето от вилата Ферит Корхан.Брех ти да видиш.
Сейран:Какво означава това да го вкарат в затвора без да е бил в участъка? Не съм чувала по голяма глупост в живота си.
Орхан:Сейран е права май той се опитва да свърши със себе си.
Дженгиз:Ферит работи заедно с прокурора за да се отърве от Господарката.
Кязъм:Казваш ,че е агент?
Чичек:Не забравяй обещанието което ми даде Суна.
Сейран:Какво обещание? Како?
Ферит:Садък ага ето ти още един ага.
Садък:Искам да си сменя килията.
Ферит:Аз съм Ферит ага.
Сейран:Не можах да разубедя спонсорите.Искат да ме извадят на преден план.
Ифакат:Не си отказала така ли?
Сейран:Да знам това е голяма несправедливост.
Ифакат:Ще го направиш умишлено?
Кязъм:Ела , ела!
Чичек: Не смей да и навреждаш!
Карам:Е стига и ти!
Ферит 2:Свърши с него!
Инвеститорката:Ние също искаме да продължим с партньорството
,но не с фирма като Ферит Корхан.
Ферит 2:Удряй де!
Инвеститорката:Ние искаме да работим със Сейран Шанлъ.

НЯМАМ ДУМИ!

# 739
Тука май нещата не изглежда да вървят към финал... Поне стоте ще си ги направят като гледам без проблеми, че и натам. Неизчерпаеми са просто!! Grinning

Денят на Мерти.
Ще чакам и новата къщичка да се шмугна в нея. Simple Smile

# 740
Сега сме на Илиян Бойд и го чакаме ✌😎

От Мирай за настроение 😎

Бошвер Джес ❤🔥
И аз съм като покойния Вучков като гледам ама вярвам и на уши и на глава.

# 741
Дидка още не се е разбудила след снощния бардак - купоооон. Илиян е печен , харесвам го и може да пее.

Ето и пъетъчният рейтинг на епизода.  

Сринал се е доста , но това са резултатите от "умните" сценаристи.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 15:11 от femmi2

# 742
Oт Мерти. Heart

Скрит текст:
Феме ама ей за малко да се снимам с него иначе отново ми е пуснал сторитата в профила си.

Учител - Чапко / Откъде - До къде.

https://x.com/mycapella01/status/1893255310959075592
 Двама съвсем различни характера Атеш и Ферит. Heart

# 743
Феменце, сериалът от доста време поддържа стабилно около четири в общата категория. Вероятно този твърд електорат ще си гледа вече до финала, колкото и серии да се направят. За кога да се отказват вече, като са стигнали до тук? Така че според мен нищо не зависи вече от рейтинга при тях. В тая криза си е няква стабилност за целия екип, пък керванът си върви, както се казва. Ще си го потъркалят още колкото е необходимо, т.е. колкото са си решили и направили сметката. Така ги виждам нещата тука. Simple Smile

# 744
Джеси Hug така е. Рейта при тях вече няма значение. Като знам какви резултати постигаха и бяха изненадата на продукцията да изпаднат до тук.. Стабилен фандом имат и поддържащ.

# 745

Общи условия

Активация на акаунт