Отговори
# 720
Странно ,но още няма нов фраг , а чапкънският ден дойде.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 12:35 от femmi2

# 721
Фрагман йок ама какъв пейзаж имаме от Мерт Heart
Пред такава гледка върви всякаква топла напитка.

# 722
Фрагман йок ама какъв пейзаж имаме от Мерт Heart
Пред такава гледка върви всякаква топла напитка.

Снежна приказка Heart Eyes

# 723

Летим ли летиммм Wink

# 724
Летиммм , но накъдееее..

# 725
Ще се разбере ясно е ,че му се показва нещо.
Идва реклама за банка мисля.

Мерт е последвал тази банка както и страницата и за кредитна карта.

И банката го е последвала.

От летището днес

Рускиня във вълнение от срещата

Ако може Емка да каже какво пише...

# 726
# 727
Лондон две идва 😎✌🤝

Джес 🫶🏻

# 728
Благодаря за всичко споделено! Диди, гледаш ли епизода - реших да пиша след теб Flowers Hibiscus

# 729
Останаха си на пътя ама поне са живи всички без колата.Суна я водят в участъка тя казва ,че няма да избяга имало отвинение към нея.Халис се е качил жив и здрав на самолета.Аби се обади на Кязъм да му каже за Суна и всички хукнаха към участъка.Сейран се кълне ,че ще убие Абидин ама и всички след нея.Ферит казва ,че днес е ужасен ден а пък Ифакат се чуди да не е умишлена тази катастрофа занесли са колата на преглед.Абидин им каза ,че Айшен е умряла.Суна е отвинена в опит за убийство на Айшен.Има жалба и то от Шефика относно Суна в опит за убийство на Айшен.Шефика пита Абидин дали не е видял Суна как е бутнала Айшен по стълбите.Шанлъ всички в купом не вярват ,че е бутнала Айшен ,а Шефика се кълне ,че Суна ще си понесе вината.Чичек се ядоса на Карам ,че действа без нея и без тя да му казва относно случилото се той прие.Чичек казва,че всичко е както трябва да стане.Бедната Айшен почина и бутна Суна. Майките правят всичко да опазят децата си.Особено когато мислех ,че няма да имам внук.К:Много се интересувам дали ги направила съшото за мен? Недей отговаря.Не искам да слушам! Есме се опитва да разбере какво знае Сейран ,но тя казва ,че не знае нищо.Суна се кълне,че не е направила нищо даже не я бутнала да спорехме ,но не съм я убивала.Тя е годеница на съпруга ми бивша имаме проблеми със съпруга ми аз си дойдох отново после се срещнахме спорехме ,но не съм я бутнала аз исках да и помогна не съм го направила аз.Как е умряла не знам нищо гиоспод да ме накаже не съм направика нишо. Суна казва и пред адвоката ,че не е направила нищо.Ферит успя да уреди сереща със Суна благодарение на Дженгиз. Репликата от фрагмана.Ф:Айшен нешо с нас ли видя свързано? Без да искаш дори бутна ли я? С:Аз ти се обадих и ти казах.Ти си виновен! Ти ме целуна и се държа все едно аз съм виновна.Помисли защо и съм на път да влезна в затвора? Ти...Няма нещо като теб Ферит.С мен е свързано каквото и да направиш ми дължиш да ме изкараш оттук.Ще направя каквото е нужно.Обещавам! Ясно е положението на жените на които даваш обещания Ферит.Аз съм на път да влезна в затвора ,а Сейран да умре заради теб.Не искам да родя в затвора изкарах ме оттук.Ф:Добре разбрах.Ще те изкаран оттук няма да оставя на средата на поътя този път.Сейран казва ,че е нямало риск за живота на Айшен след инцидента може да е починала заради друго. Единствената причина за сега е Суна.Ферит иска да идат заедно със Сейран в болницата да говорят с лекарите относно Айшен защо е починала.Абидин ще търси друг начин за свиждане.Сейран пита какво му е на Ферит ,но той каза ,че няма нищо.Орхан казва,че най-вероятно става въпрос за Чичек относно колата ,но ще чакат до края на деня.Суна се кълне ,че не е направила нищо кязъм казва,че са до нея цялото семейство.Сейран продължава да пита кйакво се случва с Ферит и какво е станало.Той каза ,че е видял Суна и ,че му е казала ,че е готова да умре за него дори.Той и търси сметка ,а тя иска да се успокои.Много е трудно да забременея ако се лекувам болеста ми отново може да се появи.И ти знаейки това обеща ни дете на мен и дядо? Ти как можеш да криеш това? Ти къде си дни наред? Няма те! Няма! Скачаш срешу пистолети.Прасвиш се на мафиот.Чакай щом каза Суна ,че си поела риск значи си започнала и с това лечение? Направих само един сеанс.Защо бе? Кой съм аз за теб нали? Каквото искаш все това ще направиш!

Абидин успя да отиде при Суна.Затвори очи Суна.Аз ще те чакам.Ще те чакам дори и да сте в адът.Не съм убивала Айшен.Зная.Суна ти направи тези жертви за семейството си.Да направих ги и бях пожертвана и пожертвах и съсипах всичко.Какво? Всичко което ми дойде дфо главата и всичко на което не можах да се противопоставя.Ще забравинм всичко обешавам!Садък дойде да каже на Чичек м,че всичко е наред даже Айшен е убита с лекарство което няма да излезне при аутопсията.Кязъм дойде да види Суна и иска да я извадят иначе ше полудее.Той и обещава ,че утре ще я пуснат навън и всички са до нея и ще го уредят.И Суна е сигурна ,че ще остане в затвора.Суна аз като малка за кое ти се ядосвах? Заради това ,че исках да стана танцьорка.Да и затова ,но винаги поемаше вината на Сейран,Всичко ше се оправи.Кязъм вдигна панаир да не остави Суна сама.Моето момиче ще поиска и аз няма да го направя ли? Ето ме тук съм / РЕКЛАМА

# 730
Дидиии ,  ще изпишем темата джанъм имаш ли готовност за новата.

# 731

Феме , до 51 стр има време и утре е ден имам макет да кажем...

# 732

Феме , до 51 стр има време и утре е ден имам макет да кажем...
Ако това е макета много е добър, както винаги и създава настроение.  Да не ни направят забележка, като се качим на покрива..

# 733
Мертче много активно днес
Hands Hand Nature Snowflake

# 734
Кязъм казва ,че до сутринта ще чака с нея.Кязъм вика да ти попея ли с ужасния с глас белким ни изкарат тогава.
-Не се тревожи всичко ще се оправи.
Чичек се прави на ударена за всичко и прави панаири пред Абидин ,че не знаела нищо.Всичко научавам от теб Абидин нищо не знам даже и Карам не е излизал два дни навън
-Ако това има общо с вас дори и прахта няма да ви намерят.Не смей повече да ме наричаш синко!
Ферит твърди ,че обича повече Сейран от нея и затова се случва всичко.Аз заради кого реших да умра? Защото ти да си щастлив.Поиследните дни научих ,че не е нужно да умираш.Сейран която иска да живее ще скочи на камъните.Аз искам да живея ,но хем искам и дете да имаме. Ферит иска да се види с лекаря ,но някаква Мерве ги пое.Ферит се интересува какво се е случило.Всичко изведнъж е станало ,но сърцето и е спряло.Всичко  ще стане ясно след аутопсията.Ферит иска и камерите да види и ще говори.

Карам се чуди защо Чичек отново е тъжна.Абидин дойде и ме заплаши.Карам казва,че един път е невинен и Айшен му лепват.Чичек се чуди защо е направил това с колата.Той каза ,че ги мрази и го е направил ,но тя правила всичко от обичта си към Абидин и рискувала всичко.Щяло да стане лошо ако продължи да говори лошо за Абидин.Тя му каза ,че го обича ,а той и каза ,че обичта и не е достатъчна и самата тя го знае.
От сервиза още се чудят какъв проблема и Орхан очаквам вести за колата и спирачките и.Обади се на Гюлгюн,че ще продължи още да стои там ,а тя му казва ,че отишли при Шефика и ще го чака и ще чака новини.Шефика:Похабих живота си за вас не ви стигна! Не ви стигна!Не смейте да ме доближавате нито един.Есме казва ,че обичала също Айшен. Любовта ви да потъне. Шефика не иска да споменават името дори на Суна тя е убийца.Моли ги да млъкнат ,но Есме казва ,че няма да тръгне без да и каже каквото иска и моли да си отегли отвинението.Вие похабихте детето ми! Вървете си! Алахъм! Вие похабихте детето ми!

Записите на онзи ден липсват.Всичко е изтрито.Ферит се осъмни и взе Аби със себе си. На къде? Тръгвай!

Ифакат е решена да говорят въпреки всичко и Есме продължава да се моли относно Суна и я моли да размисли.Ифакат остана сама с Шефика като помоли да излезнат навън.
Ифакат иска да я погледне.Ако името ми е Ифакат Айшен не е казала такова нещо ти не познаваш лъжите някой друг го направи.Познавам те по добре от теб самата Шефика. Господарката беше.

Есме е решена да не държи Суна в участъка и отиват към участъка и почнаха да спорят с Гюлгюн в колата.И той ги свали от таксито. ;д Есме е готова да поеме вината на Суна ,но Гюлгюн казва ,че никой няма да повярва.Разбирам те това е майчинството.Страхувам се Гюлгюн! Ако наистина е починала защото е паднала по стълбите? Няма да се случи такова нещо.

Охоо АбФер онлайн...
Ти защо така ни гледаш така? Аз съм болногледач. Ясно ще ни измори.Ще го оставя без дъх.
Защо бягаш? Имах борчове мислех,че са от тях.Разказвай за идиоти ли ни мислиш?
Сейран се присламчи към една жена която снима всичко в коридора ,че внуче и се родило.
Този продължава да отрича.Абидин спри се! Абидин идват! Абидин! Говори! Няма нищо еййй.
Сейран е принудена да изгледа всичко свързано с бебето.Ферит и се обади и се наложи да тръгне.
- Жена ми е вътре.
+Щом дойде жена му ще ги изпратите до колата.
Ферит се ядосва как можело такава болница да имало.Повече нямало да идвали...
Ифакат каза на Гюлгюн и Есме ,че знае кои са враговете и довечера всички да са вкъщи.
Ферит иска от Дженгиз да хване болногледача той каза ,че ще се заеме.

Кязъм казва ,че няма как да дойде в женска килия,но няма как да го пусне майка и.Имам милион дългове аллах да ми позволи ще изплатя всичко.Не ми се сърди ,но до днес за първи път днес за цял живот усетих ,че имам баща.Никога не съм мислила ,че ще имам възможност да се доверя на ръцете които съм треперела от тях.
Обещавам ти дъще баща ти ще е до теб каквото и да направиш и където и да си.Ти и сестра ти сте моята душа.
Суна казва ,че е добре щом го пускат да тръгва всичко ще излезне утре наяве.Аз ще чакам пред вратата.Отиди си вкъщи! Цт тук ще чакам пред вратата утре всички заедно ще си отидем оттук. Поверявам ти я!

Болногледача се обади на Садък да му каже ,че са го притиснали.Той каза ,че няма да го предаде.

Много професионално са прерязани спирачките чак едва разбраха.

Ферит казва ,че Абидин е съпруг няма смисъл да се пита защо са го докарали.Сейран разбра,че Карам е замесен в случая със спирачките.Ферит е бесен нямал търпение вече и ще попилее всички.Ифакат каза ,че знае убийцата бяга тоест Чичек се обадила и казала всичко.Ферит се чуди кой да спре. ;д
Ще оправим всичко ,но първо нека помогнем на Суна.Какво ще оправиш? Щяхме да се обърнем на четири гуми.Ах милия той ако имаше малко мозък можеше да имам моменти от онази болницата.Има нещо трябва да отидем пак.Трябва да докажат ,че Айшен не е паднала при падането ако не се намери някакво друго решение ще задържат Суна до следващото изслушване.Сейран и Ферит искат записите от бащата на детето ако евентуално видят. Абидин казва на Суна ,че ще изведе оттам тя казва,че майка му е направила всичко и има гаранция.Тази жена превърна живота ни в ад.Няма да го приема Суна ще докажа ,че си невинна ако трябва аз ще лежа вместо теб.Ще намеря път! Няма да те оставя никога! Ще дойда до часът на делото обещавам ти единствена моя! Докато местеха видеото попаднаха на първия момент в който майката е взела бебето на ръце,Забелязаха как болнигледача влиза в стаята на Айшен,.Ферит е сигурен ,че той е направил нещо.Платили са на този да убие Айшен.Ферит моли бащата на детето да вземат камерата да я занесат в полицията Сейран го моли защото сестра и е бременна и невинна и на път да влезне в затвора и всичко завиви от тях. РЕКЛАМИ

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 21:32 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт